Forum » Šola » Študentska karta za vlak
Študentska karta za vlak
frenk ::
Torej za to karto rabim sliko, potrdilo o šolanju in dnar...zanima me pa še glede subvencij(al kako se napiše)...govori se da bo ta let država vračala nekj dnarja za subvencioniran prevoz...al mogoče kdo ve kako je s tem
Matek ::
Nam so to prijazno poslal domov s turisticne agencije, tam kupujemo mesecne vozovnice. Ampak kaj je s temi subvencijami? Mi cisto vsi placamo VEC kot lani...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
jets bom tole jutr oddal...sej verjetno se tole odda ob nakupu vozovnice al kako?...pa bomo vidl kva bo...verjetno ti potem to povrnejo v enkratnem znesku
R0K ::
Kokr vem ti nič ne povrnejo, ampak so vozovnice cenejše. Jest letos plačam 7.700SIT lani pa okoli 9k sit, gleda na nto da naj bi bile vozovnice itak malenkost še cenejše, so mi dali pol okol 10% popusta...
tole sem si sprintal in dal podpisat na fax...ko sem podpisanega in poštemplanega dobil nazaj grem s tem in potrdilom o šolanju na železniško v ljubljano in mi prodajalka reče da to ni taprav list...potem sem pač nabavu navadno študentko karto
boom-bar ::
Lani smo mel vsi enake popuste letos se pa to spreminja. Jst recimo letos brez popusta plačujem 9900 lani je blo okol 8k. Tko da da bomo mal prsparal....BULLSHIT.
Legalizirajte mehke droge!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Štipendija (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Šola | 496458 (10200) | MIHAc27 |
» | Študiji for dummiesOddelek: Šola | 5249 (3250) | BivšiUser2 |
» | začetek študija, pomočOddelek: Šola | 4109 (2990) | SaXsIm |
⊘ | sž kartica za mladeOddelek: Loža | 2224 (1756) | Mavrik |
» | mesečna vozovnica po novem sistemuOddelek: Šola | 12917 (9529) | lebdim |