Forum » Pomoč in nasveti » ne morem vzpostaviti povezave na wifi - nimam možnosti spojitve
ne morem vzpostaviti povezave na wifi - nimam možnosti spojitve
Jasnaaaa ::
težava:
imam možnost uporabe interneta (preko gesla) od nekoga drugega (npr. marina)
kadar sem zunaj barke moj računalnik/telefon večinoma lovi signal in internet dela
težava se pojavi, kadar sem v barki takrat signal wifi od marine imam včasih vendar nikoli ne vzpostavi povezave
kot sem razumela wifi range extender ne pride v poštev ker ne moremo le-tega spojiti z neko napravo, do katere tudi v marini nimajo dostopa.
torej, kaj bi potrebovala v tem primeru, da bi lahko vzpostavila povezavo do interneta na računalniku/telefonu predvsem v notranjosti? (mogoče znamke TP LINK)
Hvala za pomoč
imam možnost uporabe interneta (preko gesla) od nekoga drugega (npr. marina)
kadar sem zunaj barke moj računalnik/telefon večinoma lovi signal in internet dela
težava se pojavi, kadar sem v barki takrat signal wifi od marine imam včasih vendar nikoli ne vzpostavi povezave
kot sem razumela wifi range extender ne pride v poštev ker ne moremo le-tega spojiti z neko napravo, do katere tudi v marini nimajo dostopa.
torej, kaj bi potrebovala v tem primeru, da bi lahko vzpostavila povezavo do interneta na računalniku/telefonu predvsem v notranjosti? (mogoče znamke TP LINK)
Hvala za pomoč
Furbo ::
Prešvoh signal, tudi če loviš signal od kake močne zadeve, tvoj ne seže nazaj. Kupi si kak LTE modem.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wi-Fi na JadrniciOddelek: Pomoč in nasveti | 4183 (1635) | Cervantes |
» | USB ključek za wireless internetOddelek: Omrežja in internet | 4299 (3818) | r3dkv1c4 |
» | Ženska za računalnikom, prosim za pomoč :) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19321 (17216) | pobalinka2 |
» | € - NumizmatikaOddelek: Loža | 6951 (6168) | Twixz |
» | Asus p535 - vaša mnenjaOddelek: Kaj kupiti | 4188 (2384) | sixtoo |