» »

Lenovo S540 osvetilitev tipkovnice

Lenovo S540 osvetilitev tipkovnice

tt2 ::

Imam prenosnik Lenovo S540. Mi je moteče, če imam vklopljeno osvetlitev tipkovnice, saj je osvetljena ves čas. Nikjer nisem našel opcije, da bi se osvetlitev tipkovnice po nekaj sekundah neuporabe izklopila. A ve kdo, če je za ta prenosnik možno to opcijo kako vklopiti? Kar sem našel na spletu je, da mora ta opcija biti nekje v BIOS-u, če to prenosnik sploh omogoča, ampak BIOS na prenosniku je že tako zelo omejen, do dodatnih (advanced) možnosti pa mi nikakor ne uspe priti. Vem, da Dello-vi prenosniki imajo nek program, ki se ga lahko namesti, ampak ga nisem našel pa tudi ne vem, če bi to delovalo na tem Lenovo prenosniku.

D4G4 ::

Saj imaš bližnjico Fn+space.

feryz ::

Nima. Če bi to imel, bi našel po sekundi guglanja.

D4G4 ::

Ima:

s540

s540

Ravno tako kot moj S540.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: D4G4 ()

tt2 ::

Imam to bližnjico. Ampak, kot rečeno, težava je, da osvetljena tipkovnica vedno sveti. Sam si pa želim, da se po 15-20 sekundah neuporaba avtomatično ugasne. Te opcije pa nikjer ne najdem. Na HP prenosniku, ki sem ga imel in na tipkovnici, ki jo imam za stacionarni računalnik, je ta opcija že v osnovi nastavljena, da se osvetlitev tipkovnice v primeru neuporabie čez nekaj časa ugasne.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POceni Zen-based notesnik ?

Oddelek: Strojna oprema
141023 (780) Brane3
»

Dell XPS 13 ali 15 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6911111 (7371) Mavrik
»

Nokia predstavila E72 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
6111109 (9181) BigWhale
»

ASUS trdi, da je Apple Tablet PC zelo resničen

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
444195 (3960) iveco18
»

Prešibak napajalnik v IBM Aptiva model 2193 / 420?

Oddelek: Pomoč in nasveti
172142 (1807) FastWIND

Več podobnih tem