» »

ADSL globalisation

ADSL globalisation

webcreator ::

Mene zanima, če kdo ve kak se bo kej ADSL širu po Sloveniji? Kdaj pride v določene kraje? (predvsem me zanima za Krško).0:)
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

Dalmatinc ::

jst ne vem in se mi ne sanja:D

Koci ::

baje bodo rpvo začel priklaplajt v Ljubljani potem pa konec maja tudi drugod

OZZY ::

Jest sem prebral, da se centrale že delajo v vseh večjih mesti po sloveniji in da naj bi se stvar kar hitro razširila. :))

ABX ::

Dalmatinka:kaj si ti zaposlen na Telekomu? :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

PaJo ::

V glavnem...

Telekom neki predviden plan ima in sicer pvo vecja mesta nato pa ostali del slovenije, pac odvisno od povprsevanja. ato je najbolsa tehnika tezit, tezit in se enkrat tezit na telekom in mogoce te bodo kdaj uslisali, upam vsaj da cimprej, ker jez si pravtako tega kmalu zlim:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Dami ::

Ja v uni reklami je pisal da bo najprej v LJ, MB in CE, pol pa šele drugod. Mislim da bom mogu tuk težit, da mi bojo pol na konc telefon izklopl da se me bojo rešl:D

OZZY ::

Dans sem bil fu frapiran, ko me iz telekoma domov pokličejo in povejo, da bo adsl prišel v Litijo v zadnjem kvartaru in da naj prej poskrbim za priključek isdn. Samo to bo treba še zmeri najmanj pol leta počakat.

webcreator ::

V Krškem je bil ISDN ful kmal .... Tak de lahk pričakujem tud ADSL kmal????
To bi blo ful lepo k tle ni kabla, ISDN do zdej najjača povezava. UPam na najbolš.:D
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Postopek proti Telekomu Slovenije zaradi suma kršitve konkurenčnega prava (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
548667 (6235) PaX_MaN
»

ADSL Dolenjska

Oddelek: Omrežja in internet
111548 (1291) webcreator
»

Siol ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
131665 (890) OZZY
»

ADSL? (strani: 1 2 )