Forum » Igre » pomoč pri igri Max Payne
pomoč pri igri Max Payne
peacemaker ::
Lep pozdrav vsem!
Prvič se vam oglašam in že imam problem in sicer pri igri Max Payne.
Vem, da bo kmalu nadaljevanje, vendar sem šele pred kratkim kupil PC ter omenjeno igro. Prijatelj mi je rekel, da je igra legendarna in rad preveril, če to drži.
Igra je original, moj problem pa je sledeč:
- ko se igra nalaga oz. pred vstopom v prvo sobo mi igro vrže nazaj v Windovse in ne morem nadaljevati igre oz. stopnje
Nastavitve sem že naložil na middle(čeprav so bile po naloženi igri na High), vendar se zgodba ponovi. Imam Windovse 2000, grafična je GF 4 TI 4200 64 MB, matična je Gigabayte ga-7vax amd.
Prosim za pomoč. Hvala in še enkrat lep pozdrav iz Štajerske
Prvič se vam oglašam in že imam problem in sicer pri igri Max Payne.
Vem, da bo kmalu nadaljevanje, vendar sem šele pred kratkim kupil PC ter omenjeno igro. Prijatelj mi je rekel, da je igra legendarna in rad preveril, če to drži.
Igra je original, moj problem pa je sledeč:
- ko se igra nalaga oz. pred vstopom v prvo sobo mi igro vrže nazaj v Windovse in ne morem nadaljevati igre oz. stopnje
Nastavitve sem že naložil na middle(čeprav so bile po naloženi igri na High), vendar se zgodba ponovi. Imam Windovse 2000, grafična je GF 4 TI 4200 64 MB, matična je Gigabayte ga-7vax amd.
Prosim za pomoč. Hvala in še enkrat lep pozdrav iz Štajerske
ADF ::
Poskusi namestit Max Payne v1.05 Patch. Morda bo pomagalo, saj naj bi popravili težave, ko igra skače v windowse.
boom-bar ::
Men je vsako drugo sobo vn metal sam problema nism resu zarad ''rozice''
Legalizirajte mehke droge!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Max Payne 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 34880 (3805) | oo7 |
» | Max Payne 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 19597 (3401) | ahac |
» | MAX PAYNE is O U T !! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10003 (3101) | Jerry000 |
» | Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10499 (6740) | Poldi112 |
» | HITMAN 2Oddelek: Igre | 1190 (850) | undefined |