Forum » Hlajenje in modifikacije » Razdalje med luknami
Razdalje med luknami
steev ::
Lotevam se izdelave vodnega bloka zato me zanim točna razdalja med luknami za pritrjevanje vodnega bloka. Matična mi tega ne dopušča.
Urke
Urke
TribesMan ::
JA dobr bi blo da bi povedal za katero platformo (Socket A, Sovket 478...). In česa točno ti tvoja matična ne dovoljuje?
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Matična nim teh štirih luknj za prtrjevanje WB. Jst se glih ne spoznam ne te stvari Socket A, Socke 478 - kva to pomen. P4, AMD (mejbi to?).
Ahem. In zakaj potem delaš blok z luknami, če ga ne moreš spravit na svojo plato?
Drgač je pa tko:
AMD -> Socket A
Intel -> Socket 478
LP
TribesMan
Drgač je pa tko:
AMD -> Socket A
Intel -> Socket 478
LP
TribesMan
No se mi je zdel. Hvala, zej usaj vem. Aj kdo reku da so zame, če se bo načrt uresniču jih bo kdo mogoče kupu. Sam nej se vas to ne briga, vi men sam povejete razdaljo med luknam pa bo ql. Ni važen, a za Socket A al pa Socket 478.
TNX, Urke
TNX, Urke
Če že misliš služit s tem, potem pa vsaj malo znanja in iznajdljivosti vloži. Te stvari ponavadi napišejo proizvajalci procesorjev v svoje datasheete.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Tattoo- ::
Svašta
Če že misliš služit s tem, potem pa vsaj malo znanja in iznajdljivosti vloži.
Točno tako!
Če že misliš služit s tem, potem pa vsaj malo znanja in iznajdljivosti vloži.
Točno tako!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tattoo- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabil bi načrte za CPU / GPU blok ! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4707 (3886) | steev |
» | ali754 ali 939Oddelek: Strojna oprema | 1314 (1006) | Moonman |
» | 2500+ M: novi AXP 1700+? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 10800 (6470) | GUFY |
» | Kje dobt Thermalright slk948Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1042 (857) | morphling1 |
» | Za vse potrebne -- Opterona kakopak :)Oddelek: Novice / Matične plošče | 2662 (2662) | Samuel |