» »

Kje je težava?

Kje je težava?

KujNeke ::

Lep pozdrav!

OK ... imam sledečo težavo. Domov sem dobo en računalnik od kolega, ker mu očitno ne dela.

Računalnik je normalno priklopljen, monitor .. vse deluje, vendar ko vklopiš rač. se nič ne zgodi in tudi na monitorju ni slike -> izpiše: No Signal Input (nekaj v tem smislu). Pač rač. se noče normalno zagnat, ker kišta ves čas miruje, torej se nič ne dogaja. Če dam disk v mojo kišto kot Slave, ga prepozna in iz njega lahko preberem vse podatke. Če ga dam v mojo kišto kot Master in moj disk kot Slave potem bootne iz onega diska v Win 98 in zadeva laufa. Torej na disku ni nobenih težav. Sem probal zamenjat grafične kartice in sem ugotovil, da tudi tu ni težava.

Kaj bi torej lahko bilo sploh narobe oz. v čem je težava?

Hvala za odgovore pa lep pozdrav!

boštjan ::

matična je lahko šla,al pa napajalnik.se napajalnik zažene?

Wad@ ::

Ne vem kakšen monitor imaš, ampak pri meni napiše No Signal Input (nekaj v tem smislu) to le če ni grafične na koncu kabla od monitorja. Tega mi ne napiše tudi, če le priklopim grafo ne kabel brez, da bi bila sploh v compu. Tako da res ne vem, če si napisal da ni grafa kriva...pa monitor(pini na koncu kabla).
Se strinjam pa z KujNeke-om, da je šel napajalec al pa plata(ne vklopi napajalca s stikalom. Pa imaš ptiklopleno stikalo na plato?).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Wad@ ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tezave z monitorjem

Oddelek: Pomoč in nasveti
201689 (1448) Samson
»

Problem po menjavi matične plošče

Oddelek: Pomoč in nasveti