Forum » Omrežja in internet » Telekom - menjava modema in ohranitev SSID in gesla
Telekom - menjava modema in ohranitev SSID in gesla
dunda ::
Čez nekaj dni mi bodo iz Telekoma poslali Fritz!box modem, ki bo zamenjal Comtrend GRG-4260u.
Kakšen je najlažji način, da bi ohranil SSID in geslo? Saj verjetno se bo to dalo nastaviti na Fritz!boxu (upam?), ampak bi rad imel čim krajši izpad vseh stvari. Zdi se mi, da sem pred časom videl neke nasvete, ki pa jih sedaj ne najdem več.
Kakšen je najlažji način, da bi ohranil SSID in geslo? Saj verjetno se bo to dalo nastaviti na Fritz!boxu (upam?), ampak bi rad imel čim krajši izpad vseh stvari. Zdi se mi, da sem pred časom videl neke nasvete, ki pa jih sedaj ne najdem več.
https://www.kacnje.eu
Fsegula62 ::
Ob menjavi modema spremeniš na enake parametre kot prej in je zadeva rešena. Da se nebi dalo, te naj ne skrbi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave s povezavo, TelekomOddelek: Omrežja in internet | 2720 (2157) | starfotr |
» | Primerjava med Innbox in Fritzbox modemomaOddelek: Omrežja in internet | 5943 (4502) | OSA |
» | Router AVM FRITZ!Box 7490 ali 7272Oddelek: Omrežja in internet | 2106 (1906) | morosito |
» | Mikrotik kot drugi routerOddelek: Omrežja in internet | 2627 (2215) | Izak |
» | Fritz box in udpxyOddelek: Omrežja in internet | 4718 (3663) | SeMiNeSanja |