Forum » Loža » Sv........ v slovenskem zdravstvu 2
Sv........ v slovenskem zdravstvu 2
LeQuack ::
Res je, gripa je kriva za naše zdravstvo. Če bi bili pacienti zdravi potem bi zdravstvo dobro delalo.
Quack !
borut_p ::
Zanimivo kako se noben ne vtakne v zavarovalnice. Kdo dirigira koliko operacij se bo naredilo letno, kdo dirigira koliko spec pregledov se bo naredilo. Koliko doplacati za tablete ipd ... vse to so zavarovalnice. Kako lahko v javnem zdravstvu cakas na pregled 2 leti na privat pa 1 teden? Zato ker je zavarovalnica rekla, da se bo letno izbedlo toliko in toliko placanih pregledov ... in si pac na vrsti sele cez dve leti. Ce pa placas sam pa takoj ko je fraj masina.
Dohtarji tukaj veliko nimajo vloge
Dohtarji tukaj veliko nimajo vloge
-Wall ::
Ne, zadeva je bolj preprosta, vodilne kadre zavarovalnic moramo odpustiti (nekaj nivojev globoko), se znebiti vseh SDS/NSi/RKC delnicarjev iz njih, pa se bo zdravstvo popravilo samo od sebe.
SDS in NSi ze 30 let furata nacrtno unicevanje zdravstvenega sistema, ker bi radi vzpostavili privatni sistem po vzoru ZDA, kjer so storitve nenormalno drage, neprofitnih zdravljenj ne zavaruje nihce, zavarovalnice pa samo svinjsko sluzijo, kar se je ze izkazalo v unicenju zobozdravstva - v enako sranje hocejo spraviti tudi zdravstveni sistem.
Seveda prodajajo kretenom, da bo potem vse ceneje, ampak, ce recemo bobu bob - koliko ste placali za plombo 1991 in koliko placate za enako plombo zdaj? Mhm, se mi je zdelo.
SDS in NSi ze 30 let furata nacrtno unicevanje zdravstvenega sistema, ker bi radi vzpostavili privatni sistem po vzoru ZDA, kjer so storitve nenormalno drage, neprofitnih zdravljenj ne zavaruje nihce, zavarovalnice pa samo svinjsko sluzijo, kar se je ze izkazalo v unicenju zobozdravstva - v enako sranje hocejo spraviti tudi zdravstveni sistem.
Seveda prodajajo kretenom, da bo potem vse ceneje, ampak, ce recemo bobu bob - koliko ste placali za plombo 1991 in koliko placate za enako plombo zdaj? Mhm, se mi je zdelo.
FireSnake ::
Laž na laž na laž.
Te ni sram? Plačanec golobov?
30 let? Koga ti skušaš farbati?
Baraba lažniva! Lažeš toliko, kot golob in Janša skupaj.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Laž na laž na laž.
Eh, otrok, ne mores razumeti, takrat si se dojko sesal, jaz sem bil pa na demonstracijah na Povsetovi.
In kasneje dvakrat gledal vodni top pod Jansevo vlado usmerjen proti Slovencem, da bi se obdrzal na oblasti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: -Wall ()
BorutO ::
Problem je, ker se vsa ta svinjarija dopušča ... zakaj? Neki zdravnik dobi čez 10k covidnih dodatkov ... ali pa plače, nima veze, vsota je čez 10.000 eur ... Delavec v proizvodnji, kjer jih itak tirajo do onemoglosti za minimalno plačo, pa ima očitno še preveč denarja in časa. Se razume, zdravnik je hodil v šolo, da je dosegel kar je in rešuje življenja in organe, ampak roko na srce ... 10.000 eur je veliko prevelika plača za nekega zdravnika, ki samo ure nabija, tričetrt njegovega dela naredijo medicinske sestre in potem govori okoli po tvju, kako je Covid nevaren, kako zdravniki trpijo, bolnice nafilane do maksimuma itd ... a prideš v zdravstveni dom ali pa v bolnico, pa se tam zdravniki tako počasi sprehajajo, da imaš občutek, da bo vsak čas zaspal med hojo ... Zdravniki so preplačani, zato pa se norčujejo iz ljudi. Isto kot recimo fuzbalerji ... dobivajo težke milijone ... zato, da teče nekaj čez 90 minut po igrišču parkrat na mesec ...
Ampak ... elita to vse dopušča ... zakaj pa ne ..
111111111111 ::
Seveda šteje, vsaj 500 milijonov na osebo na šolsko uro. Je to dovolj ali bi še? Kje je meja teh pohlepnežev? Iskreno se mi bolj smili gradbinec, ki mora delati pri -15 in +35, kot pa medicinska sestra, ki svoj lonček kave nese Z MASKO NA GLAVI!!!!!*
*Seveda so si nekateri zaslužili dodatek, absolutno. Ampak kot vedno se izplača vse možne dodatke vsem, če kdo pokaže s prstom na kretenizem se pa pokaže tiste tri, ki si ga dejansko zaslužijo.
Predlagam ti čtivo:
https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/s...
Preden trosiš nebuloze naprej.
Imamo najboljše zdravstvo (če odšteješ vsa ostala zdravstva po svetu):
https://www.24ur.com/novice/slovenija/b...
Hja, takšnega ste želeli takšnega imate. Tisti, ki še ne rabite zdravnika pa malo plešite, tisti, ki ga rabite pa pojdite na morje in sonce.
Res je, gripa je kriva za naše zdravstvo. Če bi bili pacienti zdravi potem bi zdravstvo dobro delalo.
A še nisi slišal. Gripa je izmišljotina farmacevtskega lobija. Dhotarji ne delajo nič in gripa je super izgovor, da nihče ne more v bolnico. Zato pa najbolj delavni odhajajo iz ZD Ljubljana, ker jim ni bilo treba delati, oni bi pa radi delali.
Zanimivo, da so poniknile novice o stanju ZD Ljubljana.
Ne, zadeva je bolj preprosta, vodilne kadre zavarovalnic moramo odpustiti (nekaj nivojev globoko), se znebiti vseh SDS/NSi/RKC delnicarjev iz njih, pa se bo zdravstvo popravilo samo od sebe.
He, he, he.. Ker je bil 30 let Jajo na oblasti.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Laž na laž na laž.
Eh, otrok, ne mores razumeti, takrat si se dojko sesal, jaz sem bil pa na demonstracijah na Povsetovi.
In kasneje dvakrat gledal vodni top pod Jansevo vlado usmerjen proti Slovencem, da bi se obdrzal na oblasti.
In to 30 LET. 30 LET vam rečem.
Problem je, ker se vsa ta svinjarija dopušča ... zakaj? Neki zdravnik dobi čez 10k covidnih dodatkov ... ali pa plače, nima veze, vsota je čez 10.000 eur ... Delavec v proizvodnji, kjer jih itak tirajo do onemoglosti za minimalno plačo, pa ima očitno še preveč denarja in časa. Se razume, zdravnik je hodil v šolo, da je dosegel kar je in rešuje življenja in organe, ampak roko na srce ... 10.000 eur je veliko prevelika plača za nekega zdravnika, ki samo ure nabija, tričetrt njegovega dela naredijo medicinske sestre in potem govori okoli po tvju, kako je Covid nevaren, kako zdravniki trpijo, bolnice nafilane do maksimuma itd ... a prideš v zdravstveni dom ali pa v bolnico, pa se tam zdravniki tako počasi sprehajajo, da imaš občutek, da bo vsak čas zaspal med hojo ... Zdravniki so preplačani, zato pa se norčujejo iz ljudi. Isto kot recimo fuzbalerji ... dobivajo težke milijone ... zato, da teče nekaj čez 90 minut po igrišču parkrat na mesec ...
Očitno dobivaš informacije samo iz MSM. Ne vmešavaj se v temo o kateri nimaš najmanjšega pojma o pojmu in svoje znanje pobiraš iz gostilniških rekla kazala.
Zgodovina sprememb…
Ej jej jej, če si ti bil na Povšetovi, sem jest Rolling Stones.
Ne, Rolling Stones nisi, so prevec cool za pokveke tvojega tipa. Najvec stoned si. In rolling.
Pocakaj, da se privatizirajo, potem bo to drobiz. Ampak ne za slehernikovo denarnico. Samo za bogate denarnice.
In tocno v to smer rine SDS, enkrat nam je ze zajebala zobozdravstvo, da je iz leta v leto drazje, zdaj hoce se enkrat izpeljati enako s celotnim zdravstvenim sistemom.
111111111111 je izjavil:
Očitno dobivaš informacije samo iz MSM. Ne vmešavaj se v temo o kateri nimaš najmanjšega pojma o pojmu in svoje znanje pobiraš iz gostilniških rekla kazala.
Ja, ocitno sta najvecja prijatelja in se gibljeta po istih beznicah.
Zgodovina sprememb…
||_^_|| ::
Poznaš kakšnega zdravnika? Če ja, ga vprašaj. Če ne, nehaj pisati neumnosti.
BorutO ::
Ogromno moje žlahte dela po bolnicah (dva zdravnika) in na policiji ... marsikaj vem ... za raznorazno svinjarijo. In to težke svinjarije ... Lepe informacije imam tudi o sprejemanju lažnih pacientov.
Še sam sorodnik (zdravnik) je rekel za eno stvar: "Zakaj pa ne, če se da?" ... Nima veze kaj ...
Itak inšpektorji in policaji med seboj vedo, da tudi sami ne delajo po regeljcih ...
Ogromno moje žlahte dela po bolnicah (dva zdravnika) in na policiji ... marsikaj vem ... za raznorazno svinjarijo. In to težke svinjarije ... Lepe informacije imam tudi o sprejemanju lažnih pacientov.
Še sam sorodnik (zdravnik) je rekel za eno stvar: "Zakaj pa ne, če se da?" ... Nima veze kaj ...
Itak inšpektorji in policaji med seboj vedo, da tudi sami ne delajo po regeljcih ...
Očitno ste vsi v familiji pokvarjeni.
Badwolff ::
Lažni pacienti? To so uni igralci s 'kovidom', ki so se za dober denar pustili intubirat za kak teden?
Laž na laž na laž.
To kar si napisal nima popolnoma nobene povezave s tem, kar sem napisal jaz.
Tvoja zgodba o tridesetih letih je ena navadna in gnusna laž!
Vse kaj ostali nabijaš je v prazno in te še bolj vleče notri v drek.
Drugega, kot lagati, ne znaš.
Laž na laž na laž.
To kar si napisal nima popolnoma nobene povezave s tem, kar sem napisal jaz.
Tvoja zgodba o tridesetih letih je ena navadna in gnusna laž!
Vse kaj ostali nabijaš je v prazno in te še bolj vleče notri v drek.
Drugega, kot lagati, ne znaš.
Ti nimas povezave z nicemer, disconnectan od realnosti.
In ekstremno rad obtozujes druge za tisto kar pocnes sam, lazes namrec, mar ne?
Precej patolosko bi rekel, po drugi strani pa cista normala za SDSovca.
Zgodovina sprememb…
Lažni pacienti? To so uni igralci s 'kovidom', ki so se za dober denar pustili intubirat za kak teden?
Sploh veš kaj je intubacija in kaj ti naredi na pljučih? Kreten.
Tiho level 0 idiot.
Zgodovina sprememb…
Torej še vedno trdiš, da je bil Jajo (z njim si obseden do te mere, da ti kisa možgane) na oblasti 30 let?
Skupaj z N.Si, ane?
Kje TOČNO se jaz lažem: povezavo do objave, prosim.
Zgodovina sprememb…
max00slo ::
111111111111 je izjavil:
Sploh veš kaj je intubacija in kaj ti naredi na pljučih? Kreten.
Tiho level 0 idiot.
Kaj ma veze intubacija na pljučih z jojotom? In dosti hujše bolezni imajo po bolnica pa ne delajo take panike kot iz te nove najbolj smrtonosne bolezni. Dej stfu pls... brainwashed...
Si non confectus, non reficiat.
Torej še vedno trdiš, da je bil Jajo (z njim si obseden do te mere, da ti kisa možgane) na oblasti 30 let?
Skupaj z N.Si, ane?
Kje TOČNO se jaz lažem: povezavo do objave, prosim.
Nicesar ne bom dokazoval laznjivcem, sploh ne raznim Stefanom iz Totilanda, ki zivijo zato, da lazejo, potem pa pricakujejo, da bo kdo potrosil neprimerno vec casa, da te lazi ovrze.
Zgodovina sprememb…
111111111111 je izjavil:
Tiho level 0 idiot.
Ja, si se ravno opisal. Pa zanimivo, kako vsi SDSovski troli hkrati pridejo na slo-tech. Bi clovek rekel, da so vsi en in isti clovek
Zgodovina sprememb…
Nicesar ne bom dokazoval
Funkcionalno nepismen?
Kje sem jaz zahteval kakšne dokaze? Jaz sem rekel, da daj povezavo, kjer je evidentno, da se jaz lažem.
Preveč za razumet?
(glede na tvoje objave me ne bi čudilo, ker si zelo trd v glavo)
Zgodovina sprememb…
Nicesar ne bom dokazoval
Funkcionalno nepismen?
Kje sem jaz zahteval kakšne dokaze? Jaz sem rekel, da daj povezavo, ki dokazuje, da se jaz lažem.
Preveč za razumet?
(glede na tvoje objave me ne bi čudilo)
Mislim, da imas predvsem ti tezave z razumevanjem. Infantilen laznjivec.
Hvala, da si potrdil, da ne gre. Zdaj sem pomirjen (saj ne, da bi me pajac tvojega kova lahko vznemiril)
Drugič pa malo bolj previdno s klofanjem po tipkovnici!
(uporabi vsaj tiste tri sive celice, ki jih premoreš)
Zgodovina sprememb…
Hvala, da si potrdil, da ne gre.
"Hvala, da si potrdil", da si laznjivec. Zanivo, da po tem, ko vsi vidimo, da lazes, se vedno probas se kaksno laz spraviti skozi.
Saj pravim, postaja ze prav patolosko, te vzburja, ce lazes na slo-techu? Se pocutis bolj Grimsatega?
Zgodovina sprememb…
Kaj ma veze intubacija na pljučih z jojotom? In dosti hujše bolezni imajo po bolnica pa ne delajo take panike kot iz te nove najbolj smrtonosne bolezni. Dej stfu pls... brainwashed...
Če je vse tako enostavno, čudno da bolniki čakajo 36 ur na posteljo. Verjetno zato, ker zdravniki pijejo kavico a ne da? Dajte se malo skulirat s svojim poznavanjme stanja v zdravstvu. Pridete v ambulanto pa ste pametni, da itak delajo samo sestre, potem pa je cela štala zakaj zdravniki odhajajo.
Nicesar ne bom dokazoval laznjivcem, sploh ne raznim Stefanom iz Totilanda, ki zivijo zato, da lazejo, potem pa pricakujejo, da bo kdo potrosil neprimerno vec casa, da te lazi ovrze.
POtem pa najbolje da se spelješ iz foruma in daš mir.
Ja, si se ravno opisal. Pa zanimivo, kako vsi SDSovski troli hkrati pridejo na slo-tech. Bi clovek rekel, da so vsi en in isti clovek
Uff, kako si me zabil, sploh ne vem kaj bi ti povedal nazaj. Ostal sem brez besed ob taki inteligenci in lepoti.
Zgodovina sprememb…
Ja, baje je res inteligenten.
Vir:
https://slo-tech.com/forum/t800067/p779...
Hudič pa je, da ni:
Vir:
Hudič pa je, da ni:
111111111111 je izjavil:
Če je vse tako enostavno, čudno da bolniki čakajo 36 ur na posteljo. Verjetno zato, ker zdravniki pijejo kavico a ne da? Dajte se malo skulirat s svojim poznavanjme stanja v zdravstvu. Pridete v ambulanto pa ste pametni, da itak delajo samo sestre, potem pa je cela štala zakaj zdravniki odhajajo.
POtem pa najbolje da se spelješ iz foruma in daš mir.
Uff, kako si me zabil, sploh ne vem kaj bi ti povedal nazaj. Ostal sem brez besed ob taki inteligenci in lepoti.
Vidis. Preprosto ne blebetas neumnosti in umolknes. Ze nekaj let nazaj, zdaj verjamem, da te tvojo lastno sranje rine naprej.
Ja, baje je res inteligenten.
Vir:
Hudič pa je, da ni:
Daj odloci se ze s katerim nickom bos pisal Stefan... Annoying je dvakrat istemu SDS trolu odgovarjat.
Za razliko od ostalega zdravstva, privat zobozdravstvo vsaj deluje.
Saj bi ostalo zdravstvo tudi, pa ga nalasc unicujejo, zato, da bi se zavarovalnice in privatniki omastili.
Zgodovina sprememb…
Za razliko od tebe jaz za svojimi besedami stojim: s samo enim nickom (in to že lep čas).
V rekordnem času ti je ratalo pridobiti PNG (patetično, pravzaprav).
Zgodovina sprememb…
Za razliko od tebe jaz za svojimi besedami stojim: s samo enim nickom (in to že lep čas).
Nic ne pomaga, ce za kupom lazi stojis s svojim nickom. So se vedno samo lazi. PNG, je, glede na to, da ga ti nimas je nepomembna znacka.
Zgodovina sprememb…
Malidelničar ::
Jaz ne razumem, zakaj Slovenija za vsako ceno vztraja pri monopolu ZZZS? Lahko kdo razloži?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Malidelničar je izjavil:
Jaz ne razumem, zakaj Slovenija za vsako ceno vztraja pri monopolu ZZZS? Lahko kdo razloži?
Je preveč dober biznis za vse vpletene.
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
Jure14 ::
Za biznis so odlični veliki TOZDi, kot npr UKC, kjer se na veliko naroča.
ZZZS mora biti pod "nadzorom" le toliko, da ne sprašuje preveč o nabavnih cenah.
ZZZS mora biti pod "nadzorom" le toliko, da ne sprašuje preveč o nabavnih cenah.
Vidis. Preprosto ne blebetas neumnosti in umolknes. Ze nekaj let nazaj, zdaj verjamem, da te tvojo lastno sranje rine naprej.
No, no, miško, da te ne bo razneslo.
111111111111 je izjavil:
No, no, miško, da te ne bo razneslo.
Razneslo ? Ah revcek bogi...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
Razneslo ? Ah revcek bogi...
Na pa sem se spustil na tvoj nivo. Sedaj me lahko premagaš z izkušnjami. :P
Dobiš to kar plačaš. Razen v Sloveniji, kjer ne dobiš nič.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/c...
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
Kar ste volili, to imate!
Za ljubljančane: ha, ha, ha
Za vse ostalle: "Kmalu tudi v vašem kraju"
Za ljubljančane: ha, ha, ha
Za vse ostalle: "Kmalu tudi v vašem kraju"
nekikr ::
Ne težite, saj bo Loredan to zrihtal. Še par let sestankov in ugotavljanja v kakšnem stanju se sploh nahajamo, pa bo. Je povedal točno tako. Za konec 2023 je napovedan konec analize, potem pa hremo delat! Več pa v druhem mandatu.
https://www.zurnal24.si/zdravje/aktualn...
Zadnji čas za nov komplet dodatkov...
Covid ja izmišljen, gripa pa tudi. To sploh ne obstaja.
111111111111 je izjavil:
Covid ja izmišljen, gripa pa tudi. To sploh ne obstaja.
Ah, no, bilo je lepo, dokler je trajalo.
Zdaj se bo pa treba nekaj novega izmislit.
Recimo onesnažen zrak.Polno strupov v zraku. Rešitev? Maske. Alučajno jih je še nekaj ostalo v skladiščih. Sicer ne filtrirajo dobro, ampak porabit jih je treba.
||_^_|| ::
Jah..očitno ni problema, ker nekako ne vidim, da bi ljudje protestirali pred parlamentom recimo ali kaj podobnega.. Raje se znašajo nad osebjem, ki niti slučajno ni krivo za situracijo.
Malidelničar ::
Jah..očitno ni problema, ker nekako ne vidim, da bi ljudje protestirali pred parlamentom recimo ali kaj podobnega.. Raje se znašajo nad osebjem, ki niti slučajno ni krivo za situracijo.
Ljudje mislijo, da mora zdravstvo delovati kot v socializmu z umetno določenimi nizkimi plačami ter na "etični" pogon. Pa da lahko 'mamke' za vsak drek hodijo kvantat v čakalnice. Baza zdravstva je pa baje 'Hipokratova prisega', ki je ne poznajo nikjer na svetu, samo v Sloveniji se na njo sklicujemo.
Dejansko, folk v Sloveniji verjame, da bodo umetno postavili zdravniške plače na recimo 1.500 EUR neto max, pa plače medicinskih sester na isti umetno nizek max. nivo in da se bo zdravstvene delavce prisililo. da bodo tiho in delali. In gledali politično-sistemsko korupcijo, ki se bo izvajala nad njimi. Mi pozabljamo kakšen drek se je skrival za socialističnim modelom 'vsi-so-imeli-zdravnika' oz. 'zdraustvo-je-štimalo'. Imam žlahko, ki je delala v zdravstvu že v Jugi in poznam zadeve.
Zato je logično, da si napisal, da se folk 'znaša nad osebjem'. Ker oni mislijo: "Prokleti zdravniki, zaprite goflje in delajte za 1.500 EUR neto, plačal smo vas, nimate da mrdate, tako je blo v Jugi!'
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
nekikr ::
Vsak, ki je kdaj čakal na urgenci 8 ur v družbi še treh ali štirih in nemočno opazoval, kako so edini, ki se kam premaknejo, sestre in zdravniki z lončki kave v rokah in čikom v ustih, si upravičeno tako misli. Vsak, ki ima v službi normo, ki je seveda postavljena na njegov max, si misli enako. Tako počasi namreč, kot se premikajo v zdravstvenih domovih*, je za navadnega delovnega človeka kriminal in nezaslišano.
* Prosim, ne mi zdaj s tistim zdravnikom, ki ima zares gužvo, ni edini predvsem pa v manjšini v primerjavi z ostalimi "izgorelimi".
* Prosim, ne mi zdaj s tistim zdravnikom, ki ima zares gužvo, ni edini predvsem pa v manjšini v primerjavi z ostalimi "izgorelimi".
Važno da so šli metat granitne kocke, ko so bili ukrepi, da ne bi preobremenili zdravstva. Sedaj je OK. Sedaj je svoboda in mask in ostalih stvari ne rabimo. Naj vsakemu dajo litesr slane vode in uv žarnico in si naj doma sam pozdravi, kar ga muči.
Vsak, ki je kdaj čakal na urgenci 8 ur v družbi še treh ali štirih in nemočno opazoval, kako so edini, ki se kam premaknejo, sestre in zdravniki z lončki kave v rokah in čikom v ustih, si upravičeno tako misli. Vsak, ki ima v službi normo, ki je seveda postavljena na njegov max, si misli enako. Tako počasi namreč, kot se premikajo v zdravstvenih domovih*, je za navadnega delovnega človeka kriminal in nezaslišano.
Tako. Ker vsi vemo, da verjetno se ukvarjajo samo s temi 3-4 v čakalnici, da so laboratoriji fertik z analizami v sekundi in tudi vemo, da morajo dohtarji in medicinske sestre delati 12 ur v eno, brez malice in pavze, ker navsezadnje je ura že 3 zjutraj in mi čakamo že od 23h zvečer, ker nas tritedenski kašelj pa danes res matra.
Katere svinje so zdravaniki, da me pustijo čakat, pa sem šele tretjič ta teden na urgenci. OK prve dvakrat ni bilo nujno, danes pa je.
Zgodovina sprememb…
enemon ::
Moja je diplomirana sestra v bolnici in zaradi pomanjkanja kadra in zdaj še bolnišk dela čez praznike v kosu deset dni, kljub temu da naj bi po zakonu vsakemu pripadal prost dan po sedmih dnevih dela. Pa en dan ima zjutraj, en dan popoldne, potem en dan nočno, potem celodnevno izmeno... Za en pljunek drobiža konec meseca. Bo treba res poiskati delo v kakšni drugi panogi, ker to da nimaš ne časa in ne denarja je malo tko ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ljubljančani imajo zdravstvo kakršnega si zaslužijo. (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Problemi človeštva | 158378 (26419) | 111111111111 |
» | Plača srednje medi. sestre (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 49056 (40713) | Malidelničar |
» | Korupcija v UKC Ljubljana: deveterica pravnomočno oproščena (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23383 (18388) | donvitoc |
» | Obremenjenost družinskih zdravnikov med epidemijo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16540 (12991) | Mato989 |