Forum » Pomoč in nasveti » toshiba problem z baterijo
toshiba problem z baterijo
djforever ::
Lp
Kolega si je kupil novo baterijo, zdaj pa mi je prinesel prenosnik da ga pogledam kaj je narobe.
Z novo baterijo se prenosnik niti noče prižgat, ko je ugašjen, lučka utriple in kaže da se polni.
Prižgat ga ne morem z baterijo, brez baterije pa pridem v sistem, dam baterijo notri in mi kaže 255 na voljo (priklopljeno). brez baterije mi kaže enako.
Imam še tudi staro original baterijo, tam pa deluje vse ok samo se prehitro izprazni.
Kaj je mogoče nova baterija zanič? Poskusil sem z cmd, status baterije, pa mi piše tam baterry not supoorted...
ma keri predlog kak?
Kolega si je kupil novo baterijo, zdaj pa mi je prinesel prenosnik da ga pogledam kaj je narobe.
Z novo baterijo se prenosnik niti noče prižgat, ko je ugašjen, lučka utriple in kaže da se polni.
Prižgat ga ne morem z baterijo, brez baterije pa pridem v sistem, dam baterijo notri in mi kaže 255 na voljo (priklopljeno). brez baterije mi kaže enako.
Imam še tudi staro original baterijo, tam pa deluje vse ok samo se prehitro izprazni.
Kaj je mogoče nova baterija zanič? Poskusil sem z cmd, status baterije, pa mi piše tam baterry not supoorted...
ma keri predlog kak?
Xserces ::
In baterijo je kupil kje? Aliexpress?
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija na prenosniku se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 6925 (4586) | ziciko |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19774 (7210) | specing |
» | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3745 (2638) | klekej |
» | Nasveti glede baterije za prenosnik HPOddelek: Strojna oprema | 6312 (6094) | T0RN4D0 |
» | Olympus c-730 se noče več vklopitOddelek: Pomoč in nasveti | 2307 (2084) | BlackHole |