» »

Ali se boste oz. ste se cepili?

Ali se boste oz. ste se cepili?

Temo vidijo: vsi
««
15 / 44
»»

zmaugy ::

Ben Dover je izjavil:

Že 58,75ur od cepljenjs s Sputnikom V, počutim se bolje kot pred cepljenjem. Odlično. To je to!

Da ni to vodka?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Telbanc ::

Ben Dover je izjavil:

Že 58,75ur od cepljenjs s Sputnikom V, počutim se bolje kot pred cepljenjem. Odlično. To je to!

Kje si dobu Sputnika?
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Ben Dover ::

zmaugy je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Da ni to vodka?

Tudi vodka, vse kar slovansko telo potrebuje.

Telbanc je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Kje si dobu Sputnika?

Srbija

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ben Dover ()

solatjek ::

Danes drugi odmerek AZ. Bom videl, če me bo tako vrglo, kot po prvem. Zaenkrat vse ok :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: solatjek ()

Na Ruskega bi šel, kaj ga kakaš..

sbawe64 ::

A110 je izjavil:

Danes cepljen s pfizerjem. Podpisati ni bilo treba nobene izjave (nevem kaj bluzite o nekih podpisov da sami prevzemamo odgovornost). Igle skorajda nisem čutil. Trenutno čutim rahlo toplino na mestu vboda. Ostalo počutje je ok.

Cepljenje je "prostovoljno", zategadelj država niti proizvajalcev ne nosita nobene odgovornosti, če bo šlo kaj narobe (beri ne moreš tožiti).Verjetno je enako z življenjskim zavarovanjem, kdor ga ima (berite drobni tisk).
3 klinična faza do 2023 pa to, je nekdo objavil točne datume ajdov2 (sedaj ne najdem), kot tudi si prostovoljec v 3 klinični fazi...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Aaaahaaa! Torej so korono umetno ustvarile zavarovalnice (outsourcing na Kitajsko), zato da bi se izognile plačevanju odškodnin iz naslova življenskih zavarovanj.
Pa smo jih ujeli s spuščenimi hlačami! >:D
Biseri...
neumnosti.

Utk ::

sbawe64 je izjavil:

A110 je izjavil:

Danes cepljen s pfizerjem. Podpisati ni bilo treba nobene izjave (nevem kaj bluzite o nekih podpisov da sami prevzemamo odgovornost). Igle skorajda nisem čutil. Trenutno čutim rahlo toplino na mestu vboda. Ostalo počutje je ok.

Cepljenje je "prostovoljno", zategadelj država niti proizvajalcev ne nosita nobene odgovornosti, če bo šlo kaj narobe (beri ne moreš tožiti).Verjetno je enako z življenjskim zavarovanjem, kdor ga ima (berite drobni tisk).
3 klinična faza do 2023 pa to, je nekdo objavil točne datume ajdov2 (sedaj ne najdem), kot tudi si prostovoljec v 3 klinični fazi...

Kruh tudi prostovoljno kupiš, pa zato ne sme bit zastrupljen.

c3p0 ::

Ben Dover je izjavil:

Torej še zdravemu dodatno pomaga in ga boosta, več energije, bolj bistre misli? Škoda, da tega niso prej omenili, se bi koj šel cepit.

DamijanD ::

A110 je izjavil:

Za SLO ne vem, mi je pa kolega rekel, da je v Nemčiji rabil podpisati za 6 strani obrazcev.

c3p0 ::

TOS, tokrat za lastno telo. Gotovo je vse podrobno prebral, kot vsak, ki se cepi.

HappyPills ::

Jap. In TOS virusa je res kisel plus sam se obkljuka ko ti ga mimoidoči antivexxer podari.

1/10 would not recommend.

A110 ::

Jaz se cisto zavedam, da cepivo dajem prostovoljno vase in da nihce ni odgovoren če se mi kaj zgodi. Bolj je problem, da so razni tu po forumu in drugje na socialnih omrežjih trdili kako je treba podpisati nevem kaj,... pa čeprav cepiva niti videli niso

PrihajaNodi ::

A110 je izjavil:

Jaz se cisto zavedam, da cepivo dajem prostovoljno vase in da nihce ni odgovoren če se mi kaj zgodi. Bolj je problem, da so razni tu po forumu in drugje na socialnih omrežjih trdili kako je treba podpisati nevem kaj,... pa čeprav cepiva niti videli niso

Kako da ga niso videl, saj so na internetu slike.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Bwaze6 ::

V naši občini Kamnik še vedno niso začeli širše cepiti ljudi pod 50 - kljub temu pa po statistiki na npr. Covid Sledilniku nič ne zaostajamo, čeprav okrog nas cepijo že mladce pod 30 leti. Imamo toliko več penzionistov, ki se želijo cepiti?

Zdravstveni dom je doživel kolaps, ker so morali obenem organizirati tako hitro testiranje kot cepljenje. Hitro testiranje so potem outsourcali, zdaj pa se mi zdi, da ne deluje ne eno, ne drugo...

solatjek ::

A110 je želel povedati, da tisti, ki nimajo nobenih osebnih izkušenj s cepljenjem, govorijo neresnice, ki so jih nekje slišali. Mislim, da oseba, ki se je cepila in bila tam ve več o samem poteku, kot nekdo, ki je slišal od enega, ki je mimogrede nekje prebral.

martincek1 ::

Bwaze6 je izjavil:

V naši občini Kamnik še vedno niso začeli širše cepiti ljudi pod 50 - kljub temu pa po statistiki na npr. Covid Sledilniku nič ne zaostajamo, čeprav okrog nas cepijo že mladce pod 30 leti. Imamo toliko več penzionistov, ki se želijo cepiti?

Zdravstveni dom je doživel kolaps, ker so morali obenem organizirati tako hitro testiranje kot cepljenje. Hitro testiranje so potem outsourcali, zdaj pa se mi zdi, da ne deluje ne eno, ne drugo...

Očitno so ocenili, da ne potrebujejo pomoči vojske in bi raje vse sami..

zmaugy je izjavil:

Aaaahaaa! Torej so korono umetno ustvarile zavarovalnice (outsourcing na Kitajsko), zato da bi se izognile plačevanju odškodnin iz naslova življenskih zavarovanj.
Pa smo jih ujeli s spuščenimi hlačami! >:D

Po mojem mnenju nisi daleč od resnice, grozno..

Slopek ::

S spušč3nimi hlačami sta večinoma vi2.

Spet javno razlagaš svoje fantazije?:))
Biseri...
neumnosti.

c00L3r ::

Včeraj dobil drugo dozo AZ. Pri prvi sem imel 1 dan rahlo vročino/mrzlico, slabo počutje, slabši spanec, leva roka me je bolela 2 dni.

Po drugi dozi sem se večer malo slabše počutil, brez vročine, spal normalno. Po 24h je počutje normalno.

acookook ::

solatjek je izjavil:

A110 je želel povedati, da tisti, ki nimajo nobenih osebnih izkušenj s cepljenjem, govorijo neresnice, ki so jih nekje slišali. Mislim, da oseba, ki se je cepila in bila tam ve več o samem poteku, kot nekdo, ki je slišal od enega, ki je mimogrede nekje prebral.

Saj ne rabiš imeti osebne izkušnje s cepljenjem, dovolj je že, če ti ne uredijo statusa prebolevnik+1x cepljen, sedaj prebolevnik+2x cepljen. Mej potem ti zaupanje v vse to. Biden je dobro naredil, da ne rabiš imeti maske, če maš dva odmerka. Bi se v tem primeru takoj šel cepiti 2x, ker pa maske še moraš imeti, pa še malo počakam, da bosta 2 odmerka res dovolj.

Mimgrede, sem se spomnil na primer Mediator 150mg (Link na google zadetke) Se zavedam, da je to bilo popolnoma drugo "zdravilo" za drugo ciljno publiko, ampak da se kje ne bi isto ponovilo.
Si vsaj poglej film La fille de Brest, če že nočeš knjige brat.
p.s. To sem gledal nekje lani poleti, ko še ni bilo antivaxx mrzlice.
.

A110 ::

Status prebolelih in 11x cepljenih se na srečo ureja. Tudi sam sem med takimi. Cepil se sicer nisem zaradi "ugodnosti" ampak zato, da ne zbolim več tako hudo kot sem prvič.

11 x so te cepili ??? O moj bog..

Zakaj jim nisi nič rekel? A ni malce čudno?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ben Dover ()

PromeuZ ::

Danes zjutraj dobil prvi odmerek Moderne, zaenkrat brez neželenih reakcij. Je pa organizacija dela na GR zelo "po Balkansko" in če se znajdeš si lahko bistveno prej na vrsti, kot nekdo ki potrpežljivo čaka na navodila. Večinoma so bili danes predvsem mlajši na vrsti >30.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->

ATRUM ::

Če prideš kako uro prej kot si naročen ali te zavrnejo?
js bi kr po sihtu šel neda se mi čakat uro 6

MisterM ::

Če koga zanima, kako cepljenje poteka na Cipru... fotografija je izpred dveh tednov, cepilni center na razstavišču v Nikoziji, ko sem prejel prvo dozo AZ. Vsa ta gruča ljudi je imela rezerviran termin ob istem času +/- 30 minut. Zamude so bile približno 90 minut glede na določen termin, moral si pač počakati, da tvoje ime pokličejo po mikrofonu, nato si se lahko postavil v vrsto. Spredaj desno je počivalnica, kjer je priporočeno počakati približno 15 minut po prejetem odmerku zaradi možnih alergičnih reakcij.

https://postimg.cc/tZvXJwVZ

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MisterM ()

ajdov2 ::

HappyPills je izjavil:

Jap. In TOS virusa je res kisel plus sam se obkljuka ko ti ga mimoidoči antivexxer podari.

1/10 would not recommend.

Kako ti ga bo podaril če si se ti cepil?

Razen če praviš da cepivo ne deluje.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

Ne ne podari ti ga če se ne cepiš, ker te je antivexx prestrašil da bo hud TOS za podpisat medtem ti pa koronico uvali.

Kok plačate antivexx??

alternative ::

Connecticut Warns Moderna VAX Contains Deadly Poison:
https://www.bitchute.com/video/1RGYpFLy...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

Mr.B ::

alternative je izjavil:

Connecticut Warns Moderna VAX Contains Deadly Poison:
https://www.bitchute.com/video/1RGYpFLy...

Super kitajske elite bodo zdesetkale zahod s temi cepivi...
Verjetno ves kje se je najvec ljudi cepilo ?
Ce bi elite rade vladale ? kaj mislis da bodo vladale kitajskemu kmetu ? Sam vprasam, kako mas to dodelano.
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.

ajdov2 ::

https://siol.net/novice/slovenija/po-ce...

verjetno so krive pridružene bolezni?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ajdov2 ()

kriptobog ::

ajdov2 je izjavil:

https://siol.net/novice/slovenija/po-ce...

verjetno so krive pridružene bolezni?

Itak. Kaj pa drugega :)

Cepivo je blo. Garant. Kokr or sosedu k ga je avto zbil 3 dni po cepljenju!!! Ne se cepit! Od virusov se noben ni umru!!

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: 49106 ()

HappyPills je izjavil:

Cepivo je blo. Garant. Kokr or sosedu k ga je avto zbil 3 dni po cepljenju!!! Ne se cepit! Od virusov se noben ni umru!!

Ti si še hujši, kot flat eartherji :))

Itak sej je. Piše tko na teh linkih k jih popate kako so cepiva nevarna. Polno člankov o ravni zemlji in reptiljancih.

RejZoR ::

AstraZeneca in J&J imata probleme že od začetka. AZ s strdki, ki so kot kaže specifičen povečan problem samo pri njihovem cepivu in pa J&J, ki ima očitno probleme s kontaminacijo cepiv. Sam sem imel srečo, da so me dali na cepivo Moderne, ki kot Pfizerjevo nima nekih posebnih problemov.

Kar pa se tiče SM-102 v Moderna cepivu in kako je strupen, skor vsa cepiva uporabljajo neke elemente, ki so lahko strupeni v ogromnih dozah. Recimo Thimerosal, ki je derivat živega srebra. Uuuuu, mora bit ful strupeno ne? Vsi pa ignorirajo doziranje. Teh snovi je v cepivih tako malo, da verjetno dobiš več živega srebra v telo z eno konzervo tune kot pa s cepivom. Pa tuno jemo precej bolj pogosto kot se cepimo. Gor je en zalepil link z Alex Jonesom, ko govori kako je SM-102 strupen. Opozorila so za doze, ki jih upravljajo v laboratorijih pri proizvodnji cepiv, ne za doziranje pri cepivih. Enako kot imaš na plastenki čistega etanola opozorila o vnetljivosti in tem kako lahko draži sluznico in whatnot in tega ne počnejo na steklenicah piva in vina ki isto vsebujeta etanol ampak v bistveno manjši meri.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

HappyPills je izjavil:

Itak sej je. Piše tko na teh linkih k jih popate kako so cepiva nevarna. Polno člankov o ravni zemlji in reptiljancih.

Nisem mislil njega, ampak tebe. Ti si hujši. Opevaš to cepivo kot suho zlato in posiljuješ z njim vsepovprek. Če si se cepil si se pač cepil, jaz se pač ne bom. Ni potrebe.

perci ::

Evo, včeraj zjutraj sem se cepil z džonsonom... Zvečer reakcija 39.4, trenutno 38.2.

link_up ::

perci je izjavil:

Evo, včeraj zjutraj sem se cepil z džonsonom... Zvečer reakcija 39.4, trenutno 38.2.

Temu se rece fabrika protiteles! Bi moralo subsidat kmalu.
In and Out

perci ::

ja, ampak baje je količina protiteles pri tistih z reakcijo in tistih brez, podobna.

Ihan:
V nasprotju z laičnim prepričanjem stranski učinki nimajo povezave s protitelesi, torej če imamo intenzivne stranske učinke po cepljenju, to še ne pomeni, da smo razvili ogromno količino protiteles. Enako velja obratno - če stranskih učinkov po cepljenju sploh nimamo, to ne pomeni, da se naš imunski sistem ni odzval na cepivo in začel razvijati protitelesa.

Štrukelj:
"Ob močnejši reakciji po cepljenju je večja verjetnost, da bo nastalo več protiteles," pa je v Odmevih Televizije Slovenija dejal Borut Štrukelj s Fakultete za farmacijo v Ljubljani.

Še bonus:
Stranski učinki po cepljenju proti covidu-19 so po Ihanovih besedah dvakrat bolj pogosti kot pri cepivih proti gripi, a "velike škode po njih ni, trajajo dan ali dva in izzvenijo".

No, razen če umreš.

Ampak če taki strokovnjaki rečejo, da je cepivo ok, bom že verjel...samo ne vem kateremu? No, sej je vseeno, glede tega imajo vsi prav, samo glede podrobnosti se jih vsaj polovica moti. Ampak glavno da imajo prav glede cepiva.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

link_up ::

Po koncani invaziji se seveda st. protiteles umiri. Vsekakor pa je mocnejsi imunski odziv znak bolj dejavnih pomocnikov. :)
In and Out

link_up je izjavil:

Po koncani invaziji se seveda st. protiteles umiri. Vsekakor pa je mocnejsi imunski odziv znak bolj dejavnih pomocnikov. :)

Evo, še tretji "strokovnjak" in še tretje mnenje.

no comment ::

Izjave Ihana in Štruklja niso kontradiktorne. Mogoče se eden od njiju (ali oba) motita, ampak izjavi se ne izključujeta.

no comment je izjavil:

Izjave Ihana in Štruklja niso kontradiktorne. Mogoče se eden od njiju (ali oba) motita, ampak izjavi se ne izključujeta.

In četrti, bravo. Lahko še peto varianto najdemo?

Buggy ::

perci je izjavil:

Zena tudi vceraj z Janssen, pa je danes sicer brez vrocine a vidno utrujena. Pravi pa tudi da cuti bolecino v misicah. Pred tem je redno jemala C in D vitamin.

...jaz imam pa cez 4 ure spikec s Pfizerjem

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

harvey ::

Okapi je izjavil:

energetik je izjavil:

ZD Lj že kaj zrihtal svoje sezname? Moja se je že prejšnji teden prijavila na ZVEM, niti sledu še o najavi termina. Hkrati pa je trenutno frej 200k odmerkov in jamrajo, da se folk noče cepit. ;((

Zakaj se ni prijavila pri svojem zdravniku? V Ljubljani zaenkrat upoštevajo samo te prijave.

ZD Ljubljana še fura svoj sistem preko Gospodarja zdravja.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

energetik ::

Torej se ne ozirajo na ministrstvo za zdravje, ki pravi, da se od takrat uporablja samo še prijave preko ZVEM? Vsak neki po svoje. ;((
««
15 / 44
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako do visoke precepljenosti? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60493017 (74519) BigWhale

Prisilno cepljenje in rdeci seznam (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
38665234 (55497) bluefish

Več podobnih tem