Forum » Loža » Frane Milčinski Ježek - pravljice
Frane Milčinski Ježek - pravljice
JanK ::
S partnerko sva danes imela neke debate o slovenskih pravljicah. Skoraj ziher sem, da sem ga kot otrok (v 70h) poslušal v eni ali dveh pravljicah, ampak za hudiča se ne morem spomniti katerih.
Zvezdico zaspanko je napisal, ampak se mi zdi, da ni not igral. Vem za njegovo branje zgodb o butalcih (ki jih je napisal njegov oče) in to je to. Zdi pa se mi, da sem ga poslušal vsaj še v Krojačku Hlačku, pa mogoče še kje drugje.
Ima kdo manj luknjast spomin? :)
Zvezdico zaspanko je napisal, ampak se mi zdi, da ni not igral. Vem za njegovo branje zgodb o butalcih (ki jih je napisal njegov oče) in to je to. Zdi pa se mi, da sem ga poslušal vsaj še v Krojačku Hlačku, pa mogoče še kje drugje.
Ima kdo manj luknjast spomin? :)
"Think about how stupid the average person is,
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podlih osem in Povratnik že ušla na internet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 23997 (19006) | Machete |
» | Ariel Dorfman in Armand Mattelart: Kako brati Jaka Racmana (1971)Oddelek: Novice / Domače branje | 15619 (13810) | Markoff |
⊘ | Moj mali disk je velik (nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1542 (924) | Ziga Dolhar |
» | Poslušanje glasbe med spanjemOddelek: Loža | 3481 (2897) | cbelica |
» | Nepravično razdeljevanje zvezdic (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4781 (4259) | ahac |