Forum » Hlajenje in modifikacije » modificiranje ohišja
modificiranje ohišja
MrX ::
ker imam dosti tega 50 kilskega big towerja, sem se odločil da kupim en aluminium midi tower. seveda bom ohišje modificiral, zaradi hlajenja. želim čimbolj nizke temperatuje. no takole si jst predstavljam:
a je tko kul, ali bi vi kej spremenili/dodali? prosm napište kaj vi mislite da je najboljše.
btw, proc hladim z zalman cu6000, zato mora biti v ohišju čimmanj vroče.
a je tko kul, ali bi vi kej spremenili/dodali? prosm napište kaj vi mislite da je najboljše.
btw, proc hladim z zalman cu6000, zato mora biti v ohišju čimmanj vroče.
- zavaroval slike: Predator ()
frenk ::
najbol je če daš na vente, ki vlačajo zrak notr še filter da ne bo prahu ampak poj morš gledat da maš malenkost več intake cfm-ja, ker v tvojem primeru bi ti vlekl zrak notr skozi vse odprtine on filtri nebi delal...seveda je pa najbol dat čimveč ventou in zmanjšat obrate
goku :) ::
Jst bi dal spredi še en vent, če je možno (zaradi diska).
Za estetiko boš pa že poskrbel
Za estetiko boš pa že poskrbel
Navijanje je kamen modrosti
goku :) ::
če mene vprašaš tale skica tudi ni naj boljša zamisel. Zrak mora krožit!
Navijanje je kamen modrosti
Wad@ ::
Dobro...sam jaz tega ne razumem prav dobro...kako naj bi bla tam na stranici tista 2 120mm venta? Mislim, da bi morala bit na drugi stranici-razen če nimaš kakšnega čudnega ohišja...
Drugače pa bi jaz dal:
-2 80mm venta odspredi, da pihata notr
na stranico 1 vent da piha na CPU
odzadi pod napajalnik 2x 80mm venta za vn
in še navrh 120mm vent, da piha vn
Sicer pa je to le moja mnenje...
Drugače pa bi jaz dal:
-2 80mm venta odspredi, da pihata notr
na stranico 1 vent da piha na CPU
odzadi pod napajalnik 2x 80mm venta za vn
in še navrh 120mm vent, da piha vn
Sicer pa je to le moja mnenje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novo ohišje in hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7540 (5949) | solatko |
» | Postavitev ventilatorjev?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1905 (1288) | Nejc Pintar |
» | Kako obrniti vantilator na hladilnikuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2754 (1992) | DimmniBurek |
» | Koliko se greje vaš mlinčekOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2123 (1421) | tx-z |
» | ModifikacijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1999 (1601) | kuglvinkl |