Forum » Zvok in slika » Dab+ povezava
Dab+ povezava
ahonen ::
Pozdrav,
doma imam majhen zepni dab+ radio ki ima vhod za slusalke. Zanima me, ce bi lahko ta radio povezal s starejsim radijskim stolpom znamke samsung ki ima vhoda za slusalke in mikrofon.
Hvala za odgovor in lep pozdrav.
doma imam majhen zepni dab+ radio ki ima vhod za slusalke. Zanima me, ce bi lahko ta radio povezal s starejsim radijskim stolpom znamke samsung ki ima vhoda za slusalke in mikrofon.
Hvala za odgovor in lep pozdrav.
To mi je jasno. Zanima me, če obstaja kakšen vmesnik ki ga enostavno vstaviš v npr.aux in zadeva funkcionira. Telefon ne pride v poštev.
Furbo ::
To mi je jasno. Zanima me, če obstaja kakšen vmesnik ki ga enostavno vstaviš v npr.aux in zadeva funkcionira. Telefon ne pride v poštev.
Aux Aux kabel.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
fr1k ::
Izhod za slušalke je "Line level", vhod za mikrofon pa je precej bolj občutljiv zato je treba nivo signala iz slušalk znižati.
Išči pod line level to mic adapter / converter.
Išči pod line level to mic adapter / converter.
kaj točno hočeš?
Z aux kablom vštekaš žepni radio na stolp in je to to.
To je ena izmed variant. Jaz bi pa rad dab+ sprejem na navadnem (15let) starem radijskem stolpu. Ali obstaja kakšen vmesnik oz. pretvornik analognega signala v digitalnega? se pravi nekaj vmes med npr. antenskim analognim vhodom in anteno?
Žepni radio ni ok.
Furbo ::
kaj točno hočeš?
Z aux kablom vštekaš žepni radio na stolp in je to to.
To je ena izmed variant. Jaz bi pa rad dab+ sprejem na navadnem (15let) starem radijskem stolpu. Ali obstaja kakšen vmesnik oz. pretvornik analognega signala v digitalnega? se pravi nekaj vmes med npr. antenskim analognim vhodom in anteno?
Žepni radio ni ok.
Ti bi rad dab+ signal spravil na stolp preko vhoda za anteno? To je norost.
Če tvoj stolp nima nobenega drugegaa vhoda, potem ga zavrzi, ker ne mora biti kaj prida.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
hojnikb ::
namesto da se hecas dab+, si umisli raje kaksn poceni krtacni raculanik (ala orangepi) in streamaj radio preko interneta. Absolutno pa ne razmisljaj o pretvorbi avdio signala preko FM, ker je drek. Ce radio nima aux vhoda, ga vrzi v smeti
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach ukinja vse analogne radijske kanaleOddelek: Pomoč in nasveti | 9986 (7587) | mat xxl |
» | Micro glasbeni stolp z DVD in DAB+Oddelek: Zvok in slika | 2649 (2250) | Han |
» | Usb adapter za avtoOddelek: Pomoč in nasveti | 3776 (3583) | GupeM |
» | Povezava glasbenega stolpa z LCDjemOddelek: Zvok in slika | 3623 (2644) | UNIVERZUM |
» | stolp v pcOddelek: Pomoč in nasveti | 1269 (894) | twom |