» »

Ali se boste oz. ste se cepili?

Ali se boste oz. ste se cepili?

Temo vidijo: vsi
««
11 / 44
»»

gozdar1 ::

zmaugy je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Med tem se nekateri že sončijo na jugu italije, epidemija pa je že stvar preteklost. Stroka press.

Kaj, a na jugu Italije se sončiš? Skupaj s feryzom?

Mi 100% zaupamo stroki, maja bo virus premagan, še pomnite tovariši.

Ja dej en link na to…

Do maja vrnitev v normalnost.

zmaugy ::

Ah, medicinska stroka bi morala s kristalno kuglo videti tudi, če bo kakšen proizvajalec cepiv zamujal z dobavami? I see...:))
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

c3p0 ::

mahoni je izjavil:

Ocitno vaxerji ne dojamete, da nas je tu vecina antivaxerjev za kovid cepivo in ne za ostala cepiva, ki so testirana in nekatere ze n desetletij na trgu.

Seveda se nam ni problem cepiti za afriko, saj tam lahko nekaj fases, medtem pa zaradi prehlada se pa ze ne mislim spikat, posebej ne z spacano vakcino v treh mescih.

Nova narativa je: če se ne cepiš z visoko eksperimentalnim cepivom, si antivaxxer (cepljen nazadnje predlani proti tetanusu) in gledaš YT teorije o ravni Zemlji. Tako daleč so nekateri oprani.

zmaugy je izjavil:

Ah, medicinska stroka bi morala s kristalno kuglo videti tudi, če bo kakšen proizvajalec cepiv zamujal z dobavami? I see...:))

Če od teh napovedi zavisi celotna družba vsekakor, morda bi pa za nasvet povprašali vedeževalko?
Zanimivo, da so laiki v svojih napovedih velikokrat bolj zadeli, sploh glede cepiv je bila situacija jasna že lansko leto.

zmaugy ::

gozdar1 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Če od teh napovedi zavisi celotna družba vsekakor, morda bi pa za nasvet povprašali vedeževalko?
Zanimivo, da so laiki v svojih napovedih velikokrat bolj zadeli, sploh glede cepiv je bila situacija jasna že lansko leto.

Japajade. Drugače pa glede na trende obstaja možnost, da pridemo v zeleno fazo ob koncu maja, by the way.

Pa mimogrede:

Raziskava: Po prvem odmerku cepiva ogromen upad okužb, hospitalizacij, smrti

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

zmaugy je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Japajade. Drugače pa glede na trende obstaja možnost, da pridemo v zeleno fazo ob koncu maja, by the way.

Pa mimogrede:

Če okužbe padajo je to naša zasluga, če rastejo so kruivi nepredvideni faktorji. Tako službo imel bi tudi jaz.
Imaš stare komentarje, pa poglej. Tdudi tistih famoznih 60-70% je praktično nedosegljiva do letošnje jeseni, ko prihaja zaresen test.
To da se bodo pripenjale medalje je jasno, ampak kot omenjeno počakajmo na jesen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

111111111111 ::

gozdar1 je izjavil:

Če okužbe padajo je to naša zasluga, če rastejo so kruivi nepredvideni faktorji. Tako službo imel bi tudi jaz.
Imaš stare komentarje, pa poglej. Tdudi tistih famoznih 60-70% je praktično nedosegljiva do letošnje jeseni, ko prihaja zaresen test.
To da se bodo pripenjale medalje je jasno, ampak kot omenjeno počakajmo na jesen.

Jeseni bo vse odprto, ker bo na razpolago cepljenje. Kdor se bo želel cepit se bo, kdor bo želel tvegat s Cvoidom bo pač tvegal.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

c3p0 ::

kriptobog je izjavil:

Tudi necepljeni smo pripravljeni na morje. Hrvaška bo že četrta država z morjem, ki jo bomo obiskali letos. Brez cepljenja :)) Ne pozabit, da bomo kmalu zeleni, Hrvatje pa prav tako in boste lahko prehajali mejo brez testov in cepiv :))

Ko bi nekateri vedeli, koliko je tu politike vmes. Če ne bomo pridni, bomo pa spet oranžni, pa s PCR cikli se bodo malo poigrali, če bo treba...

snezak21 ::

HappyPills je izjavil:

Ukrepi bodo in bodo izraziti glede na uspesnost antivexx lobija. Je pa jasno da bo ta lobi dosegel predvsem ukrepe za svoje člane. V to se boste lahko prepričali z v naslednjih mesecih. Ja ni fer, jok stok we get it. Telbanc sanjari kako se bo vse odprlo zarad denarja, se vidi da ni na tekočem, ta glavna injekcija šele prihaja. Omejitve za necepljene bodo, to je fact. Srečno.

Samo za info, da ne bos prevec pametoval. Avstrija z jutrisnjim dnem odpira prost pretok za vse, ki prihajajo iz drzav, ki so zelene ali oranzne (ostale drzave bodo v kratkem sledile). Ja ta moment, Slovenija se ni oranzna, bo pa v roku tedna (pa ne zaradi cepljenja). Upam da razumes, da to pomeni tocno nasprotno tistemu, kar pises ti ;) Vem da si zelis, da bi vse, ki se niso cepili kar postrelili, ker nekdo res ne more biti drugace kot ti, pa na koncu da bi se iste clovekove pravice imel, ampak jebiga tebe zgleda ne poslusa prav veliko politikov ;)

mile ::

snezak21 je izjavil:

HappyPills je izjavil:

Ukrepi bodo in bodo izraziti glede na uspesnost antivexx lobija. Je pa jasno da bo ta lobi dosegel predvsem ukrepe za svoje člane. V to se boste lahko prepričali z v naslednjih mesecih. Ja ni fer, jok stok we get it. Telbanc sanjari kako se bo vse odprlo zarad denarja, se vidi da ni na tekočem, ta glavna injekcija šele prihaja. Omejitve za necepljene bodo, to je fact. Srečno.

Samo za info, da ne bos prevec pametoval. Avstrija z jutrisnjim dnem odpira prost pretok za vse, ki prihajajo iz drzav, ki so zelene ali oranzne (ostale drzave bodo v kratkem sledile). Ja ta moment, Slovenija se ni oranzna, bo pa v roku tedna (pa ne zaradi cepljenja). Upam da razumes, da to pomeni tocno nasprotno tistemu, kar pises ti ;) Vem da si zelis, da bi vse, ki se niso cepili kar postrelili, ker nekdo res ne more biti drugace kot ti, pa na koncu da bi se iste clovekove pravice imel, ampak jebiga tebe zgleda ne poslusa prav veliko politikov ;)

Pozabil pa si omeniti, da bos za karkoli omembe vrednega potreboval green pass, kar je cisto pravilno..antivaxerji pa lahko distancirano kampirate v vukojebini, vas noben ne bo motil

https://orf.at/stories/3210330/

kriptobog ::

Pa kaj ste tako nastrojeni proti ljudem, ki smo se odločili, da se ne bomo cepili? Imamo svobodno odločitev, gremo pa lahko kamor želimo, enako, kot cepljeni. Pač se testiraš, med sezono se pa niti to ne bo potrebno.
Verjetno cepljeni preašate več okužb, kot mi necepljeni, ki smo tedensko testirani? Cepljeni šetkate prosto po prešernu, mogoče ste okuženi in ne veste in trosite virus naokoli? Jaz vem, da ga ne, ker sem redno testiran zaradi potovanj ;)

Ben Dover ::

24 ur po Sputniku nič stranskih učinkov. Zelo dobro cepivo, cepite se.

Najbolj smešno je da ne vidijo težave v tem, da bo potreben nek papir za najbolj vsakdanje stvari, ker oni so se cepili. Pri tem, da se velik del slovencev sploh ni mogel, ker ne spada med priviligirane skupine.
Saj en da so se ža par mesecev nazaj drli, da se ogroženih skupin pa res ne sme omejevat na račun ostalih.

LightBit ::

Ben Dover je izjavil:

A si ziher da so te sploh cepili? Da ni bila fiziološka.

LightBit je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

A si ziher da so te sploh cepili? Da ni bila fiziološka.

Sem imel vse pod budnim očesom, ni bilo maneverskega prostora za trike. Pravo slovansko cepivo razvito za slovansko telo, bravo.

snezak21 ::

mile je izjavil:

Pozabil pa si omeniti, da bos za karkoli omembe vrednega potreboval green pass, kar je cisto pravilno..antivaxerji pa lahko distancirano kampirate v vukojebini, vas noben ne bo motil

Niti ne ;) test je isto veljaven kot karkoli drugega. Tako da bom lahko, tako kot do sedaj v hotelu. Kar je pa se lepse, je pa to, da bom namesto na sebe vzel racun na firmo, pa se testa ne bom rabil. In to je slo celo takrat, ko ti nisi mogel niti premisljevati o cem drugem kot o domacem kavcu, ce se ze gremo skodozeljnost. Tako da kampiral bom izkljucno ce mi bo do tega, ne zato ker bi moral ;)

Snežak ti boš doma, tvoje sezone je konec. Cepi se, imaš še čas.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ben Dover ()

zmaugy je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Pa mimogrede:

Zelo vzpodbudne novice, zelo dobro. Upam, da se nas čim več cepi, samo anticepilci so problem. Bomo že našli "rešitev" ščasoma, v to sem prepričan. Hvala za podatke.

Ben Dover je izjavil:

zmaugy je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Pa mimogrede:

Zelo vzpodbudne novice, zelo dobro. Upam, da se nas čim več cepi, samo anticepilci so problem. Bomo že našli "rešitev" ščasoma, v to sem prepričan. Hvala za podatke.

Tisti, ki so se cepili s sputnikom se bodo morali še enkrat za zenico, drugače bo isti režim kot za anticepilce.

Se bom pa še z AZ cepil, vse za moje ljudi in normalo življenje vseh. Vse anticepilce pa pred sodišče v Numberg!

showsover ::

kriptobog je izjavil:

Pa kaj ste tako nastrojeni proti ljudem, ki smo se odločili, da se ne bomo cepili? Imamo svobodno odločitev, gremo pa lahko kamor želimo, enako, kot cepljeni. Pač se testiraš, med sezono se pa niti to ne bo potrebno.
Verjetno cepljeni preašate več okužb, kot mi necepljeni, ki smo tedensko testirani? Cepljeni šetkate prosto po prešernu, mogoče ste okuženi in ne veste in trosite virus naokoli? Jaz vem, da ga ne, ker sem redno testiran zaradi potovanj ;)

Ja, jaz sem sicer cepljen iz praktičnih razlogov ampak ne obsojam tistih, ki niso. Res pa je, da ne verjamem, da bi bil cilj depopulacija ali karkoli podobno zarotniškega. Če pa vendarle je, pa vso srečo, nas bodo pač na hitro izklopili. In tudi jaz nisem omejen s potovanji, ne tako in ne drugače. Ampak tiste drot-piršne v nosu so mi še bolj zoprne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: showsover ()

mile ::

snezak21 je izjavil:

mile je izjavil:

Niti ne ;) test je isto veljaven kot karkoli drugega. Tako da bom lahko, tako kot do sedaj v hotelu. Kar je pa se lepse, je pa to, da bom namesto na sebe vzel racun na firmo, pa se testa ne bom rabil. In to je slo celo takrat, ko ti nisi mogel niti premisljevati o cem drugem kot o domacem kavcu, ce se ze gremo skodozeljnost. Tako da kampiral bom izkljucno ce mi bo do tega, ne zato ker bi moral ;)

Sem vesel zate, da si rad tedensko tlacis palcke v nos, pohvalno. Podpiram opcijo, da antivaxerje tedensko zokajo po nosu. Lep dopust ti zelim

Ti pošljem kartico? Čofotal bom cepljen brez skrbi, hehe!

Zgodovina sprememb…

Ben Dover je izjavil:

Se bom pa še z AZ cepil, vse za moje ljudi in normalo življenje vseh. Vse anticepilce pa pred sodišče v Numberg!

Normalnega življenja nam ne ovirajo anticepilci tako, da z v nuremberg imaš druge kandidate.

kriptobog ::

mile je izjavil:

snezak21 je izjavil:

mile je izjavil:

Sem vesel zate, da si rad tedensko tlacis palcke v nos, pohvalno. Podpiram opcijo, da antivaxerje tedensko zokajo po nosu. Lep dopust ti zelim

Bil bi presenečen v koliko državah samo popraskajo po nosu, 0.5cm v nos in to je to ;) V določenih državah pa nič. Šele na naših letališčih potem. Kaj je to dopust? Jaz imam vedno dopust, ne kot večina 14 dni poleti in je to to. In zaradi teh 14 dni se greste cepit haha

Jaz mam dopust vedno, zase govor. Trenutno pišem iz luksuzne kripto jahte. Cepljen včeraj s Sputnikom 5 na hidroplanu nekje severo-vzhodno od Madagaskarja, ker je bolj stabilen. Ne gre se za dopust ampak življenja..

Zgodovina sprememb…

papak ::

Potrebujem mnenje. Namreč naročil sem se na cepljenje in bi moral biti v petek 21.5 cepljen z AZ. Zraven obvestila je bilo opozorilo naj javim, če sem Covid že prebolel.

Covid sem prebolel med 25.12 in 6.1, torej pribl. 4-5 mesecev nazaj. Da ga imam sem ugotovil preko simptomov, ki so jih imeli ljudje s katerimi sem bil v stiku, nato sem jih razvil še sam, vmes pa sem šel še na nekaj hitrih testov. Niso me poslali na PCR test, osebni zdravnik pa je predlagal izolacijo. Držal sem se tega in normalno prebolel z blagimi simptomi. Spomladi sem potem pridobil zdravniško potrdilo, da sem lahko prehajal stat. regije in potoval na Hrvaško.

Ko sem pred 2 tednoma klical osebnega zdravnika, da mi pove kako kaže s cepljenjem, so mi povedali, da me še niso klicali, ker da bom cepljen šele po pol leta od preboletja. Vse OK s tem.

Zdaj pa dobim vabilo na cepljenje... javim v cepilno ambulanto, kar sem zgoraj napisal in oni mi povejo da v tem primeru bom pa cepljen s samo enim odmerkom Astra Zenece.

1. Ne najdem na spletnih straneh NIJZ, cepimose, zdravstvenih ustanov, da je enkratno cepljenje prebolevnikov sploh normalno.
2. Ker smo v firmi pričakovali umiritev razmer in cepljenja, sem nekako planiral, da bom obiskal kako Švico, Nemčijo, kjer pa v uradnih navodilih za vstop v državo ne vedo ničesar o enkratnem cepljenju z AZ, prav tako mora potrdilo o preboletju bazirati na PCR testu. (Če bi hotel delat kako kombinacijo 1x cepljen + prebolelost).

Vsa ta vprašanja sem že naslovil v cepilno ambulanto, osebnega zdravnika, ki pa so potem, ko sem jim razložil kaj dejansko velja in kaj ne v zahodnih državah odnehali in me napotili na NIJZ. Tam so mi povedali da se enkratno lahko cepi prebolevnike na podlagi mnenja nekega PSC, glede uskladitve okoli prehajanja mej pa niso želeli odgovorit.

Kaj naj naredim? Se cepim 1x in ostanem v birokratskem limbu. Rečem da sem se hecal ko sem rekel da sem prebolel in se cepim 2x? Zavrnem cepljenje? Kakšne so posledice zavrnitve?

3p ::

Utk je izjavil:

Res je. Jaz sem se pred časom odločil, da ne verjamem _NIKOMUR_. Lažejo vsi, politiki, sodniki, zdravniki, vsi in vsak ima svojo agendo zadaj.

Temu se reče tudi paranoja. In močno otežuje življenje.

Seveda na koncu tudi ti marsikomu verjameš. Ko si v gostilni naročiš pivo, kako veš, da ni notri strupa? Kako veš, iz česa je narejena pena na kapučinu? >:D Itd.

Utk ::

Ne verjamem in ne vem. Vseeno spijem.

papak je izjavil:

Potrebujem mnenje. Namreč naročil sem se na cepljenje in bi moral biti v petek 21.5 cepljen z AZ. Zraven obvestila je bilo opozorilo naj javim, če sem Covid že prebolel.

Covid sem prebolel med 25.12 in 6.1, torej pribl. 4-5 mesecev nazaj....

Zanimiva situacija.

Osebno bi se najbrž, na tvojem mestu, šel cepit. Tam moraš izpolniti, če si covid prebolel. Napišeš, da ga nisi. Predvidevam, da dobiš rok za drugi termin, in to je to.

hopsy ::

Se opravicujem ce je ze bilo omenjeno. Se lahko cepis brez da bi opravil testiranje?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hopsy ()

Utk je izjavil:

Ne verjamem in ne vem. Vseeno spijem.

Torej verjameš najbolj kritične stvari, ki te lahko pokončajo takoj.

Lahko si si ogledoval kelnarjevo punco. Pa ti je vsipal malo škropiva v pir. Ali pa ti vsaj pripravi extra-special kapučno s slino.
Ko pelješ avto k mehaniku preveriš njegovo delo? Kaj če je pozabil tesnilo za zavorno olje? Veš kako nevarno je to v primerjavi s cepivom?
Ko letiš, vprašaš pilota, če se je v redu naspal? Kako je kaj njegova družina? Zakonski problemi. "Guspot pilot, ste odlimali oni selotejp s pitotove cevi?"

Še kako vsi vsak dan verjamemo. Bistveno bolj kritične stvari od tega, kaj bi lahko šlo narobe pri cepivu, ki so ga podrobno, čeprav pospešeno testirali na 10000-ih prostovoljcih, pa potem na milijonih že cepljenih.

hopsy je izjavil:

Se opravicujem ce je ze bilo omenjeno. Se lahko cepis brez da bi opravil testiranje?

Kako testiranje? Na cepljenju nihče nič ne vprašuje o testiranju. Najbrž pa ni ravno pametno iti na cepljenje, če ravno prebolevaš covid s simptomi, če si to mislil...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 3p ()

Okapi ::

papak je izjavil:

Zdaj pa dobim vabilo na cepljenje... javim v cepilno ambulanto, kar sem zgoraj napisal in oni mi povejo da v tem primeru bom pa cepljen s samo enim odmerkom Astra Zenece.
...
Kaj naj naredim? Se cepim 1x in ostanem v birokratskem limbu. Rečem da sem se hecal ko sem rekel da sem prebolel in se cepim 2x? Zavrnem cepljenje? Kakšne so posledice zavrnitve?
Ne pristani na eno samo cepljenje z astro, ker boš imel samo komplikacije. Ponekod je ena doza sicer dovolj, da se ti ni treba testirati (za Italijo, recimo), ponekod moraš imeti zraven še potrdilo o bolezni (za Hrvaško, recimo), se pa utegne zgoditi, da kje tudi to ne bo dovolj.

Če ne moreš zamolčati, da si prebolel, sedaj zavrni in reci, da bi rad dobil Jannsena, kjer je samo ena doza, ali pa počakaj malo, da mine pol leta od okužbe. Če zavrneš astro in poveš, kaj bi rad, te pokličejo, ko bo tisto na voljo. Tudi če sedaj zavrneš cepljenje, se lahko čez mesec ali dva, ko bo minilo pol leta od okužbe, znova prijaviš. Takrat boš skoraj sigurno lahko kar takoj prišel na vrsto.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Pa v čem je sploh fora, da se ne cepi prebolevnikov normalno. A je čisto praktično zaradi pomanjkanja cepiv, ali je dejansko zdravstveno pogojeno???

no comment ::

Okapi je izjavil:

Če ne moreš zamolčati, da si prebolel, sedaj zavrni in reci, da bi rad dobil Jannsena, kjer je samo ena doza, ali pa počakaj malo, da mine pol leta od okužbe. Če zavrneš astro in poveš, kaj bi rad, te pokličejo, ko bo tisto na voljo. Tudi če sedaj zavrneš cepljenje, se lahko čez mesec ali dva, ko bo minilo pol leta od okužbe, znova prijaviš. Takrat boš skoraj sigurno lahko kar takoj prišel na vrsto.

Točno tako. In naši bi lahko Jannsena uporabljali prvenstveno za prebolevnike, ki tako ne bi imeli problemov kot jih opisuje papak. Samo to bi pomenilo, da bi morali spremeniti strategijo cepljenja, da bi bila bolj smiselna (kar pa je pri nas seveda avtomatski no-go).

papak je izjavil:

Pa v čem je sploh fora, da se ne cepi prebolevnikov normalno. A je čisto praktično zaradi pomanjkanja cepiv, ali je dejansko zdravstveno pogojeno???
Izključno zaradi pomanjkanja cepiva, nič drugega. Pa birokracija, ki je določila ta pravila, se ni sposobna dovolj hitro prilagoditi dejstvu, da je cepiva sedaj v bistvu dovolj.

papak je izjavil:

Verjetno optimizacija porabe cepiva.

https://health.clevelandclinic.org/when...

Problem je, kot kaže, lahko le pri tistih, ki so dobili neznampravprevestikaka protitelesa za zdravljenje covida.

Tudi ta politika se zna spremeniti, ko bojo do konca maja pocepili vse, ki so se hoteli cepiti.

koyotee ::

V petek prva doza fajzerja.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Podvprašanje za tiste, ki vas zdaj vabijo: koliko ste stari? (Zadošča tudi npr. med 30 in 40 ali kolikor pač je).

energetik ::

ZD Lj že kaj zrihtal svoje sezname? Moja se je že prejšnji teden prijavila na ZVEM, niti sledu še o najavi termina. Hkrati pa je trenutno frej 200k odmerkov in jamrajo, da se folk noče cepit. ;((

Bwaze6 ::

papak je izjavil:

Vse prebolevnike tako lahko štejemo med "enkrat cepljene, rabijo le še eno dozo", kar je po najnovejših Kacinovih kriterijih edini podatek, ki ga gledamo.

Koliko boš pa imel težav pri prehajanju meja in rezervacijah, pa ni njihov problem. Gre za fejkanje boljšega rezultata, kot ga v resnici imamo, briga jih za posameznike.

matobeli ::

no comment je izjavil:

Točno tako. In naši bi lahko Jannsena uporabljali prvenstveno za prebolevnike, ki tako ne bi imeli problemov kot jih opisuje papak.

Men so 5min pred cepljenjem rekle gospodične da Jannsen izzove prehud imunski odziv za prebolevnike, zato so z njim cepili samo tiste ki niso preboleli.

Pa sem rekel, fuck JJ, dejte mi rajš AZ, velka verjetnost je da sem prebolel asimptomatsko.

feryz ::

Necepljeni bomo začeli izvajati pritisk, da se cepljeni redno testirajo.
Nisem zaščiten, pa nočem, da me cepljen prenašalec spravi v smrtno nevarnost.

Hypathia ::

Ste pa hitro obrnili ploščo, zdaj, ko se bo kurilo pod vašo ritjo.

Antivakserji so vedno bili tudi proti maskam, zdaj pa zahtevajo, da jih cepljeni nosijo, lol.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

energetik je izjavil:

ZD Lj že kaj zrihtal svoje sezname? Moja se je že prejšnji teden prijavila na ZVEM, niti sledu še o najavi termina. Hkrati pa je trenutno frej 200k odmerkov in jamrajo, da se folk noče cepit. ;((

Zakaj se ni prijavila pri svojem zdravniku? V Ljubljani zaenkrat upoštevajo samo te prijave.

Opa, znak, da so tudi podjetja zainteresirana, da so njihovi zaposleni cepljeni.

https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/spod...

Okapi je izjavil:

energetik je izjavil:

Zakaj se ni prijavila pri svojem zdravniku? V Ljubljani zaenkrat upoštevajo samo te prijave.

Daleč od tega, kolikor vem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 3p ()

No zdej sem spet klical v cepilno ambulanto in jim zdrdral vse kar sem se danes naučil. Izpada na koncu da, če nimam potrdila o prebolelosti na podlagi PCR testa je potem to kot da nisem prebolel.

GO FIGURE, kaj je potem zdravniško potrdilo o prebolelosti za prehajanje stat. regij in meje s Hrvaško! FAK, da bi tkole delal v službi... omg.

P.S. drugače sem 34, prijavil sem se pri osebnem zdravniku takoj, ko se je začelo govoriti o tem da ne bo več omejitve (ko so 50 letniki bili v igri) - kak mesec nazaj.
Takoj, ko se je aktivirala zVem aplikacija, sem se pa prijavil še tam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: papak ()

energetik ::

Okapi je izjavil:

energetik je izjavil:

Ker je vrli minister povedal, da se bo od takrat naročalo samo še preko ZVEM?
Očitno vlada še vedno popolna zmeda in vsak uporablja neke svoje sezname. Na ZD Lj prav tako piše, kot da ne uporabljajo J&J.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

3p je izjavil:

Opa, znak, da so tudi podjetja zainteresirana, da so njihovi zaposleni cepljeni.

Jasno, da so zainteresirana. Če delavec zboli, mu mora firma plačevati bolniško (do enega meseca), pa še proizvodnja trpi zaradi tega.

14 dni bolniške zaradi korone je velik strošek za firmo.

Okapi je izjavil:

3p je izjavil:

Jasno, da so zainteresirana. Če delavec zboli, mu mora firma plačevati bolniško (do enega meseca), pa še proizvodnja trpi zaradi tega.

14 dni bolniške zaradi korone je velik strošek za firmo.

Jasno, da je jasno. Ampak posebnost pa je to, da so pripravljeni svoje želje podpreti z evri. Pri čemer se našim delodajalcem rado zatakne.

Tako da, bravo ETI.
««
11 / 44
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako do visoke precepljenosti? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60493020 (74522) BigWhale

Prisilno cepljenje in rdeci seznam (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
38665234 (55497) bluefish

Več podobnih tem