» »

CD RW mi ne bere CDjev

CD RW mi ne bere CDjev

CR ::

Nekdo drug je uporablu moj comp, pridem domov, CD-RW mi ne bere CDjev. Probam par razlicnih CDjev, pa nobenga ni bral. Fak.
Pol sm slucajno zagnal chkdsk /f, pridem v winse, pa mi spet bere. Cool. Dam pect en CD, se mi ustavi pr 4%, ko je se pisu lead in. Sm hotu resetirat, so me neki full programi jebal (NAV, Acrobat Reeder), sm mogu hard resetirat.
Pridem spet v windowse, pa spet ne bere CDjev. Sm dal spet chkdsk /f, pa ni nc pomagal. Updateam virus definitions v Norton AntiVirus, prescaniram cel racunalnik - nc.

Zdej mi spet ne bere CDjev. Se komu kej sanja ka naj nardim?
Mam Teac CD-RW W540.

------------------------------------

Sm snel firmware z uradne stvari, mi je spet zacel brat, pol sm sou pa en cd v nerota pect, ga je pa unicu! Fak.
Zdej, ko sm sou en RW nasnemavat (en .iso), ga je nasnel, hocem stvar instalirat, pa je prsl do napake med instalacijo. Zdej pa fuck3r SPET ne bere!

Lahko kdo kak pomaga?

boštjan ::

primi tistega drugega malo bolj trdo in vprašaj kaj je delal na compu in okoli njega.

Ena punca je bla, ki je mal browsala pa bla na ircu. Torej kak trojanc al pa backdoor je mozno, da je sprejela prek irca. Ka take stvari najde Norton AntiVirus?

Drugac pa ni nc pocela drugga.

boštjan ::

možno je.norton pa ti zazna vse trojance in viruse,samo mora bit redno updejtan z Intelligent Updaterom.Morda ti kakega trojanca ne bo mogel zbrisat,a zaznal ti ga bo. V tem primeru pa samo sledi linku,ki ti ga poda norton ob ugotovitvi trojanca/virusa.

Sej pravim, da sm cel racunalnik pregledu z Norton AntiVirus z updatenami virus definitions, pa ni nc nasu.

Zdej sm Norton Ghostom C particijo povrnu v dobro stanje (isto ko da bi formatiru pa instaliru vse programe), pa mam spet probleme. Sej kej prebere, sam vmes dela dost problemov. Zgleda je s pecko neki narobe, tak da gre na garancijo :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
649423 (7675) fruti
»

Kateri antivirusni program?

Oddelek: Operacijski sistemi
151761 (1645) DMouse
»

Compaq Evo N1005v ... čudne stvari

Oddelek: Pomoč in nasveti
6682 (645) ToniT
»

Trojanc

Oddelek: Omrežja in internet
131395 (1186) BigWhale
»

Norton Antivirus 2001 pod win XP ne dela??

Oddelek: Pomoč in nasveti
61149 (1100) Nigga

Več podobnih tem