» »

Samsung S10

Samsung S10

ziga18 ::

Živijo,

ali je kdo na tem forumu ki zna malo ''hekati'' telefone? Stvar je taka, da imam telefon od očeta, kateri pa je pozabil pin kodo za vstop v telefon. Se pravi, poznam postopke kako se tega lotiš in odstraniš, vendar mi to ni cilj. Želim priti čez ta passcode in v telefon, da dobim dol par let slik, katere ima gor. Enkrat se mi je do sedaj že zgodilo, da sem izgubil vse in ne želim tega ponovno. Vem da ima samsung opcijo preko spleta odstraniti pattern, vendar moj oče ni te sreče kovač, da je imel to vklopljeno. :(

Se pravi, če pozna kdo od sestra fanta, ki ima prijatelja, ki se ukvarja stem na dan z besedo. Odprt za vse predloge.

Hvala vsem sodelujočim. :)

starfotr ::

Če te enkratna slaba izkušnja ni spametovala, da bi še ostalim uredil zadeve, potem je prav, da izgubiš še te podatke.

Sam pač uporabljam Iphona in imam nekako vse že v osnovi takoj urejeno, glede Samsunga se pa nisem tako poglabljal. Ampak hej, svet je lep, ni potrebe po priskutni privoščljivosti, upam pa da se naješ hrena, potice in pirhov, pa lepe praznike ti želim.

Če ima kdo drug, še vedno kako informacijo, pa kar na plano z njo.

starfotr ::

Nobenemu ne privoščim tega. Samo ni treba it 2x na led.

Hvala za lepe želje tudi tebi enako.

Si pa precej naiven, če misliš, da ti bo nekdo kar shekal zadeve. Če bi bilo to tako enostavno, bi obstajali že vodiči na YT.

In z namenom ni mogoče kar tako enostavno razbit te pregrade.

Machete ::

LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zadeva urejena. Prisel do gesla in do vseh slik. Nekako sem uspel uganiti kombinacijo, ki na koncu spet ni bila tako tezka.

Zelim vam lepe praznike.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prepoznavanje obraza na Galaxyju S10 za odklep ni varno (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
7018384 (15430) louser
»

Popoldanski s.p. in podaja preko US Amazone [brez zaloge]

Oddelek: Loža
226826 (5504) trgovec35
»

Prisluškovanje preko gsm (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
6411630 (10224) Invictus
»

koliko particij priporočate imeti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5812412 (7893) carota
»

Samsung G810

Oddelek: Mobilne tehnologije
296580 (4486) Aero01

Več podobnih tem