Forum » Pomoč in nasveti » HP ProBook 450 G5 ne zazna baterije
HP ProBook 450 G5 ne zazna baterije
denisek123 ::
Pozdravljeni
Na prenosniku HP ProBook 450 G5 sem imel slabo baterijo, zato sem se jo odločil zamenjati. Kupil sem novo baterijo in jo zamenjal, sedaj pa v Windows piše, da baterija ni zaznana. Poskusil sem posodobiti gonilnike, BIOS, dati BIOS na privzete nastavitve, ponovno vstaviti baterijo pa ni nič pomagalo. Ima mogoče kdo kakšno idejo. Meni osebno se zdi kot, da so kontakti na tej bateriji malce krajši kot na novi (ampak je isti model).
Hvala
Na prenosniku HP ProBook 450 G5 sem imel slabo baterijo, zato sem se jo odločil zamenjati. Kupil sem novo baterijo in jo zamenjal, sedaj pa v Windows piše, da baterija ni zaznana. Poskusil sem posodobiti gonilnike, BIOS, dati BIOS na privzete nastavitve, ponovno vstaviti baterijo pa ni nič pomagalo. Ima mogoče kdo kakšno idejo. Meni osebno se zdi kot, da so kontakti na tej bateriji malce krajši kot na novi (ampak je isti model).
Hvala
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo matične ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 4833 (3771) | solatko |
» | Je baterija fuč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2190 (1895) | GummyBear |
» | Večji problemi z računalnikom (strojni,programski?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1520 (1179) | vbohinc |
» | BIOS se ne shraniOddelek: Strojna oprema | 1301 (1111) | Border |
» | Zagon računalnika, ekran se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 12261 (11648) | k0lar |