Forum » Loža » Kateri timer za avt. priziganje/ugasanje naprav?
Kateri timer za avt. priziganje/ugasanje naprav?
kajetan ::
Kupil sem tole za hladilnik...
https://www.mimovrste.com/podaljski-raz...
ko prvic nastavim program dela, naslednjic pa vec ne. ne razumem kaj je narobe s to napravo?
nastavil sem samo en timer in sicer da dela od 00 do 21:00 in se pol za 3 ure ugasne, ker je preglasen.vendar s tem timerom enkrat dela drugic spet ne. res cudna stvar.
priporoca kdo kaj boljsega ali ima resitev?ne rabim dosti program,samo enega ki ves teden laufa. hvala
https://www.mimovrste.com/podaljski-raz...
ko prvic nastavim program dela, naslednjic pa vec ne. ne razumem kaj je narobe s to napravo?
nastavil sem samo en timer in sicer da dela od 00 do 21:00 in se pol za 3 ure ugasne, ker je preglasen.vendar s tem timerom enkrat dela drugic spet ne. res cudna stvar.
priporoca kdo kaj boljsega ali ima resitev?ne rabim dosti program,samo enega ki ves teden laufa. hvala
Uizi ::
Zakaj nisi kupil analognega? Glede na to, da je tedenski, moraš mogoče nastavit za vsak dan posebej? Jaz prisegam na analogne, ker se nikoli ne resetira sam, v primeru prekinitve el.toka..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Uizi ()
Vuli ::
imaš tudi sonoff stikala, lahko preko wifija na telefonu štelaš ročno ali mu daš logiko kako naj dela.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
nerro32 ::
Sam uporabljam podobnega in dela bp. Se mi pa zdi, da je neka fora pri tipki on/auto/off, mislim, da za auto način ni dovolj, da 2x pritisneš na to tipko, ampak moraš pritisniti 5x, se pravi da pride indikator načina on/auto/off enkrat naokoli in potem pustiš na auto. Vsaj pri nas je bilo tako, če se prav spomnim, lahko poskusiš še to.
kajetan ::
Sam uporabljam podobnega in dela bp. Se mi pa zdi, da je neka fora pri tipki on/auto/off, mislim, da za auto način ni dovolj, da 2x pritisneš na to tipko, ampak moraš pritisniti 5x, se pravi da pride indikator načina on/auto/off enkrat naokoli in potem pustiš na auto. Vsaj pri nas je bilo tako, če se prav spomnim, lahko poskusiš še to.
ja nekaj takega je ampak sem ze sel veckrat naokoli.. kot ce bi bil random..enkrat dela enkrat ne
Zakaj nisi kupil analognega? Glede na to, da je tedenski, moraš mogoče nastavit za vsak dan posebej? Jaz prisegam na analogne, ker se nikoli ne resetira sam, v primeru prekinitve el.toka..
ni treba vsak dan posebej ker ima week funkcijo.
zgoraj na zaslonu izberes vse dneve v programu in potem dela vsak dan.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kajetan ()
Barbarpapa2 ::
Pozdrav
Imam identičnega, ki mi že leta krmili delovanje ene od obročnih črpalk centralne kurjave. In ja, ima mali "zajeb" okoli ON/AUTO/OFF tipke, kot je napisal nerro32. Tudi meni se je na začetku zgodilo, da ni vklopil takrat, ko je bilo nastavljeno. Sem v času vklopa prestavil delovanje na ON, da je vklopil črpalko, takoj nato pa na AUTO. In od takrat deluje b.p.
Lp
Jože
Imam identičnega, ki mi že leta krmili delovanje ene od obročnih črpalk centralne kurjave. In ja, ima mali "zajeb" okoli ON/AUTO/OFF tipke, kot je napisal nerro32. Tudi meni se je na začetku zgodilo, da ni vklopil takrat, ko je bilo nastavljeno. Sem v času vklopa prestavil delovanje na ON, da je vklopil črpalko, takoj nato pa na AUTO. In od takrat deluje b.p.
Lp
Jože
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dober multimeterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5507 (2317) | slitkx |
» | Priklop hišnega kinaOddelek: Zvok in slika | 5777 (3617) | ninjaxx |
» | GPS sprejemnikOddelek: Kaj kupiti | 2639 (2421) | [SpydeR] |
» | canon s5 firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6781 (6216) | Pyr0Beast |
» | Graficna kartica?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1598 (1072) | Senitel |