Forum » Loža » Candy Bianca
Candy Bianca

chrush ::
Pozdravljeni,
imam omenjeni pralni stroj slabe tri leta. Dogaja se mi, da morem vedno po končanem pranju vklopiti še ožemanje, saj cunje ostajajo mokre. Včasih voda kar stoji v bobnu. Filter sem očistil, pa ne pomaga. Poizkusil sem tudi z zmanjšanjem količine cunj, pa prav tako ne pomaga. Kakšna ideja, preden se obrukam na servisu?
imam omenjeni pralni stroj slabe tri leta. Dogaja se mi, da morem vedno po končanem pranju vklopiti še ožemanje, saj cunje ostajajo mokre. Včasih voda kar stoji v bobnu. Filter sem očistil, pa ne pomaga. Poizkusil sem tudi z zmanjšanjem količine cunj, pa prav tako ne pomaga. Kakšna ideja, preden se obrukam na servisu?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()

rdecaluc ::
Ker sem imel podoben problem z drugim strojem. Ali si tam kjer gre cev za odpadno vodo (v zid) tudi očistil?
V mojem primeru je bilo tam navito okrog krogle in ni požiralo.
Lp
V mojem primeru je bilo tam navito okrog krogle in ni požiralo.
Lp
Est modus in rebus. ,typos

Matevz96 ::
Težave z odtokom najlažje preveriš da odstraniš cev iz zidu in jo namestiš da teče v WC/tuš/banjo ipd.
#hooldthedoor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pralni stroj - preveč programov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13599 (10840) | Furbo |
» | V pralnem stroju ne odteče vodaOddelek: Loža | 7199 (7064) | Mato989 |
» | Prisilno prezračevanje stanovanja (lokalni prezračevalni sistem)Oddelek: Loža | 12282 (11002) | fosil |
» | Plesen v omariOddelek: Loža | 10089 (8569) | MatijaZ |
» | Problem s pralnim strojem CandyOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7396 (4953) | francek1 |