Forum » Zvok in slika » Zvočna ??
Zvočna ??
SrOvPaSoV ::
Mam en problem. Na fabrškmu rač imamo instalirane win nt 4. Na osnovni plati je zvočna kartica, sam jest iz nje ne spravim nobenga zvoka. Tud win jo ne zaznajo, zej pa jest ne vem kje bi se to dalo naštimat. V win 98 maš v nadzorni plošči dodaj opremo, tukej pa ni nič podobnega .
msmiha ::
Najprej jo moreš v BIOSu vklopit
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
TylerDurden ::
win nt4 ne podpirajo plug'n playa, tako da ne upaj na selfdetect, dobiti moraš driverje, u BIOSu vklopi zvočno, pa naloži servicepacke 6. Potem pa drži fige in upaj na najboljše.
Let\'s make some soap ...
Ja v Biosu sem jo vklopu, service pack 6 je naložen. Ko poženem kak mp3 mi napiše v media playerju napaka pini niso povezani.Kako pa naj vem kateri driverji so.
McHusch ::
No, neuradni gonilnik za PnP kartice za Windows NT 4 obstaja, celo na CD-ju je, v mapi pnpisa.
Instalirov sem pnpisa.inf ponovno ponovno zagnal windowse in glej ga zlomka win nt ne delajo več??? Napiše da ne more naložit driverjev za pnpisa in obstane. Kva nej pa zej nardim????
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje kupiti PC z WIN NT - novOddelek: Kaj kupiti | 1422 (1187) | kixs |
» | Modri zaslon pri uporabi SCSIOddelek: Pomoč in nasveti | 998 (749) | krneki0001 |
» | OS za na "oldtimerja"Oddelek: Operacijski sistemi | 2245 (1414) | ank |
» | Win98 & Win NT dual bootOddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (1106) | su37 |
» | DX driversOddelek: Pomoč in nasveti | 950 (867) | Senitel |