Forum » Kaj kupiti » hercules 3d prophe 9600 pro ali gigabyt 9600 pro
hercules 3d prophe 9600 pro ali gigabyt 9600 pro
mihec87 ::
jes izbiram med tema dvema grafikama in me zanima katero bi bilo bolje vzeti s tem da gigabyte dobim za 10k sit ceneje.A ima kdo izkusnje s temi graficni kartici
- spremenil: mihec87 ()
ne fantje to ni hec ni mi problem dat 10k sit sam lazji bi dobil gigabytko kot pa herculesco amapak tut to se da dobit sam jest uprasam za mnenje da se nebom nategno ker tok dnarja niam vsak dan.
morphling1 ::
No ja Herc je nekako pregovorno višje kvalitete, samo velikih razlik ne bo. Za 10k manj se bolj splača Gigabyta vzet, razen če ti kaj pomeni polna verzija Vietconga zraven Herca (box)
edit: Že bakreni coolerji na Hercu so vredni min 5k, če bi jih kupoval posebej
edit: Že bakreni coolerji na Hercu so vredni min 5k, če bi jih kupoval posebej
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: morphling1 ()
sej pr gigabytki pa dobim tri igre soldier of fortune 2 pa se ene dve ki mi nista tok znani sej za igre se mi sploh ne gre drgac ce so zravn pac nj bojo. Sam rad bi vredu grafo sej ce ni nevem kakih razlik pol bom uzeu gigabytko sam kero se bol splaca od gigabyt ono k ma 128 rama al ono k ga ma 256 po moje ono z 256.
morphling1@edit: Že bakreni coolerji na Hercu so vredni min 5k, če bi jih kupoval posebej
sej gigabytka ma gpu hlajen z ventom in rebri kokr rami niso hlajeni z nicemer pa sj se da nrdit iz bakra kej pa gor z termalnim limom nalepit
morphling1@edit: Že bakreni coolerji na Hercu so vredni min 5k, če bi jih kupoval posebej
sej gigabytka ma gpu hlajen z ventom in rebri kokr rami niso hlajeni z nicemer pa sj se da nrdit iz bakra kej pa gor z termalnim limom nalepit
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
a je kje kak test gigabytke radeon 9600 pro z 256ddr ram-a al pa vsaj ktera revizija je tazadna da mi nebojo v stacun podtaknal kake stare revizije.
Zheegec ::
Mihec87: 256 verzija se ne splača, ker ima gor slabše RAMe, ki se manj navijajo, pa še razlike ni med 128MB in 256MB po performansah, saj velika večina iger še nekaj časa ne bo potrebovala več kot 128MB tekstur, če boš igral na neki normalni resoluciji @ minimalno 60FPS. Če pa želiš 1600*1400X32 na full detail Half Life igrat, potem je pa že razlika med 128MB in 256 verzijo opazna, samo boš še vseeno imel kakšnih 20FPS
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
no pol bom raj kupu gigabytko z 128 ram-a pa ce bo potreba po hlajenju ramov napopam gor bakrene hladilnike.A ne
kihc ::
@mihec, a nam lahko zaupaš kje boš tole kupoval?
Namreč jaz že malo razmišljam kaj bom napisal božičku in če ne bo kakšnih hudih sprememb na trgu, se bom najbrž odločil za istega Radeončka
Namreč jaz že malo razmišljam kaj bom napisal božičku in če ne bo kakšnih hudih sprememb na trgu, se bom najbrž odločil za istega Radeončka
Kupoval bom v velenju ker sem tam skor doma v trgovini flop k je res vredu trgovina vsaj za mene.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 7600GS ali X1650proOddelek: Kaj kupiti | 1985 (1365) | joker16_7 |
» | Radeon 9600 ali 9600 PRO?Oddelek: Strojna oprema | 1875 (1528) | SavoKovac |
» | Ati Radeon 9600 pro?Oddelek: Kaj kupiti | 3155 (2317) | DeadMeat |
» | ATI Radeon 9600 PRO 128Mb (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4035 (3125) | MEDENA |
» | Radeon 9600pro ali 9600XT (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4001 (2967) | Tradewind |