» »

Zakaj info. pooblaščenka ne prepove infinte scrolla, autoplaya in drugega škodljivega designa?

Zakaj info. pooblaščenka ne prepove infinte scrolla, autoplaya in drugega škodljivega designa?

kancler ::

Zakaj se ukvarja s takimi nepomembnimi zadevami? Mi našega sploh ne moremo spravit dol s tiktoka, da ne govorim o yt kako deluje če se gleda na ipadu!

Na začetku 20ih so imeli kokain in heroin v prosti prodaji v lekarni pa so skužili da to ni najbolj pametno. Zakaj dopuščamo to sranje in zakaj se ne zgane ta urad ampak vedno vedno vedno samo neke budalaštine ZA NAZAJ! Nikoli niti 5 minut naprej ne vidijo problema.
  • zaklenil: BigWhale ()

Ganon ::

Informacijska pooblaščenka bo vzgajala tvojega otroka? Še enkrat dobro razmisli, kakšne neumnosti tipkaš. Če si pogrnil pri vzgoji, si kriv sam.

49106 ::

Če bi bil heroin tako dostopen, se verjetno ne bi tako obnašal. Družbeni pritisk je izjemno velik, odvisnost pa tudi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

kancler ::

Pa kdo piše o vzgoji?? Govorim ti o infinite scrollu!
Zakaj pa je potem prepovedano trackat svega in svašta in morš dat soglasja za obisk xy strani?? Zakaj ne moreš dat še consent za infinite scroll? A ti dojameš širšo sliko ali samo površinsko razmišljaš?

Klasični slo-tech, obesite se na vse samo na bistvo ne ...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: acookook ()

celje ::

je to nadaljevanje iz alterja?

zmaugy ::

kancler je izjavil:

Zakaj se ukvarja s takimi nepomembnimi zadevami? Mi našega sploh ne moremo spravit dol s tiktoka, da ne govorim o yt kako deluje če se gleda na ipadu!

Na začetku 20ih so imeli kokain in heroin v prosti prodaji v lekarni pa so skužili da to ni najbolj pametno. Zakaj dopuščamo to sranje in zakaj se ne zgane ta urad ampak vedno vedno vedno samo neke budalaštine ZA NAZAJ! Nikoli niti 5 minut naprej ne vidijo problema.

Se strinjam glede tega predvajanja v neskončnost. Google svinje ti vsake toliko resetirajo to, če si izklopil, ker so pač...golazen.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

vostok_1 ::

kancler je izjavil:

Žal mi je, zgleda, da si res nekje hudo narobe naredil.
Zadeve so zagotovo odvisniške.
TikTok in podobno sranje, bi moral že od vsega začetka obravnavati kot heroin, ne pa kot zgolj nek app na mobiju.

Nisi pa edini. Civilizacija tone vedno globlje.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

kuall ::

Sem moral en cajt razmišljat, zakaj te moti infinite scroll in na koncu pogruntal, ker preveč zasvoji? LOL eni bi uvedli cenzuro za vsako malenkost. Ne bit kot levi Kitajci no, cenzure se ne smemo it.

Kako gre za cenzuro, če onemogočiš infinite scroll, predvsem mladoletnim? Še zmeraj boš lahko širil informacije, le na manj zasvojljiv način.

Zgodovina sprememb…

Cenzura ni možna samo pri informacijah. Možna je tudi pri načinu podajanja informacij.
Čist nepotrebno omejevanje svobode. Preveč diši na Kitajsko omejevanje svobode na internetu.

Ja, pa je treba omejevat, ker gre za odvisnost, vsaj ko gre za mladoletne.

Zgodovina sprememb…

Odvisnoti imaš milijone in ne ratajo vsi odvisni, samo mali % bolj šibkih. Če bomo problem odvisnosti začeli reševat z vsesplošno cenzuro lahko vse kar je dobrega na tem svetu prepovemo. :D

Samo mali procent bolj šibkih otrok?

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google Captcha

Oddelek: Omrežja in internet
81055 (972) Saul Goodman
»

zakaj so nekatere droge legalne, druge pa ne (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10824387 (14995) Semafor
»

Kriminal v J Ameriki

Oddelek: Problemi človeštva
336903 (6062) tikitoki
»

Forum Slo-Tech in Infinite Scroll

Oddelek: Loža
61210 (918) xardas
»

Heroin vs. mariuhana (strani: 1 2 )