Forum » Kriptovalute in blockchain » Kje kupiti Bitcoine
Kje kupiti Bitcoine
pajos ::
Pozdravljeni
Sem bolj začetnik pri nakupu BTC.
Rad bi kupil BTC z plačilom preko kartice (lahko paypal) in rad bi imel BTC v svoji virtualni denarnici (electrum) ki jo imam na telefonu. Gre se za čim manjši znesek, da se bom naučil osnov pošiljanja BTC v druge denarnice.
Ali mi lahko poveste kje bi se to lahko ugodno (čim manjše provizije) naredilo.
Hvala za pomoč
Sem bolj začetnik pri nakupu BTC.
Rad bi kupil BTC z plačilom preko kartice (lahko paypal) in rad bi imel BTC v svoji virtualni denarnici (electrum) ki jo imam na telefonu. Gre se za čim manjši znesek, da se bom naučil osnov pošiljanja BTC v druge denarnice.
Ali mi lahko poveste kje bi se to lahko ugodno (čim manjše provizije) naredilo.
Hvala za pomoč
profesjonalc ::
Za začetnike, ima najboljši user interface Coinbase, je pa res, da nimajo najmanjših feejev. Če želiš malo slabšo uporabniško izkušnjo a hkrati kak evro feejev manj, uporabi Kraken.
V primeru, da se odločiš za Coinbase, lahko uporabiš moj link v podpisu, oba dobima nekaj drobiža :)
V primeru, da se odločiš za Coinbase, lahko uporabiš moj link v podpisu, oba dobima nekaj drobiža :)
WizzardOfOZ ::
Na bankomatu v BTC-ju.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Anney ::
@bluefish, ne vem kaj te je zmotilo na mojem postu, da je bil pimeren za izbris, želelel sem samo kakšen graf, hišnih analitikov za VET. Sicer ''obetaven'' kovanček, pa sem želel pomagati komu z analizo oz. napovedjo. Res zanimive odločitve osebja, hvala.
Mogoče bi moral napisati (glej spodaj), pa bi bilo bolje.
kupi zdaj
(pa ne navijam zanj zgolj sprašujem in kupujem)
Se posipam s pepelom. Sfalil sem temo. Oprosti.
Mogoče bi moral napisati (glej spodaj), pa bi bilo bolje.
kupi zdaj
(pa ne navijam zanj zgolj sprašujem in kupujem)
Se posipam s pepelom. Sfalil sem temo. Oprosti.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Binance VISA debetna kartica (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 148787 (4272) | hamez66 |
» | Alternativne kriptovalute (Altcoin-i) (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 907665 (269155) | Machete |
» | Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 63065 (50179) | PrihajaNodi |
» | Bitcoin nakazilo (strani: 1 2 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 20528 (14855) | retro99 |