Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se samodejno zažene ?!?
Računalnik se samodejno zažene ?!?
_mOuSe_ ::
Zanima me kaj bi lahko bilo narobe, namreč računalnik se po zaustavitvi sistema sam ponovno zažene... To se dogaja od takrat, ko sem priklopil novi LCD. ?
Prosim za pomoč....
lp, _mOuSe_
Prosim za pomoč....
lp, _mOuSe_
bluefish ::
pobrskaj po BIOS-u ali imaš vklopljene kakšne ACPI nastavitve, ki vklapljajo računalnik na nek event.
V BIOS-u sem izklopil ACPI aware, pa se v tem primeru ne zažene niti v windowse.
Ni LAN nebivedu, sem že prej izklopil boot from other devices.
Nekaj v zvezi z monitorjem je, ker če ga izštekam iz elektrike, se pc ne zažene več sam.
Na LCD-ju se pojavi besedilo no signal input, zatem se pc sam štarta. V menuju LCD-ja ni kakšne podobne nastavitve, a je mogoče kje v control panel?
lp, _mOuSe_
Ni LAN nebivedu, sem že prej izklopil boot from other devices.
Nekaj v zvezi z monitorjem je, ker če ga izštekam iz elektrike, se pc ne zažene več sam.
Na LCD-ju se pojavi besedilo no signal input, zatem se pc sam štarta. V menuju LCD-ja ni kakšne podobne nastavitve, a je mogoče kje v control panel?
lp, _mOuSe_
bluefish ::
sicer ne vem, kako je stvar pri tvojem monitorju, vendar je pri mojem možno računalnik vklopiti ob vklopu monitorja. Pri tebi pa se morda rač in monitor tepeta med sabo.
LCD ima dva vhoda, analog in digital. Če je priklopljen samo analog, se pc ne zaganja sam, če pa je priklopljen še digital, pa ja. ma, kar nekaj...
lp, _mOuSe_
lp, _mOuSe_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pc se ne zažene v WindowseOddelek: Pomoč in nasveti | 1088 (927) | solatko |
» | AMD Athlon XP-M na K7S41GX?Oddelek: Strojna oprema | 1509 (1509) | _mOuSe_ |
» | XP-M vedno isti multiplier...Oddelek: Navijanje | 902 (902) | _mOuSe_ |
» | Hitrost ventilatorjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (1016) | shadeX |
» | Zamenjam procesor, pc ne delaOddelek: Strojna oprema | 1372 (1372) | dejansan |