Forum » Omrežja in internet » Raspppoe - port in passowrd problemi
Raspppoe - port in passowrd problemi
Mr.B ::
Na nekaj lokacijah imam inštaleran raspppoe za dostop na internet preko adsl-ja. Težava ki se je začela dogajati je sledeča.
Na eni lokaciji mi čez določen čas javlja unknown user name or bad password. Če ročno vpišem password mi javi isto pa vem da je pravi. Če odstranim povezavo in jo kreiram na novo spet deluje normalno.
Na drugi lokaciji pa mi javlja da ne more odpreti porta ? Če preverim če je kak novi service provider pod raspppoe -query , mi javi istega ? Toda če uporabim XP povzavo za ADSL-deluje BP.
To se je začelo dogajati po zadnjem upgadu na SIOL-u prd dobrim tednom ali več nazaj.
Na eni lokaciji mi čez določen čas javlja unknown user name or bad password. Če ročno vpišem password mi javi isto pa vem da je pravi. Če odstranim povezavo in jo kreiram na novo spet deluje normalno.
Na drugi lokaciji pa mi javlja da ne more odpreti porta ? Če preverim če je kak novi service provider pod raspppoe -query , mi javi istega ? Toda če uporabim XP povzavo za ADSL-deluje BP.
To se je začelo dogajati po zadnjem upgadu na SIOL-u prd dobrim tednom ali več nazaj.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adsl in Auto RecconectOddelek: Omrežja in internet | 1306 (984) | tomaz_v |
» | Program za ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1949 (1344) | mamut |
» | ADSL diskonektOddelek: Operacijski sistemi | 1762 (1407) | root |
» | SIOL ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2506 (1865) | sash |
» | ADSL & siolOddelek: Omrežja in internet | 1503 (893) | blabla |