» »

DAB radio (brez bluetootha?)

DAB radio (brez bluetootha?)

Jaman ::

Živjo,
Imam Fiat Tipota, ki ima vgrajen DAB radio in usb priključek, zanima me ali bi bluetooth vmesnik (preko 12V) deloval, preko FM oddajanja in če ja, bi bila kvaliteta dovolj dobra ali se mi splača vgraditi dražji BT vmesnik (npr. Z zaslonom)? Hvala za info

steev ::

Imaš DAB radio z USB priključkom, tebe pa zanima če bi deloval bluetooth z FM oddajnikom? Toliko nekih nepotrebnih informacij.

Drugače pa predvidevam, da tvoj DAB radio omogoča tudi FM, tako, da je odgovor da, podpira. Samo kvaliteta bo zanič in se ti ne splača sploh vlagat v to.

Predvidevam, da imaš poleg USB priklopa tudi AUX. V tem primeru dobiš bluetooth vmesnik ki ga priklopiš v aux. Niso dragi in kvaliteta bo nepredstavljivo boljša kot preko FM.

A pa si ziher da tvoj avto tega nima že v originalu notri, to je danes že skoraj serijska oprema. Mogoče bi povedal za kater letnik avta gre?
:|

Jaman ::

Nima aux kabla ravno zato sprašujem, fiat tipo 1.4 pop 2020, ima samo usb in 12V in bi rabil povezavo s telefonom in me zanima kaj je najboljša opcija, hvala za odgovor

hojnikb ::

preveri, če radio slučajno podpira Android Open Accessory. V tem primeru samo vklopiš telefon v radio preko usb kabla in more špilat.
Če ne, vrži to čudo od radia ven in vgradi nekaj spodobnega
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri digitalni radio tuner - DAB komponenta ali druga rešitev ob ukinitvi analogneg (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5412384 (8031) Juneau
»

Nastavek za dab anteno

Oddelek: Zvok in slika
91573 (1298) ahonen
»

Dab+ povezava

Oddelek: Zvok in slika
91464 (1002) hojnikb
»

Avtoradio (strani: 1 2 )