Forum » Pomoč in nasveti » easynotebooks.de spletna trgovina
easynotebooks.de spletna trgovina
CaMo ::
Pozdravljeni,
zanima me, če ima že kdo izkušnje z nakupovanjem prek easynotebooks.de? Zanimam se za nakup PC-ja in je v omenjeni trgovini najcenejši, pošiljajo tudi v Slovenijo cca. 20 eur poštnine. Poleg tega me še zanima ali je možno kotistiti garancijo pri nas za izdelek dobavljen oz. kupljen iz tujine?
zanima me, če ima že kdo izkušnje z nakupovanjem prek easynotebooks.de? Zanimam se za nakup PC-ja in je v omenjeni trgovini najcenejši, pošiljajo tudi v Slovenijo cca. 20 eur poštnine. Poleg tega me še zanima ali je možno kotistiti garancijo pri nas za izdelek dobavljen oz. kupljen iz tujine?
- spremenil: CaMo ()
amacar ::
Jaz sem vzel 2019 en laptop, plačal s paypalom, dostavil UPS, pokoristil še 5 ali 10€ bonusa ob prvem nakupu in naročilu na newsletter. Garancije nisem rabil koristiti, odvisno je od modela do modela, v najslabšem primeru pač pošlješ v nemčijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem osebni avto, pa nimam poima o vozilih.Oddelek: Na cesti | 5248 (3379) | matobeli |
» | Nakup podaljšane garancije v drugi trgoviniOddelek: Kaj kupiti | 2396 (2186) | lopov |
» | prenosnik za 1000€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9706 (7716) | Leks |
» | predstavitveni prenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 3179 (2612) | urosh |
» | projektor kot tv s sobno antenoOddelek: Zvok in slika | 1686 (1483) | cojss |