Forum » Elektrotehnika in elektronika » nova baterija telefon samsung
nova baterija telefon samsung
simone ::
Pozdravljeni
Kupil sem novo baterijo za telefon samsung galaxy j7 in me zanima če jo polnim par ur ali samo do 100 procentov ker ni napolnjena do konca?
Kupil sem novo baterijo za telefon samsung galaxy j7 in me zanima če jo polnim par ur ali samo do 100 procentov ker ni napolnjena do konca?
simone ::
se pravi do 100 procentov in to je to ker včasih se je telefon filalo ko se ga je kuplo par ur par let nazaj to ni potrebe?
ToniT ::
Nič več. To je bilo potrebno, ko so telefoni še uporabljali Ni-MH baterije. Vmes pa je preteklo že veliko vode...
otago ::
Vprasanje glede baterij. Stacionarni telefon (panasonic?) ima 2x stari bateriji Multilife 500mAh AAA R03 NM 1.2V ... Slusalka je, kadar ni v uporabi, na polnilcu. Lahko zamenjam z 800/1000mAh, iste voltaze?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: otago ()
otago ::
R2U (npr.) je namenjeno strogo uporabi periferij, kjer redkejši cikli polnjenja? Kot takšno ni namenjeno uporabi v telefonu(npr.), ker večino časa na polnilcu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: otago ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Overcharge in polnilne baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12729 (4925) | int47 |
» | Polnilne baterijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8559 (6345) | darkolord |
» | Prvo polnjnje GSM-a - zakaj 16 ur?Oddelek: Loža | 4698 (3857) | boych |
» | kapaciteta polnilnih baterijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7447 (7059) | door_man |