» »

Popravilo matične plošče prenosnika

Popravilo matične plošče prenosnika

omni-vor ::

Imam Dellov E6540 prenosnik in imam težavo z napajanjem, problem je zagotovo nekje v čipovju matične plošče. Na youtubu obstaja kar nekaj DIY tutorialov kako si lahko popraviš te stvari ampak nimam niti opreme, niti zadosti znanja, da bi se tega lotil.

Zato me zanima kam na Gorenjskem ali v okolici Ljubljane se mi splača odnesti tole na popravilo in da bo tudi stroškovno normalna cena?

Mislim, da je to manjša napaka oz. verjetno sorazmerno enostavno popravljiva za nekoga, ki zna delat s tem. Prenosnik mi dela normalno, polnilec vzdržuje stanje baterije na isti ravni napolnjenosti oz. jo zelooo počasi prazni. Napolniti je pa ne more. Vzrok ni v polnilcu, niti ni vzrok v konektorju za polnjenje - ker je ista zgodba tudi, če priklopim računalnik na port replikator. Ko se baterija čisto izprazni rešim problem tako, da mi baterijo napolni kolega, ki ima enak prenosnik.
  • spremenil: omni-vor ()

Mato989 ::

Problem je v tem, da ti tega praktično nihče ne bo šel popravljat... če pa bo, pa bo cena ranga 75€+, bolj verjetno 100tka... pa še brez garancije...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Argica ::

to se ne popravlja, smeti.

Vuli ::

mah, na aliexpressu maš plate od 50$ do enih 80$, pogledaš številke na svoji in naročiš novo.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

Han ::

Vprašaj na vzpon.com.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sem pravkar unicil laptop?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
556434 (4119) care20
»

bliskanje iz vtičnice

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
287640 (4763) negotiator
»

Problem pri polnjenju prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
61513 (1346) gregor_m
»

Še o težavah z novim iPadom (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
15134304 (27755) Owe-
»

Končno enotni polnilci mobilnih telefonov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
7212068 (8910) SmeskoSnezak

Več podobnih tem