» »

Trendi za ovce

Trendi za ovce

enemon ::

Bernie Sanders je imel volnene rokavice na inavguraciji Bidna. Big deal. Ampak ne, folk in razni influencerji morajo narediti zadevo "viralno" in na vsakem koraku posiljevat z njo.

Naslednje - v času korone je postal in "stik z naravo". Folk kot nor išče vikende in vrtičke. Celo iščejo nekoga, da jim ga da kar zastonj v uporabo (videno na bolhi).

So ljudje res take ovce, da tako slepo sledijo vsem bebavim umetno ustvarjenim trendom? Je to virus današnjega časa ali je bilo že od nekdaj tako?

vostok_1 ::

Yes.
Yes.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Voluharr ::

O čem ti to ? :P
Backup, VPS, kolokacija: https://reavisys.si

PrimoZ_ ::

Neki o ovčjereji, baje je trendovska.

HitraSperma ::

Folk ki uporablja izraze kot so sheple, ovce, blejajo... so v resnici največje ovčke.
fgdsfjk

GupeM ::

Folk in razni influencerji naredijo neko zadevo "viralno" in na vsakem koraku posiljujejo z njo. Big deal. Ampak ne, neki neznani nepomembneži se pritožujejo nad tem, ker jim je pač dolgčas.

Naslednje - v času korone je folku dolgčas, ker ne morejo na pivo, kavo, večerjo. Radi bi se z nečim ukvarjali, zato pač iščejo primernejše načine od druženja in teženja po forumih.

So ljudje res tako neumni, da ne morejo razumet določenih stvari ali se brigati zase? Je to virus današnjega časa ali je bilo že od nekdaj tako?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

enemon ::

GupeM je izjavil:

Folk in razni influencerji naredijo neko zadevo "viralno" in na vsakem koraku posiljujejo z njo. Big deal. Ampak ne, neki neznani nepomembneži se pritožujejo nad tem, ker jim je pač dolgčas.

Naslednje - v času korone je folku dolgčas, ker ne morejo na pivo, kavo, večerjo. Radi bi se z nečim ukvarjali, zato pač iščejo primernejše načine od druženja in teženja po forumih.

So ljudje res tako neumni, da ne morejo razumet določenih stvari ali se brigati zase? Je to virus današnjega časa ali je bilo že od nekdaj tako?

Karkoli odprem, se pojavi ta pajac v rokavicah. Res ne razumem, v čem je fora. Forumi pa so namenjeni izmenjavi mnenj FYI.

Raptor F16 ::

Se tolažim s tem da bo tudi tako oglaševanje enkrat postalo passé ko bodo ljudje že vajeni prepoznavati tovrstni Bullshit.

Včasih je blo ful hudo vidt zajebanga lika iz filma ki je povedal "uporabljam xproizvod znamke Y". Danes to na nikomur ne prime.

Meni gre na jetra če se zarad tega influenserstva dvignejo cene nečesa kar me sicer že od prej zanima nabavt. Npr. ogleduješ stanovanja v nekem okolju, nato se pojavi en Scumbag Youtuber ki tisto okolico spromovira v 3 pičke matrne, narod ponori, ustvar se Hype in cene ponorijo.

Očitno se da s kritično maso ljudi, ki nimajo ideje kaj potrebujejo v življenju, pritisnit na trg in uravnavati cene...

Če se bomo šli tako, potem pa plačujte moje izdelke dražje. Ne zato ker so sedaj toliko boljši ampak zato ker ste budale.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Zgodovina sprememb…

bedarija ::

enemon je izjavil:

So ljudje res take ovce, da tako slepo sledijo vsem bebavim umetno ustvarjenim trendom? Je to virus današnjega časa ali je bilo že od nekdaj tako?

virus današnjega časa? s tem vprašanjem si dokazal kako nerazgledan si. modna industrija to počne že desetletja, influencerji so pa to samo že pojačali

ripmork ::

enemon je izjavil:

Bernie Sanders je imel volnene rokavice na inavguraciji Bidna. Big deal. Ampak ne, folk in razni influencerji morajo narediti zadevo "viralno" in na vsakem koraku posiljevat z njo. So ljudje res take ovce, da tako slepo sledijo vsem bebavim umetno ustvarjenim trendom? Je to virus današnjega časa ali je bilo že od nekdaj tako?

Na račun telih Bernijevih rokavic je nastalo cel kup Meme-ov, zafrkancij, ipd... it's called fun, you should try it sometime.
Ne gre za "bebavo umetno ustvarjen trend" ampak, da v relativno kratkem času dovolj velik del globalne publike en štos označi kot dovolj zabaven za delitev naprej > viralnost. Če grejo pa zaradi Meme-a te dni pletene rokavice bolj v promet - aleluja za pletilce, zakaj pa ne! Naslednji mesec bo spet kaj drugega viralnega.

Skratka; že od nekdaj je bilo tako, internet samo pojača številčnost in hitrost viralnosti.
Življenje ni smrtno resna stvar (čeprav živ noben ven ne pride).

Raptor F16 je izjavil:

Meni gre na jetra če se zarad tega influenserstva dvignejo cene nečesa kar me sicer že od prej zanima nabavt. Npr. ogleduješ stanovanja v nekem okolju, nato se pojavi en Scumbag Youtuber ki tisto okolico spromovira v 3 pičke matrne, narod ponori, ustvar se Hype in cene ponorijo.

Sem prepričan, da te ne moti, ko se zaradi tega influencerstva dvignejo cene nečesa, kar te sicer že od prej zanima prodat. Npr. razmišljaš, da bi prodal stanovanje v nekem okolju, nato se pojavi en ne-tako-zelo-Scumbag Youtuber, ki to okolico spromovira v 3 p.m., narod ponori, ustvari se Hype in kar naenkrat si lahko kupiš dve stanovanji v novem okolju, kjer bi si prej le eno lahko, pa še tisto komaj.

showsover ::

GupeM je izjavil:

ustvari se Hype in kar naenkrat si lahko kupiš dve stanovanji v novem okolju, kjer bi si prej le eno lahko, pa še tisto komaj.

Wow, ti si tak srečnež? Čestitke!

showsover je izjavil:

GupeM je izjavil:

ustvari se Hype in kar naenkrat si lahko kupiš dve stanovanji v novem okolju, kjer bi si prej le eno lahko, pa še tisto komaj.

Wow, ti si tak srečnež? Čestitke!

Jaz ne, glede na Raptorjev komentar pa očitno obstajajo. Mogoče se pa nekoč tudi meni nasmehne sreča. Če recimo ne bi pred leti izgubil bitcoin denarnice, bi lahko bil eden od teh srečnežev.

showsover ::

GupeM je izjavil:

pred leti izgubil bitcoin denarnice

Auuuuuu, to pa je še mene zabolelo v globočine, za katere prej nisem vedel...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Facebook zagrozil z umikom iz EU (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
18921125 (15000) ranulokniv
»

Valorant

Oddelek: Igre
343570 (2257) bedarija
»

Pokojnina in delovna doba (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5118568 (17166) connel
»

Vrednost denarja včasih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13231802 (28087) GGGGG
»

Firefox OS (boot 2 gecko)

Oddelek: Izdelava spletišč
243351 (3037) ardanel

Več podobnih tem