Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Galaxy Z Fold 2
Samsung Galaxy Z Fold 2
Morison ::
Zanimam se za ta telefon. Če temu lahko rečemo telefon. Kako ste zadovoljni z njim, kdor ga ima. Zanimivo, da se zelo slabo prodaja. Preko operaterjev ga ni ali pa se čaka tudi po en mesec na dobavo. Tudi na bolhi jih ni. Samsungov S20, Note20, iPhonov12 je kot gob po dežju, čeprav so tudi po jurja ali več, tega pa ni. Zakaj.
m0LN4r ::
Jaz ga imam sluzbeno ze nekaj mescev.
1. Velikost razvaja, to je pa tudi to, bi rekel. Za delo z dokumenti, maili, karkoli, vse je veliko veliko bolj pregledno. Faking 4 youtube okenca se naenkrat vidijo...
2. Aja baterija mi zdrzi nenormalno dolgo.
Pol pa pridejo minusi, po mojem za rajo:
- debel
- tezk
- presneto drag (up to 2 jurja za telefon je presneto veliko, kaj pravijo nato ljudje, ki si kupujejo telefone za 10x manj)
- nima S pena
Fora je, kdor se odloci za nakup, se mora najprej sprijazniti s prvimi tremi velikimi minusi.
Pac ta telefon je za delat oz. veliko delat zaradi povrsine zelo pregleden in uporaben, tudi v multiwindow nacinu.
No in tu se po mojem skriva odgovor, velika vecina ljudi ne dela na telefonih, ampak samo cekira FB status, Instagram status...
1. Velikost razvaja, to je pa tudi to, bi rekel. Za delo z dokumenti, maili, karkoli, vse je veliko veliko bolj pregledno. Faking 4 youtube okenca se naenkrat vidijo...
2. Aja baterija mi zdrzi nenormalno dolgo.
- debel
- tezk
- presneto drag (up to 2 jurja za telefon je presneto veliko, kaj pravijo nato ljudje, ki si kupujejo telefone za 10x manj)
- nima S pena
Fora je, kdor se odloci za nakup, se mora najprej sprijazniti s prvimi tremi velikimi minusi.
Pac ta telefon je za delat oz. veliko delat zaradi povrsine zelo pregleden in uporaben, tudi v multiwindow nacinu.
No in tu se po mojem skriva odgovor, velika vecina ljudi ne dela na telefonih, ampak samo cekira FB status, Instagram status...
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Morison ::
- debel
- tezk
- nima S pena
Hvala za konkretno razlago.
-debel in težak
S tem sem se sprijaznl še preden sem ga kupiloziroma ga bom, če bom. Včasih smo nosili sabo še večje cegle z 10x manjšim zaslonom.
Pozimi ni problem itak so veliki žepi ali pa kakšena p torbica. Po žepih od hlač itak ne nosim nobenih telefonov tudi ne sedaj. Teža ni problem zaenkrat imam še velike in močne roke tako da imam itak rad nek občutek da nekaj držim v rokah. Veliko uporabljam tudi uro in slušalke, tako da mi ga ne bi bilo treba ven vlačt za vsako malenkost.
-s pen, kaj pa vem sedaj imam Notea pa ga zelo malo uporabljam. Verjamem pa, da bi se na foldu veliko več uporabljal že zaradi samega zaslona in pa uporabnosti, ja to je le že neka vrsta tablice oziroma naprava namenjena vse kaj drugemu kot telefoniranju.
-cena
Ja to mora pa vsak sam presodit. O tem kaj mislijo tisti, ki kupujejo telefone za 10x manj ne bi. To tudi ni namen te teme. Kupujem zaradi sebe, ne zato, da bi frajaril okoli z njim.
Tudi sam ne bi dal 2 jurja za to napravo. Prodal sem telefon, za katerega sem še vedno dobil veliko in tablico, tako da ne bi bilo treba veliko dodat. Upal sem, da jo bom dobil kje na bolhi za kakšno ugodno ceno pa se sploh ne prodaja. Vezat preko operaterja se pa trenutno tudi ne morem.
bambam20 ::
Upal sem, da jo bom dobil kje na bolhi za kakšno ugodno ceno pa se sploh ne prodaja. Vezat preko operaterja se pa trenutno tudi ne morem.
Tukaj imaš za 1.300€.
https://www.bolha.com/apple-iphone/appl...
Aja se neki, ponavadi mi telefoni ne padajo iz rok. Tale mi je zaradi odpiranja padel prvi teden vseskup trikrat na tla, tako da pazi, pa razen back coverjev neke pametne zascite ni.
Uff pa pazi, da ga ne pustis na kaksnem nerodnem mestu (kavc, fotel, sedez avta v odprtem stanju) se je moja ze enkrat vsedla gor, na sreco se pravcajt skocla dol.
Uff pa pazi, da ga ne pustis na kaksnem nerodnem mestu (kavc, fotel, sedez avta v odprtem stanju) se je moja ze enkrat vsedla gor, na sreco se pravcajt skocla dol.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
bambam20 ::
Ce mu delo s telefonom pomaga prinasati denar k hisi, potem ni drag. Za zajebancijo pa je drag ja.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi Galaxy Z Fold2 stane dva tisočaka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 11589 (8366) | Spock83 |
» | Kdo bo kupoval telefone za tisočaka? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 28565 (20153) | ziga1990 |
» | Pametni telefon do 150€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9860 (9166) | gusto |
» | Telemach prevzel Tušmobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 35950 (26391) | MKC00 |
⊘ | Nakup telefona iz Kitajske? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32079 (28019) | Lonsarg |