» »

Prekinjanje WiFi samo na PCju

Prekinjanje WiFi samo na PCju

Shakey ::

Pozdrav,

Nepojasnjeno mi je pred časom začelo prekinjati WiFi povezavo med osebnim kompom in routerjem. Prej je delal super. Če se prav spomnim mi je začel pri torrentih vn metat. Od takrat, vsake par sekund. Enako na obeh frekvencah, 2.4 in 5Ghz, konstantno, ne glede na promet, se pravi tudi brez uporabe interneta:
https://ibb.co/ysKbb4c

Router dela normalno na vseh ostalih napravah (GSM, laptop), tako 2,4Ghz kot 5Ghz, razen na kompu. Probal sem dva USB sprejemnika na vseh USB portih, reinstall driverjev, pregledal nastavitve USB in Power plan, zamenjal kanale, reset TCP/IP, v Safe Mode-u mi pa ni uspel usposobit WiFija.

Nimam rešitve, naslednji koraki so system restore in reinstall sistema. Mogoče probat eno PCI WiFi kartico not vtaknt. Router je sicer Asus RT-AC68u, oddaljen štiri metre.

Kakšne namig bi mi prav prišel. Na tem področju sem sicer bolj laik.

Hvala
lp

Gagatronix ::

Ce imas desktopa ne bodi skrt/neumen in uporabi kabel. Skatlo 500m dobis za drobiz.

WiFi za desktope je najvecja bedarija, kar lahko obstaja.

Han ::

Preveč hkratnih torrent povezav in slab torrent program...?

Shakey ::

To se dogaja neodvisno od torrentov. Tudi ob normalni uporabi interneta.

Kabel ne morem speljat, brez da bi se vidl kanalčki. WiFi 200Mbps kakor je delal do zdaj je čist dovolj. Za na hitr 4K film cuknt pa kabel potegnem.

sbawe64 ::

Preveri če na linux live problem ostane.
2020 is new 1984
Corona World order

Gagatronix ::

Shakey je izjavil:

Kabel ne morem speljat, brez da bi se vidl kanalčki. WiFi 200Mbps kakor je delal do zdaj je čist dovolj. Za na hitr 4K film cuknt pa kabel potegnem.

Jebiga, zakaj ne ? Kanalcki so najmanjsi problem na svetu. Lahko tudi kabel knofle ponucas.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri router? (strani: 1 2 3 4131 132 133 134 )

Oddelek: Kaj kupiti
66711333621 (6547) mat xxl
»

UTP kabel - kakšen oziroma katerega? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
818132 (2487) Invictus
»

Razdelitev UTP kabla in Wi-Fi

Oddelek: Omrežja in internet
92264 (1903) realize
»

Router za običajnega uporabnika na optiki (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5310642 (8878) XS!D3

Več podobnih tem