» »

Zakaj se stalno priporoča FunTech ??

Zakaj se stalno priporoča FunTech ??

1
2
»

FireSnake ::

Next-Gen je izjavil:

Voluharr je izjavil:

Ma kaj se pri nas sploh lahko kupi sestavljen računalnik če ni šel cel na EMC teste ?
Kolikor vem je problem teh sestavljenih računalnikov pri nas tudi v tem, da v tujin ni potreben EMC test za CE celotnega sestava, pri nas pa. Pa čeprav si notri dal iste komponente, kod bi jih nekdo doma ali v tujini.

Fora je da so mu napisali da ne bojo sestavili kompa, čeprav majo sestavo pod možnost.
Nato jih je klical in so mu napisali, da bodo komp sestavili čeprav ga ne smejo.
In potem ko ga je dobil je blo vse odklopljeno ram pa ni bil odklopljen ampak crknjen kar smo tudi dokazali z ustvljanjem v druge sisteme uglavnem fora je,
če jaz nebi kompa pregledal če je vse uredu, mu nebi del ssd torej bi avtomatsko winse namestil na HDD saj druge izbire tam nebi bilo, igral bi z integrirano grafo in pa polovičnimi rami.
Biznis na kvadrat

Podnapise, prosim.
Kaj si želel povedati?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

zmaugy ::

joze67 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

A šraufe bi tudi moral moral vtakniti v konfigurator?
Vijaki so (tipično) priloženi ohišju.

Na konfiguratorju se mi zdi da ne piše da je izključno za geeke, tako da bi pričakoval, da bo storitev vključevala tudi neke samoumevne “dodatke” zato, da krama ne bi visela ali prosto opletala po škatli.
Konec koncev se pogovarjamo o drobižu in o tem, da je zaradi drobiža stvar videti precej šlampasto, ko odpreš škatlo. Sicer pa je na koncu vsaj pri meni tudi rezultat očitno rahlo razočaranje, računalnik je laufal manj kot uro na teden in je enostavno prenehal delati.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

matjaz000 ::

Jaz imam dobre izkušnje z Emisijo. Sem kupil kar nekaj računalnikov še ko so se imenovali Megahit. Pa tudi servis in nadgradnja je bilo vedno OK.

lp, Matjaž

PrimoZ_ ::

zmaugy je izjavil:

joze67 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

A šraufe bi tudi moral moral vtakniti v konfigurator?
Vijaki so (tipično) priloženi ohišju.

Na konfiguratorju se mi zdi da ne piše da je izključno za geeke, tako da bi pričakoval, da bo storitev vključevala tudi neke samoumevne “dodatke” zato, da krama ne bi visela ali prosto opletala po škatli.
Konec koncev se pogovarjamo o drobižu in o tem, da je zaradi drobiža stvar videti precej šlampasto, ko odpreš škatlo. Sicer pa je na koncu vsaj pri meni tudi rezultat očitno rahlo razočaranje, računalnik je laufal manj kot uro na teden in je enostavno prenehal delati.

Res bi lahko vsaj opozorili, da rabiš dokupit nosilec ali pa celo šenkali tisti kos plastike.

Tisto, da je računalnik crknil pa težko rečeš, da je njihova krivda. Ponavadi crkne kak napajlanik ali matična, pri obojem so ponavadi šibki člen kondenzatorji.
Bolj kot karkoli drugega je tu smola.

Jazon ::

Kar se Funtecha kliče nimam slabih izkušenj s pri njih kupljeno opremo in odnosom.

Glede custom builda pozivam, da preberete Nasvete za uporabo konfiguratorja: https://www.funtech.si/si/konfigurator/

Next-Gen ::

Jaz imam za delo leptop.
Za hobi pa workstation/gaming rig.
Meni sestavljanje računalnika ne predstavlja nobenega stresa. V primeru da kaj crkne najprej z svojim osnovnim poznavanjem hardwera poskušam ugotoviti kaj bi lahko šlo narobe. Če to ne gre komp pregleda kolega, ki ima servis to je šlo pošlji nazaj. Do sedaj nisem imel problema še nič dobit. Niti nazaj poslat. Vedno je šlo skozi z lepo angleščino tudi z druge strani.
Kot sem rekel DoA rami z Computeruniverse smo pretestrial na parih rigig pač niso delal poslal nazaj v 14 dneh so bli pri meni novi. Tisti čas pač nisem uporabljal kompa.
Kot sem rekel rig je HOBI. Video in audio produkcijo imam na njem ko imam inspiracijo gejmam pa zaradi življenskih zadev kadar nanese. V povprečju kakih 8 ur na teden max v zimsih mesecih in 4 ur na teden v pomladno/ poletnih.

Raje na kolo za zdravo telo. Razumem frustracije nekaterih. Treba je razumet kaj so prioritete posameznika. Jaz se recimo amatersko ukvarjam z kolesarstvom zato sem kupil kolo in ga servisiram v prodajalni pod seboj da je takoj na razpolago ko to potrebujem. Pa vem, da bi ga dobil kje drugod bolj poceni kot tukaj ampak gre za to, da je hitro in učinkovito če se kaj zalomi.

Dokler pa bom potreboval workstation/gaming rig samo za hobi pa mi nebo problem počakat kak teden če se bo čakalo kak kos iz tujine.

Koraaz ::

Sam sem nakupoval na Funtechu 2x.

Prva izkušnja je imela malo grenak priokus, saj sem naročil izdelek x, ko sem ga prišel prevzet sem pa dobil izdelek y. Ni problem sem počakal in dobil naslednji dan izdelek, ki sem ga želel, se pa niso kaj preveč sekiral zaradi svojega zajeba :|, kot, da jim je vseeno za svoje stranke.

Bolj me moti, ker imajo nepregledno, načičkano spletno stran, opisi izdelkov so pomanjkljivi in imajo podvojene produkte, kar opažam tudi pri nekaterih drugih spletnih trgovinah. Imaš npr. 2 ista produkta, razlika v ceni pa je nekaj evrov, čemu?

Moj namen ni kritizirat Funtech, me pa spletna stran res odbija, da bi tam opravil nakup, ampak žal, ali imamo sploh kakšno pametno trgovino v SLO z PC opremo? In zato, ker ni neke pametne konkurence potem ljudje kupujejo tam kjer imajo dobre izkušnje in dober renome in Funtech si ga je ustvaril.

bajsibajsi ::

</head> je izjavil:

Tam 2008 so biliFuntech skor edini, ki so v Slovenijo po normalnih cenah dobavili stvari.
Od 2015 naprej pa težje razumem, kdo bi rabil slovensko firmo da pobira provizijo.

V neki toči pol prideš do tega, da je treba podpirat lokalce, ker drugače samo še amazon ostane, kar na koncu vse boli.

Tule smo/sem jih posimfal. Ta https://slo-tech.com/forum/t396640/p542... in se nekaj naslednjih mojih objav na isti strani. Oglasi se tudi eden izmed "zaposlenih".

Jaz sem pri njih kupil ze velikokrat (tudi nekaj celih buildov) in bom najbrz se kdaj, ampak pri vecjem nakupu res niso konkurencni tujini. ~15 let nazaj smo imeli dober razlog, kupovati pri njih, ko so bili pri nas eni redkih, ki niso tezili z garancijsko nalepko na ohisju.

Nekdo je omenil, da slabo sestavljajo. Sam sem pri njih narocil nekaj sestav in je bilo vedno korektno narejeno.

Map ::

Jaz sem pri Funtechu do sedaj kupoval samo enkrat, neko industrijsko tipkovnico, pa sem dobil nekaj ur narazen dva predračuna. Prvega z 20% popusta, drugega s polno ceno, plačal prvega in ni bilo nobenega problema. Za konfiguracijo oz. model tipkovnice smo se dogovorili, ker niso imeli pravega modela v spletni trgovini, pa so mi potem poslali cel seznam, kaj lahko dobavijo.

Tretnutno imam spet par izdelkov v košarici, ker so cenejši celo od mega black friday popustov na Mimovrste :)

MIHAc27 ::

matjaz000 je izjavil:

Jaz imam dobre izkušnje z Emisijo. Sem kupil kar nekaj računalnikov še ko so se imenovali Megahit. Pa tudi servis in nadgradnja je bilo vedno OK.

lp, Matjaž

Takrat so bili še mogoče ok. Za fizične uporabnike nimam izkušenj, pri javnih naročilih pa nategujejo.
Mislim, v ponudni 80+ napajalnik, dajo pa 9 let! star Noname notri (ki niti slučajno ni bil deklariran 80+). Pa to je samo 1 od malenkosti.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Namizni računalnik 600€ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Kaj kupiti
40768578 (25143) hojnikb
»

Računalnik za igranje iger (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
859216 (7558) smacker
»

Kje naj kupim računalnik po meri

334271 (3036) Machete
»

Računalniške trgovine, kjer ti sestavijo izbrane komponente

427969 (6476) zagi555555

Več podobnih tem