» »

Jutri se grem cepit

Jutri se grem cepit

Temo vidijo: vsi
««
46 / 71
»»

m0LN4r ::

Kaj novega? Ste se ze vsi okuzli? Meni se se ni uspelo. Pa se ze eno leto trudim.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Morison ::

;-) je izjavil:

Kaj ima to veze z maturo?

Kaj ima to veze z naslovom teme "Jutri se grem cepit"!
Temo je odprtl moderator Kuglvinkl. Vemo zakaj.
Sedaj ste jo vi pacijenti spremenili v greznico. Mal se zamisli. S tabo in tebi podobnim je nekaj narobe.
Še bolj je pa zasral sam moderator, ki na koncu koncev to dopušča. Potem pa pride do takih izpadov so pa vsi drugi krivi samo oni ne.
Zraven bi pa radi delali red. Halo.

LightBit ::

kancler je izjavil:

Še vedno pa ostaja zanimiva delitev glede na usa.
USA
prottrump - anti maske/anti vax, probiden - pro maske/provax
Slovenija
projanša - promaske/provax, prolevica(antijanša) - anti mask/antivax

Mnogi antivaxerji sploh ne vedo kdo je Janša. Antijanša stranke pa sploh niso antivax. Projanševci so pa uradno za vse kar vlada naredi, ampak sami pogosto kršijo odloke.

Hypathia ::

RoccoC je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Cepljenje maturantov je povsem logično, glede na to, da so na pravočasno in uspešno izvedbo tega dogodka vezani številni drugi, od vpisov na fakultete, sprejeme v študentske domove....pa seveda maturantski izleti, kjer se bo na polno žuralo in potem vlačilo virus nazaj v državo etc.

Ti si že tolk indoktrinirano butasta, da več ne veš niti tega, da se gre na maturanca na konc 3 letnika in ne maturantje. No glede na nivo tvojega pisanja je sicer povsem mogoče da tega pač ne veš ker nisi srednje šole dokončala.

Indoktrinirano butast si kvečjemu ti, sicer bi vedel, da je lani veliko maturantskih izletov zaradi corone odpadlo, da agencije večinoma niso vračale denarja ampak izdajale vrednotnice, ki jih je treba izkoristiti v 1-2 letih.

feryz ::

Morison je izjavil:

;-) je izjavil:

Mogoče to, da se gredo vsi pred maturo jutri, ali pa zelo kmalu, cepiti? Bolj veze z naslovom skorajda ne more imeti. Popolno povezavo z naslovom ima.

Čeprav bi, od daleč gledano, samo totalen norec uspel najti povezavo med maturo in cepljenjem. In, vidi boga, mi takega norca celo imamo. Popolnoma na vrhu.

Telbanc ::

https://www.sta.si/2890518/von-der-leyn...

"Von der Leynova se je proti covidu-19 cepila s Pfizerjem":D:D:):)
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

kancler ::

A to, da bodo imeli vsi dijaki stranske učinke po cepljenju in bodo izgubili dan/dva kakšani pa še več pa nihče ne računa? Si predstavljate škandal da kakšna 18 letna ženska umre od strdkov?

;-) ::

Morison je izjavil:

;-) je izjavil:

Sedaj ste jo vi pacijenti spremenili v greznico. Mal se zamisli. S tabo in tebi podobnim je nekaj narobe.
Še bolj je pa zasral sam moderator, ki na koncu koncev to dopušča. Potem pa pride do takih izpadov so pa vsi drugi krivi samo oni ne.

Vabim te na pivo ;) pa bo imelo ti isto veze s cepljenjem kot ta tema.

Jaz ne vidim nobenih izpadov...prisilno cepljenje maturantov pa ima veze s temo jutri se grem cepit.

;-) je izjavil:

....prisilno cepljenje maturantov pa ima veze s temo jutri se grem cepit.

Cepljenje bo prostovoljno, ampak razumem, da si navajen lagat, pa težko stopiš iz svoje kože.

SambaShare ::

Tole cepljenje maturantov. Je možnost da ta odločitev koga sčasoma privede pred sodišče? Precej enostavno bo pokazati na umrle, ki so bili prijavljeni na cepljenje, pa jim je dozo odvzel 18 letnik.

Hypathia je izjavil:

;-) je izjavil:

....prisilno cepljenje maturantov pa ima veze s temo jutri se grem cepit.

Cepljenje bo prostovoljno, ampak razumem, da si navajen lagat, pa težko stopiš iz svoje kože.
Ce je prostovoljno nevem kaj ima veze opraviti z maturo, sploh, znova.

Sem ti vse lepo razložila ampak pač nočeš razumet.

Sem ti tudi odgovoril da virus nima nic s tem.

SambaShare je izjavil:

Tole cepljenje maturantov. Je možnost da ta odločitev koga sčasoma privede pred sodišče? Precej enostavno bo pokazati na umrle, ki so bili prijavljeni na cepljenje, pa jim je dozo odvzel 18 letnik.

Zakaj že? Do konca drugega tedna bo precepljena vsa zainteresirana 60+ populacija, sploh si je pa večina sama kriva, da dobi virus, ker se ne obnaša samozaščitno, nimaš koga tožit, da si bedak.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

zmaugy ::

sbawe64 je izjavil:

AZ brozga za maturante ?
https://www.24ur.com/novice/korona/spre...

Poklukar, še eden v vrsti strokovnjakov.

Cepljenje srednješolcev je nova norost iz Noriškega kraljestva tepcev. Dejansko otroci ne rabijo cepljenja, cepljenje rabijo starejši. Je pa malo sranje, ker se z AZ ljudje nočejo cepiti in politkomisarji ne bojo izpolnili Pet tedenskega plana in jim lahko uide Orden zaslug revolucije.
Zato so prišli na genijalno idejo: dajmo s cepivom, s katerim se niti ljudje nad 60 nočejo cepiti, cepiti otroke. Saj ne bo imel nihče nič proti, ane?
Samo na norih glavah rastejo tako nore ideje.

Cepljenje maturantov je povsem logično

Če na idejo pridejo na zaprtem oddelku Noriškega kraljestva.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Conini ::

Maturanti niso otroci :))
Otroci so tja do 13-14 let.

Nimaš kaj dosti izkušenj s tem, a??

sicer pa:

Unusually high Covid-19 deaths among babies, young children in Brazil. Here's why

Brazil's official data suggest that Covid-19 killed at least 852 children up to the age of nine but experts estimate higher number.(Reuters)

Morison ::

feryz je izjavil:

Morison je izjavil:

;-) je izjavil:

Mogoče to, da se gredo vsi pred maturo jutri, ali pa zelo kmalu, cepiti? Bolj veze z naslovom skorajda ne more imeti. Popolno povezavo z naslovom ima.

Čeprav bi, od daleč gledano, samo totalen norec uspel najti povezavo med maturo in cepljenjem....

Ne nima nobene veze. Če bi si samo prebral prvi post te teme bi ti bilo jasno da nima nobene veze.

;-) je izjavil:

Morison je izjavil:

;-) je izjavil:

Vabim te na pivo ;) pa bo imelo ti isto veze s cepljenjem kot ta tema.

Jaz ne vidim nobenih izpadov...prisilno cepljenje maturantov pa ima veze s temo jutri se grem cepit.

Kot prvo so ti že drugi odgovorili, da govoriš neumnosti. Sem že zgoraj napisal: Če bi si samo prebral prvi post te teme bi ti bilo jasno da nima nobene veze.
Kot drugo pa jutri ne bo nobenega cepljenja za maturante.

Okapi ::

Ko že misliš, da je "strategija" cepljenja dosegla dno, te presenetijo s še večjo norostjo. Kakšnih 10.000 starejših bo sedaj cepljenih kasneje, kot bi bili. Med njimi bo verjetno tudi nekaj takih, ki se bodo v tem času okužili in umrli.

In to vse samo zato, ker genijalci na ministrstvu za šolstvo niso sposobni mature organizirati tako, da bi bila en ali dva dneva rezervirana za vse tiste, ki na osnovni dan ne bodo motli opravljati mature, ker bodo v karanteni.

Maturantje bodo seveda množično izkoristili možnost cepljenja, jasno ne zaradi mature, temveč zaradi počitnic na Hrvaškem in v Grčiji.

In kot običajno nihče ne bo odgovarjal zaradi tega.;((

Hypathia je izjavil:

Cepljenje ne ščiti samo pred boleznijo ampak tudi pred širjenjem virusa. Več kot nas bo cepljenih, težje se bo raznašal.

Malo tako in malo tako, ane?
Otroci imajo tako močen imunski sistem, da virus zmažejo za predjed. In kot pri cepljenih potem virus zaradi tega, ker ga zatrejo hitro, tudi manj trosijo.

Conini je izjavil:

Maturanti niso otroci :))
Otroci so tja do 13-14 let.

Nimaš kaj dosti izkušenj s tem, a??

sicer pa:

Unusually high Covid-19 deaths among babies, young children in Brazil. Here's why

Brazil's official data suggest that Covid-19 killed at least 852 children up to the age of nine but experts estimate higher number.(Reuters)

Zame je precej tukaj sodelujočih še mulčkov, kaj šele neki maturanti.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

Okapi je izjavil:

Maturantje bodo seveda množično izkoristili možnost cepljenja, jasno ne zaradi mature, temveč zaradi počitnic na Hrvaškem in v Grčiji.

Super, če bodo izkoristili, s tem bodo pokazali, da so pametnejši od starcev, ki so cepljenje zavračali, in si tako svojo dozo povsem zaslužili.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

zmaugy je izjavil:

Za marsikoga tukaj si ti eno veliko mulasto tele.

PS: Te že vidim jokat v "Pritožbah". :))

Hypathia je izjavil:

Okapi je izjavil:

Super, če bodo izkoristili, s tem bodo pokazali, da so pametnejši od starcev, ki so cepljenje zavračali, in si tako svojo dozo povsem zaslužili.

Nekatere države so ustavile cepljenej z Az. In Jonsonom.

Cepljenje 18 letnikov, ki niso niti statistično ogroženi je po moje strel v lastno koleno, kar se bo pokazalo v prihodnjih dneh.

Svetovalci te vlade no, mi delujejo popolnoma nedorasli svoji nalogi.

Ne rabiš jokcat kok so pametnejši od svojih staršev...ker so večinoma še vsi nesamostojni in doma.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Conini je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Za marsikoga tukaj si ti eno veliko mulasto tele.

PS: Te že vidim jokat v "Pritožbah". :))

Torej imaš privide. Pride verjetno od tega, ker imaš ves čas nos v firerjevi riti.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: LightBit ()

Telbanc je izjavil:

Cepljenje 18 letnikov, ki niso niti statistično ogroženi je po moje strel v lastno koleno, kar se bo pokazalo v prihodnjih dneh.
ne rabiš jokcat kok so pametnejši od svojih staršev...ker so večinoma še vsi nesamostojni in doma.

Očitno bo treba ene 100x povedat, da je to odgovor na to, da so ti t.i. muloti začeli po webu pisat, da se bodo zavestno okužili, da bodo lahko šli na počitnice v tujino. Naj se raje cepijo, če so se ta stari odrekli tega cepiva.

zmaugy je izjavil:

Torej imaš privide. Pride verjetno od tega, ker imaš ves čas nos v firerjevi riti.

Tukaj eni dobesedno tekmujete, kdo je večji bebec. Da sem bolj natančen.. NEINFORMIRAN bebec.

Trenutno vodiš na lestvici.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Conini ()

Telbanc je izjavil:

Ne rabiš jokcat kok so pametnejši od svojih staršev...ker so večinoma še vsi nesamostojni in doma.

Vsak, ki danes zavrne povabilo na cepljenje s katerimkoli od Eme odobrenim cepivom, je butelj, TO je strel v lastno koleno. Vlada pa še vedno dela optimalno, glede na dano situacijo, kar se bo v prihodnjih tednih, ko bomo izšli iz epidemije, tudi izkazalo.

Conini je izjavil:

Telbanc je izjavil:

ne rabiš jokcat kok so pametnejši od svojih staršev...ker so večinoma še vsi nesamostojni in doma.

Očitno bo treba ene 100x povedat, da je to odgovor na to, da so ti t.i. muloti začeli po webu pisat, da se bodo zavestno okužili, da bodo lahko šli na počitnice v tujino. Naj se raje cepijo, če so se ta stari odrekli tega cepiva.

Ja no, a ni pred par dnevi vsak 4 razmišljal o samomoru, zaj bi šli pa že na morje.

HappyPills ::

Vlada je ko brezglava kura. Dejansko nimajo več ideje kaj in kako.

Hypathia je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Vsak, ki danes zavrne povabilo na cepljenje s katerimkoli od Eme odobrenim cepivom, je butelj, TO je strel v lastno koleno. Vlada pa še vedno dela optimalno, glede na dano situacijo, kar se bo v prihodnjih tednih, ko bomo izšli iz epidemije, tudi izkazalo.

Ne rabiš bit intelektualni monstrum da ugotoviš da gremo ven iz epidemije. Vlada dela optimalno, lah bi blo pa par stvari še bolje opravljenih..

Glede cepiva no, si enkrat že pogorela. Nimaš dost? Ko si pisala o tem, kdo se bo cepil z tistimi jajci od Sputnika.

HappyPills je izjavil:

Vlada je ko brezglava kura. Dejansko nimajo več ideje kaj in kako.

Namesto vlade lahko vstaviš "moji posti".

:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Telbanc je izjavil:

Ja no, a ni pred par dnevi vsak 4 razmišljal o samomoru, zaj bi šli pa že na morje.

Logarjeva: Opazili smo nevarno vedenje ljudi, ki se želijo okužiti s koronavirusom

"Na žalost smo v praksi opazili precej nevarno obnašanje ljudi, ki se želijo na vsak način okužiti z novim koronavirusom, da bi imeli od tega korist, torej potrdilo o prebolelosti. To vsekakor odsvetujemo, saj gre za zelo nevarno početje," opozarja Logarjeva. Zato bodo predvidoma (dogovarjanja so sicer v zgodnji fazi) ob večji dostopnosti cepiv umaknili izjemo prehajanja meja za prebolevnike.

12.04.2021

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Conini ()

Conini je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Logarjeva: Opazili smo nevarno vedenje ljudi, ki se želijo okužiti s koronavirusom

Sej to je že skoz razvidno, zato tud niso ukrepi prjeli. Vsak ki se ni držal ukrepov, je podzavestno ali zavestno silil v okužbo.

Tko da ni treba histerizirat, to se že skoz dogaja, zato tud smo meli najdaljši plato v EU, če ne celo na svetu.

In zaj je pač to nekej frišnega. Bog pomagaj, nam s takimi infektologi. Sicer mora ene par mandeljcev to napisat na FB da jim kapne. jezus.

Telbanc je izjavil:

Glede cepiva no, si enkrat že pogorela. Nimaš dost? Ko si pisala o tem, kdo se bo cepil z tistimi jajci od Sputnika.

Nič nisem pogorela, še Rusi se nočejo cepiti s sputnikom, tudi če bi ga imeli dovolj, pa ga morajo iz Koreje uvažati.
Sploh pa ne vem kaj še čakaš, Idi v Srbijo po sputnika, ga zastonj delijo.

Hypathia je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Nič nisem pogorela, še Rusi se nočejo cepiti s sputnikom, tudi če bi ga imeli dovolj, pa ga morajo iz Koreje uvažati.
Sploh pa ne vem kaj še čakaš, Idi v Srbijo po sputnika, ga zastonj delijo.

Zastojn so delili le AZ, ker jim je ostala, sigurno ti je znano zakaj.

Srbija bo čez kak mesec že začela izdelovat sputnik, zaj ga le polnijo. Potem ga bodo prodajali tud nam. Če bo vse v redu z cepivom. Tud U srbiji imajo probleme ker se ljudje nočejo cepit, pršli so nekak do 25% - 30% kljub temu da majo na razpolago "vse živo" od cepiv...sinofarm, sputnik, fajzer, bajontech....

Tud pr nas ni za pričakovat da bomo prišli kaj več kot do 40%. Ker bo med drugim tud epidemije prej konc.

Tukaj eni dobesedno tekmujete, kdo je večji bebec. Da sem bolj natančen.. NEINFORMIRAN bebec.

Trenutno vodiš na lestvici.

Tukaj je pisalo nekaj drugega ampak... Ni si vredno mazati rok s takimi.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Heh zdaj ko se stari nočjo cepit z AZ in ga imajo še deset tisoče na zalogi, so se pa spomnil ej zakaj pa ne bi mlade prisilili v cepljenje. Maturanti so idealna ciljna publika ker maturo morajo delati in če jim to pogojiš s cepljenjem, potem kar naenkrat porabiš zalogo cepivo in lahko naročiš milijone nove.
Quack !

Konlov ::

Kebo ::

Fantje jaz predlagam, da cepimo samo maturante, imajo športno 5. Tako bomo resnično cepili samo najmanj ogrožene v državi. /s

LeQuack ::

Pfizer CEO says third Covid vaccine dose likely needed within 12 months
https://www.cnbc.com/2021/04/15/pfizer-...
Quack !

jshadlsa232 ::

LeQuack je izjavil:

Pfizer CEO says third Covid vaccine dose likely needed within 12 months
https://www.cnbc.com/2021/04/15/pfizer-...

Kaj je slucajno kdo mislil, da bo bigpharma po tem ko so ji polozili drevo kjer raste denar na razpolago, le tega takoj posekala? Lol, covid19 je bullshit in big business, to pa je vse.

m0LN4r ::

No jaz pa sem mislil, da se glede vzroka smrti zajebava in trola, ampak zdaj pa sem na delovnem mestu od sodelavca slisal, mu je na zacetku tedna umrl tast zaradi infarkta in so ga vprasali, ce bi ga motilo oz. ima kaj proti, da napisejo za vzrok smrti covid, ker potem dobijo dnar od drzave. Je rekel pa kaj bos, ko ti nekdo umre imas druge skrbi in je samo pokimal, da je vredu.

Fak.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

"Presenečenje": Maturante bojo cepili z AZ. Tole bo še zanimivo opazovati...

https://www.24ur.com/novice/korona/poso...
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Na tej točki vas Vlada s tem cepljenjem zgolj še trola. Ne jim dajati več pozornosti, kot je potrebno.

Uporabnik ::

Vsi svetovni igralci tele korone, so povedali (https://thehighwire.com/watch/ od 9:20 naprej), da cepljenje ne preprečuje širjenja. Zakaj cepljenje maturantov oz. kogarkoli, ki se ne boji simptomov?
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything

HappyPills ::

Politična odločitev. Nima veze s korono ali cepivom. Poraba AZ na silo ter mogoče hvalisanje, da so uspeli precepit šolnike ki so jih še dan nazaj sodno preganjali.

3p ::

Uporabnik je izjavil:

Vsi svetovni igralci tele korone, so povedali (https://thehighwire.com/watch/ od 9:20 naprej), da cepljenje ne preprečuje širjenja. Zakaj cepljenje maturantov oz. kogarkoli, ki se ne boji simptomov?

Cepljenje:
https://twitter.com/_lewisy/status/1382...

Zakaj pa bi na silo cepil nekoga, ki res najbrž ne bo pristal v bolnišnici, pa bojo ablastniki razložili.

SambaShare ::

zmaugy je izjavil:

Mislim tole je vedno bolj WTF. Nepotrebno skupino bojo cepili z najbolj neprimernim cepivom.

Uporabnik ::

3p je izjavil:

Uporabnik je izjavil:

Cepljenje:
https://twitter.com/_lewisy/status/1382...

Zakaj pa bi na silo cepil nekoga, ki res najbrž ne bo pristal v bolnišnici, pa bojo ablastniki razložili.

Mešaš (twitter link) jabolka in hruške, tako kot tudi oblast, ko ji zapaše. Enkrat so pozitivni enkrat so okuženi enkrat so zboleli, pol pa hendlajo med sabo kakor jim paše. Cepivo preprečuje simptome, to je tisti link ko sem ga dal zgoraj. Torej kaj ta graf iz twitterja sporoča nimam pojma :) al to da nimajo simptomov al da niso pozitivni, ...
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything

SambaShare je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Mislim tole je vedno bolj WTF. Nepotrebno skupino bojo cepili z najbolj neprimernim cepivom.

To je prst direkt v oko. Tele SSovci so res zabiti.
Biseri...
neumnosti.

RoccoC ::

zmaugy je izjavil:

SambaShare je izjavil:

zmaugy je izjavil:

To je prst direkt v oko. Tele SSovci so res zabiti.

Če ne bi vedel da gre za stranko redneck bedakov, ki jo vodi psihopat, bi si mislil, da se gredo neke vrste družbeni eksperiment - kolk jebat folk dokler se jim povsem ne spuli.

3p ::

Uporabnik je izjavil:

Mešaš (twitter link) jabolka in hruške, tako kot tudi oblast, ko ji zapaše. Enkrat so pozitivni enkrat so okuženi enkrat so zboleli, pol pa hendlajo med sabo kakor jim paše. Cepivo preprečuje simptome, to je tisti link ko sem ga dal zgoraj. Torej kaj ta graf iz twitterja sporoča nimam pojma :) al to da nimajo simptomov al da niso pozitivni, ...

Za tuforumske jamrače to pomeni, da grejo izraelci v kafiče, na plažo in na fucbal.

Koga briga okužba, če ni simptomov?

feryz ::

Puklavca? Okuzbe štejejo, mar ne? Saj nas dnevno filajo s tem.
Navsezadnje je to podlaga za policijsko uro. Čeprav nima nič veze z bananami.
««
46 / 71
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako do visoke precepljenosti? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60490836 (72338) BigWhale

Antivaxx club (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25847356 (44361) ahac

Več podobnih tem