Forum » Loža » nakup koledarja
nakup koledarja
polozweii ::
Kje kupiti stenski koledar preko spleta?
Če ne prodajajo samo za firme, imajo ali slabo izbiro koledarjev ali pa manjše dimenzije koledarjev.
Če ne prodajajo samo za firme, imajo ali slabo izbiro koledarjev ali pa manjše dimenzije koledarjev.
lolipop2 ::
;-) ::
Rabis kaj ekstra z izbranim motivom ali kar nekaj, ali personaliziran?
Če rabiš kar nekaj ti lahko kakega pošljem free, lahko pa kakega "kupis" od gasilcev.
Če rabiš svoj motiv oziroma personaliziran lokalni fotografi naredijo, cena niti ni draga.
Če iščeš veliko izbiro ze narejenih kolesarjev po velikosti in motivu pa moje sožalje.
Če rabiš kar nekaj ti lahko kakega pošljem free, lahko pa kakega "kupis" od gasilcev.
Če rabiš svoj motiv oziroma personaliziran lokalni fotografi naredijo, cena niti ni draga.
Če iščeš veliko izbiro ze narejenih kolesarjev po velikosti in motivu pa moje sožalje.
Taip4n ::
Mislim, da jih imajo na pošti (tri delni, stenski). Povsod drugje kjer sem gledal je bilo potrebno kupiti večjo količino.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 29. februar (2004) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10149 (1019) | BCSman |
» | iPhone 12 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 34643 (14461) | Djole |
» | Program za izdelavo koledarjaOddelek: Pomoč in nasveti | 10173 (5248) | mis0m |
» | Izdelava lastnega koledarjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3108 (2680) | Bergi |
» | program za izdelavo koledarjaOddelek: Programska oprema | 6482 (6408) | Ziga Dolhar |