» »

Obnovitev starega eliptičnega trenažerja ali nakup novega sobnega kolesa

Obnovitev starega eliptičnega trenažerja ali nakup novega sobnega kolesa

zgublen376 ::

Kakšni 2 leti nazaj sem kupil eliptični trenažer Hammer CTX 40 za 40 EUR. Zelo lepo ohranjen pa tudi prodajalec je bil sila prijazen. Kasneje se je odtrgal del traku, se navil na os in posledično se je celoten trak raztegnil. Vse preskakuje in potrebujem nov rezervni del. Gre za tegale fanta (slika sposojena).
Spraševal sem za rezervne dele in nisem imel sreče.
Zadeva je stara preko 10 let, uvoznik pa je bil (vsaj tako piše na navodilih) Abena Trade iz Škofje Loke. Razmišljam o nakupu nove naprave in sicer sobnega kolesa. Zanima me, koliko so dan danes sobna kolesa sploh kvalitetna? Mislil sem, da bom nekaj kakovostnega dobil za kakšnih 200 EUR, a temu ni tako. Denarja seveda nimam neomejeno in če se le da bi rad kaj prihranil. Staro je staro, novo pa je le novo. Plan imam, da bi sedaj gonil dnevno, kasneje, po koncu korone pa seveda manj. Imam 75 kg in z več vadbe jih bom seveda imel še manj. Upajmo :)
Npr. tole kolo se pojavlja vsepovsod - https://www.mimovrste.com/sobna-kolesa/...

Ali se to splača kupiti, pa da bo držalo vsaj nekaj let?

Kaj mi predlagate?

P.S.: Razmišljal sem sicer tudi o rabljenem trenažerju, ki bi ga dobil za 50 EUR, a za to nimam dovolj prostora. Kolo zasede še več prostora, kot pa tole sobno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero sobno kolo? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šport
11531966 (1020) pes132
»

Sobno kolo

Oddelek: Loža
3911408 (4117) GupeM
»