» »

Mikrofon mi je uničil računalnik?

Mikrofon mi je uničil računalnik?

Tomaz_ ::

Kot novinec vam želim najprej lep pozdrav.

Imam problem, ki je sila moteč in mi dobesedno žre živce. Kupil sem mikrofon, kateri je na samem začetku deloval povsem brezhibno, končalo pa se je tam, ko sem ta mikrofon izklopil iz računalnika. Namreč iz speakerjev in zvočnikov prihaja tisto moteče piskanje, ko se zvok začne lomiti. Res ne vem kaj naj storim, edina možnost je ta, da imam mikrofon preprosto vklopjen v računalnik. V tem primeru se vsaj ne sliši piskanja ali hreščanja. Računalnik sem resetiral najmanj 10x in nič. Ta nadležen zvok se še kar pojavlja, seveda v kolikor niso zvočniki popolnoma izklopjeni ali v primeru, da imam mikrofon vklopljen v računalnik. Po mojem laičnem mnenju mi je mikroon uničil zvočno kartico, ali pa se pač motim?

Lepo bi vas prosil za vse morebitne odgovore, ki bi mi lahko pomagali odstraniti ta problem.

Lp, Tomaz

EjTi ::

Poglej tisti meni, kjer spreminjaš zvok (volume control) in daj mikrofon na mute. Pri meni je to delovalo.

lepi joker ::

Tako kot ti je napisal DSmidgy...

Tomaz_ ::

Obema se iz srca zahvaljujem. Res je bil to vzrok problema. Zgleda, da sem situacijo že tako zakomliciral, da sem pozabil na takšen čisto preprosto rešitev;( :P

Še enkrat najlepša hvala

madmitch ::

Glede na to, da si napisal, da neha piskati, če imaš mic VKLOPLJEN, bi rekel da ti le-ta ne "prebija". Prej bi rekel, da si morda po nesreči poškodoval kontakte v vhodu za mic. malo jih poglej kakšni so.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere slusalke za tele konference?

Oddelek: Zvok in slika
333428 (2740) kuglvinkl
»

Gaming slušalke

Oddelek: Zvok in slika
195790 (5453) roKKim