Forum » Loža » EMA 2021
EMA 2021
Temo vidijo: vsi
GregiB ::
Lea Soklič... drugič... kaj pa vem... ves marketing se suče okoli tega, da je sodelovalo 60+ ljudi, da je bilo snemano v mega- celebrity hollywoodskem studiu, da so sodelovali back vokali od mega zvezdnikov... pesem pa... mah eno samo dretje, se mi zdi. Ali je Evrovizija naredila filozofsko - sakralni preskok, ali pač tole ni za “kje”. Verjetno je mnogim všeč, meni se zdi binc v temo. Od 191 predlogov baje ni bilomtežko najti najboljšo... no, če je to... to, kakšne so bile šele ostale?!
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
DegenGambler ::
EMA s svojim sistemom glasovanja, tako kot evrovizija, je šala že dolga leta. Nevem zakaj se sekiraš.
"Up until you lose, you are winning" - DegenGambler
"It does not matter what we want, once we get it, then we want something else."
- Petyr Baelish
"It does not matter what we want, once we get it, then we want something else."
- Petyr Baelish
bambam20 ::
Kako se že reče tej zvrsti? Nu-metal, rap metal? Kaj takšnega se pa že precej časa ni slišalo.
Enterprise ::
Predvsem mi pa ni jasno, zakaj toliko zunanjih sodelavcev. Razumem za back vokale, ampak a 2000+ ljudi v hiši ne more sproducirati ene skladbe? Tako kot mi ni jasno, zakaj so šli lani glasbeno podlago za Vodo kasneje po Emi snemati z orkestrom v Budimpešti, če pa imajo v hiši 2 orkestra?
GregiB ::
Enterprise je izjavil:
Predvsem mi pa ni jasno, zakaj toliko zunanjih sodelavcev. Razumem za back vokale, ampak a 2000+ ljudi v hiši ne more sproducirati ene skladbe? Tako kot mi ni jasno, zakaj so šli lani glasbeno podlago za Vodo kasneje po Emi snemati z orkestrom v Budimpešti, če pa imajo v hiši 2 orkestra?... marketing....
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simfonični orkester + metalOddelek: Sedem umetnosti | 5071 (3370) | GrimReaper |
» | Eurosong 2006 - Atene (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6818 (5289) | whatever |
» | Eurosong 2005 / Omar je dobil svoj "stop" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7292 (5330) | BigWhale |
» | EMA 2005 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6927 (5573) | Myth |
» | Ojačevalec za vokale (v bendu)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (1120) | jest10 |