Forum » Strojna oprema » Kako pravilno obrniti ventilator?
Kako pravilno obrniti ventilator?
boštjan ::
kupo sem si novo ohišje in 5 ventov.en vent bom dal na cooler sk7,ostale 4 pa lepo napopo po ohišju(en spredi,dva zadi in en na stranici).Samo sem v dvomih kako pravilno obrnit vente,da ne bom kaj zjebo :
Za coller,sem na parih testih vido da je vent obrnjen tako.Nalepka na notr.strani.
Zdaj pa kako ostale venta obrnit za system da bo spodaj pihal not mrzel zrak,zgoraj pa vroč zrak ven.Na stranici pa bi rad da mi piha na grafo.
To delam prvič in raje vprašam.medtem pa če bo kdo odgovarjal,jaz dalje iščem.
Za coller,sem na parih testih vido da je vent obrnjen tako.Nalepka na notr.strani.
Zdaj pa kako ostale venta obrnit za system da bo spodaj pihal not mrzel zrak,zgoraj pa vroč zrak ven.Na stranici pa bi rad da mi piha na grafo.
To delam prvič in raje vprašam.medtem pa če bo kdo odgovarjal,jaz dalje iščem.
ali3n ::
Načeloma je pri strani narisana smer vrtenja in smer pihanja ventilatorja... piha pa v smeri nalepke... se prav - tam kjer je nalepka piha stran... probi...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
BigWhale ::
Kako je prav? Odvisno. Ce bi rad, da ti piha ven, potem ga obrnes tko, da piha ven, sicer pa obratno. ;)
Ponavadi imas na ventilatorju dve puscici, ena oznacuje smer vrtenja ventiatorja, druga pa smer zraka... :) Samo pogledat bo treba... :P
Ponavadi imas na ventilatorju dve puscici, ena oznacuje smer vrtenja ventiatorja, druga pa smer zraka... :) Samo pogledat bo treba... :P
ok,glede tega mi je zdaj jasno.kako pa pa za CPU,naj piha na cooler ali od coolera,kaj je bolje?
ali3n ::
na cooler
- "Rozi vidm." "S psom!"
sem ja in pač zdaj to malo sprobavam,jutri pa bom nalagal.sicer pa glih ti bi bil najbolj primeren da mi poveš kako maš to poštimano.
kuglvinkl ::
Če imam v mislih pravega (enak kot moj, vendar z oknom, SX 1040 B), gre IMHO za eno najboljših low-end kišt.
Edino kar manjka je MB tray v Lian Li stilu.
Edino kar manjka je MB tray v Lian Li stilu.
Your focus determines your reallity
v tole ohišje se jutri selijo venti in abitka .full se mi dopade ko potisneš 5,25 enoto v kišto po tračnicah.
Tattoo- ::
Jest imam vente tako obrnjene da je nalepka obrnjena v tisto smer ko piha (se pravi če piha ven...nalepka gleda ven). Upam pa, da je to pravilo
Drgače se je pa meni (in se mi še vedno) zdi to full dober nakup in sem full zadovoljen z tem ohišjem tako po kvaliteti kot tudi po izgledu
Drgače se je pa meni (in se mi še vedno) zdi to full dober nakup in sem full zadovoljen z tem ohišjem tako po kvaliteti kot tudi po izgledu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tattoo- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | a so ventilatorji dobro obrnjeni?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2505 (2009) | 5er--> |
» | vetilatorji na kistiOddelek: Strojna oprema | 1737 (1388) | Keyser Soze |
» | Postavitev ventilatorjev?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1885 (1268) | Nejc Pintar |
» | Pravilna raba VENTILATORJEV....Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3609 (2874) | SkIDiver |
» | kaksen nasvet za boljse hlajenje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2074 (1610) | Binji |