Forum » Strojna oprema » GIGABYTE EX58 UD5 piski
GIGABYTE EX58 UD5 piski
technolady2 ::
Pozdrav. A mi loh pove kdo, kaj je narobe z mojo plato, predn nardim kaksn odvecn nakup, oz. nakupe... Kratki piski, ki trajajo kr en cajt...Morm kupt Nov Psu Al je kj bol deep? Vem da je 1366 star nabor, ampak pac skos am meu zeljo imet zadewo z xeonom na 1366...pa vrjel Al pa ne, se kr mi je huda zadewca.Mam doma se HPjevo plato J41, ki ma trapast psu priklop... Se pa mau motovilim da bi kupu Asusovo p7p55d,z i5 655k in hladilnikom(60eu)...no, nazaj k piskanju...Mi loh kdo svetuje in pove o cem se gre....Hvala in lepe praznke
Furbo ::
Poglej v navodila, kaj ti piski pomenijo, preden napišeš cel referat.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
technolady2 ::
Ne. Zaatarta, led se przgejo, vent. tud, po cca 5sec se pa ugasne. I ovo na novo.. je pa res, da ce prtisnem Tab, mi izpise boot post...Psu se loh nabavm, da bi pa zarad plate kupoval se ram, mi je pa mau bosa...
Furbo, sm ze pogledou. Gre se mi zarad tega, da na konc ne bi kupoval od-do za plato.. mislm referat? Pac sm napisal mau velik. Sam vids, je pa vse obrazlozen..
Furbo, sm ze pogledou. Gre se mi zarad tega, da na konc ne bi kupoval od-do za plato.. mislm referat? Pac sm napisal mau velik. Sam vids, je pa vse obrazlozen..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: technolady2 ()
hojnikb ::
plata hin. vrzi v smeti, prodaj kar se deluje in startaj z novo platformo.
That thing is deader than disco
.
That thing is deader than disco
.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Telbanc ::
technolady2 je izjavil:
Ne. Zaatarta, led se przgejo, vent. tud, po cca 5sec se pa ugasne. I ovo na novo.. je pa res, da ce prtisnem Tab, mi izpise boot post...Psu se loh nabavm, da bi pa zarad plate kupoval se ram, mi je pa mau bosa...
Lah da se biosu zmešalo. Prebej flešat bios. Za vsak slučaj. Če bo še šlo. Je pa res zlo verjetn da je plata, da je z plato "kriza".
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NA POMOC!!! Gigabyte ex58 ud5Oddelek: Pomoč in nasveti | 863 (674) | Vuli |
» | Referat pri zgodovini -> HELP??Oddelek: Šola | 1176 (1008) | Athena89 |
» | Chieftec napajalnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4752 (3532) | Stallone |
» | Chieftec z napajalnik ali brez??Oddelek: Kaj kupiti | 1953 (1561) | frenk |
» | Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6113 (4848) | frenk |