Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Galaxy A10 Factory reset
Samsung Galaxy A10 Factory reset
Realovc10 ::
Pozdravljeni,
Hčerka je pozabila PIN kodo za vstop v telefon in sem naredil factory reset /wipe data telefona. Sedaj pa imam težavo da nikakor ne morem dodati v telefon njen obstoječ gmail račun.
Najprej me vpraša za PIN kodo telefona, ker je ne vemo izberem gmail račun in vnesem račun ter geslo, potem pa mi javi, da je nekaj šlo narobe in naj poskusim kasneje.
Prosil bi za pomoč kako rešit težavo.
Hčerka je pozabila PIN kodo za vstop v telefon in sem naredil factory reset /wipe data telefona. Sedaj pa imam težavo da nikakor ne morem dodati v telefon njen obstoječ gmail račun.
Najprej me vpraša za PIN kodo telefona, ker je ne vemo izberem gmail račun in vnesem račun ter geslo, potem pa mi javi, da je nekaj šlo narobe in naj poskusim kasneje.
Prosil bi za pomoč kako rešit težavo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odklepanje telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 16292 (5029) | Technics111 |
» | Prehod s klasičnega na pametni telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 1653 (537) | zasekamroz |
» | Apple sledi med protesti ukradenim iPhonom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14587 (10795) | DePalmo |
» | Samsung Galaxy S5 se je zaklenilOddelek: Mobilne tehnologije | 1393 (1108) | OSA |
» | Windows live - MSN - HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2945 (2834) | jurre |