Forum » Pomoč in nasveti » Moj telemach-službena številka
Moj telemach-službena številka
noob96 ::
Ima kdo kkašno idejo kako bi lahko uporabljal app moj telemach za pregled porabe na službeni številki, ker ne prejmam računa in tako nimam ne št. računa, ne št. pogodbe, saj vse to plačuje podjetje.
Kako drugače bi še preveril porabo? tist *123# se mi ne osvežuje v realnem času in je useless
Kako drugače bi še preveril porabo? tist *123# se mi ne osvežuje v realnem času in je useless
kixs ::
Lahko reces v sluzbi tistemu, ki ima to preko, da ti da potrebne podatke. Ko sem to rabil v prejsnji sluzbi, so mi dali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delo od doma - stroški na delavcu? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11897 (7721) | GupeM |
» | Prihajajo elektronske vinjete (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 12672 (9150) | solatko |
» | Kdo je tu nor- Telemach (nezemljani na vezi)Oddelek: Loža | 6654 (4175) | mr_chai |
» | KLM: Letite odgovorno, letite manj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14490 (11554) | zmaugy |
» | IMF vladam priporoča izdajo kriptovalut (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 18973 (15749) | Unknown_001 |