Forum » Loža » Policijska ura vprašanje
Policijska ura vprašanje
Temo vidijo: vsi
Sinaloa ::
Pozdravljeni
Zanima me, nekaj glede policijske ure. Primer:
Če grem na obisk v Koper k svoji punci in če pridem nazaj z vlakom ob 23uri v LJ. in pride starš pome in me pelje domov (ki živi na enakem naslovu) in če naju vstavi policija ali dobiva kazen?
Hvala in lep pozdrav.
Če grem na obisk v Koper k svoji punci in če pridem nazaj z vlakom ob 23uri v LJ. in pride starš pome in me pelje domov (ki živi na enakem naslovu) in če naju vstavi policija ali dobiva kazen?
Hvala in lep pozdrav.

kuall ::
Naj bi. Po cestah je po 21 uri vse prazno, tudi policajev ni razen okoli 21h malo pokrožijo tam po centru ljubljane z avti, jaz si predstavljam, da če me ustavijo mi kazni ne bodo dali ampak samo opozorilo.
Razumljivo, vseeno sem še vedno v dvomih. Vlak pa pride šele ob 23 v LJ. Ker sam pa žal nisem mobilen tako da res nevem :/
Taip4n ::
Bi rekel, da je vprašanje kakšen dan ima policaj. Nazadnje me je ustavil 21:05 in mi dal za pihat itd. Policijske ure niti omenil ni. Sem bil pa 50m pred domom.
Problem je ravno, ker je glavna postaja v centru LJ. in je kar nekaj možnosti da te ustavijo :(
donvito ::
Pozdravljeni
Hvala in lep pozdrav.
In zakaj ne bi prespal pri njej in greš drug dan dopoldne nazaj?

kuall ::
Možnost je majhna. Sem se že sprehajal po Ljubljani po 21 uri, ta teden večkrat. Gledaš če bo policaj in hitro zaviješ v kakšno stransko ulico.
Pozdravljeni
Hvala in lep pozdrav.
In zakaj ne bi prespal pri njej in greš drug dan dopoldne nazaj?
Zjutraj imam službo žal, drugače bi z veseljem.
Baja ::
prespis na zelezniski, zjutraj pa na šiht ;)
na primorsko tak ali tak neceloma ne bi smel. punc mislim da ni med izjemami.
na primorsko tak ali tak neceloma ne bi smel. punc mislim da ni med izjemami.
sunshine403 ::
Po moje imas iz Kopra do Ljubljane tudi kaksen vlak, ki pride pred 23 v Ljubljano. Torej, gres na bolj zgoden vlak. To da bi bil ti se 2 uri s punco ne sodi med izjeme. Tako da ce te tako skrbi glede policijske ure, pol jo spostuj in gres na bolj zgoden vlak, ali pa placas kazen.
sbawe64 ::
Razumljivo, vseeno sem še vedno v dvomih. Vlak pa pride šele ob 23 v LJ. Ker sam pa žal nisem mobilen tako da res nevem :/
Če vlak odpelje ob 21:01 so vsi na njem, ki ne spadajo pod izjeme v neskladju z HojSSovim odlokom, kot tudi SŽ, ki zavestno sodeluje pri kršitvi vladnih odlokov.
Če vlak odpelje pred 21:00, potem mora sprevodnik vse potnike, ki ne spadajo pod izjeme v neskladju z HojSSovim odlokom, najkasneje ob 21:00 odstraniti iz vlaka in tako pripomore k aktivnemu boju proti mega apokaliptični vesoljski plandemiji krize mehiškega piva.
Tako je po novem v Janšariatski džahameriji.
Da imaš jutri službo nikogar ne zanima kot tudi da imaš polne pirhe.Vlada predlaga kastracijo, s tem boš tudi pripomogel, da bodo trije na smrt bolni 99 letniki živeli 5 let dlje.
Dokazov za to nimam, tako kot jih tudi vlada nima za 99% svojih jebeludvzbunjenog ukrepov, zato mi kar lepo verjemi.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Miha 333 ::
Izjema bi bila, če bi se takrat vračal iz službe. Obisk punce pa ni med izjemami, zato si moraš pot organiziratzi tako, da si pred 21.00 doma, ali pa prespiš pri njej.
DamijanD ::
Kaj pa ta primer - zdaj ko je spet nekaj individualnih vadb omogočenih: recimo, da imaš termin od 20:15 do 21:30. Si lahko do konca na tej vadbi in greš potem domov ali je že "telovadnica" v prekršku, ker ima termine po policijski uri?
WhiteAngel ::
Policaji nimajo časa ustavljati vsakega po 21. uri. Če je slučajno kontrola in imaš več kot 0,0, si ga pa naje*al, ja.

Miki N ::
Ma v bistvu je zelo malo kontrole - če si peš in sam se lahko ali zlahka izogneš ali izgovoriš. In ja punca je povsem dovolj nujen opravek - če je lahko nek brezvezno službeno zgubljanje časa, ne vem kako to ne bi bilo. Je Hojs gej? EDIT: pa tudi če je, smo leta 2021!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
Cveto ::
Če vlak odpelje ob 21:01 so vsi na njem, ki ne spadajo pod izjeme v neskladju z HojSSovim odlokom, kot tudi SŽ, ki zavestno sodeluje pri kršitvi vladnih odlokov.
Če vlak odpelje pred 21:00, potem mora sprevodnik vse potnike, ki ne spadajo pod izjeme v neskladju z HojSSovim odlokom, najkasneje ob 21:00 odstraniti iz vlaka in tako pripomore k aktivnemu boju proti mega apokaliptični vesoljski plandemiji krize mehiškega piva.
Vlak lahko pelje iz vsaj dveh razlogov: prvič, ker lahko gre za mednarodni vlak, ki pač pelje po svojem voznem redu in se ne more prilagajati naši karanteni (in teh vlakov je nekaj in vozijo večinoma ponoči) in drugič, ker je potrebno zagotavljati transport tudi za tiste, ki morajo priti iz službe domov (kar pa je dovoljen razlog za kršitev karantene, samo dokazati moraš).
sunshine403 ::
Kaj pa ta primer - zdaj ko je spet nekaj individualnih vadb omogočenih: recimo, da imaš termin od 20:15 do 21:30. Si lahko do konca na tej vadbi in greš potem domov ali je že "telovadnica" v prekršku, ker ima termine po policijski uri?
Si sposoben prebrat izjeme, ki dovoljujejo sprehajanje/voznjo/karkoli ze med 21:00 in 6:00? Ce si, potem bos verjetno ugotovil, da individualna vadba in prevoz z nje, ne spada pod to, razen za profesionalne sportnike, kjer prevoz s te vadbe pomeni pot iz sluzbe. Je res tako jebeno tezko brati? Saj je samo par vrstic, katere moras vsaj poskusati razumeti. Seveda obstaja se moznost, da si omislis ustrezno sluzbo, v katero lahko vtaknes dobesedno vsako izjemo (jaz jo hvala bogu imam :D), tako da se ti ni treba sekirati s tem, pac pa imas le izjavo s seboj pa je. Potem ti tudi, vsaj pretirano natancno, branje ne bo potrebno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sunshine403 ()
BaTeMaN ::
Tako je po novem v Janšariatski džahameriji.
Da imaš jutri službo nikogar ne zanima kot tudi da imaš polne pirhe.Vlada predlaga kastracijo, s tem boš tudi pripomogel, da bodo trije na smrt bolni 99 letniki živeli 5 let dlje.
Dokazov za to nimam, tako kot jih tudi vlada nima za 99% svojih jebeludvzbunjenog ukrepov, zato mi kar lepo verjemi.
Se opravičujem za off topic, ampak hvala za tole.... do zdaj je bil pretežno slab dan :).
less then zero
FireSnake ::
Pozdravljeni
Hvala in lep pozdrav.
Da!
Vse ostalo zgoraj so natolcevanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
fikus_ ::
Pozdravljeni
Hvala in lep pozdrav.
Vzami psa zraven, potem se lahko sprehajaš po 21. uri.
feryz ::
A je dost, če je naprintan na 3d printerju, ali mora tudi lajat?
Ker do kopra in nazaj bi se oba naveličala eden drugega.
Ker do kopra in nazaj bi se oba naveličala eden drugega.
fikus_ ::
Pa to je najmanjši problem. Namontiraš en BT zvočnik pa je. Ter na kolesa ne pozabi, bi čudno zgledalo, če pes bi škripajoče vlekel noge za seboj.
Furbo ::
Pozdravljeni
Hvala in lep pozdrav.
Splaniraš si tako, da si do 21:00 doma, ker potem ne smeš biti več zunaj. Kaj je tu nejasnega?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Furbo ::
Tipično. Kršil birotatske ukrepe, kifeljca brez mask, kup (ne preveč nežnega) stika.. Noben ne more reči, da so ti ukrepi zaradi varnosti folka.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Darko! ::
Policijska brutalnost. Ha ha :))
Ja in ?
Balkan pač.
Temperament in raven testosterona narašča linearno preko vse populacije.
Zakaj bi bili policaji kakšna svetla izjema
Ja in ?
Balkan pač.
Temperament in raven testosterona narašča linearno preko vse populacije.
Zakaj bi bili policaji kakšna svetla izjema
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Prehod med obcinami (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9766 (6636) | BRBR |
| » | Kako točni so slovenski vlaki?Oddelek: Na cesti | 7646 (4074) | MIHAc27 |
| » | vožnja na delovno mestoOddelek: Loža | 4722 (2927) | phys |
| » | Hitrost mestnega prevoza (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 36282 (30683) | BigWhale |