Forum » Šport » NBA sezona 2020-2021
NBA sezona 2020-2021
Temo vidijo: vsi
aborko ::
Haha, ne igra b2b, sej to ne morš verjet. Mislim to je čist vodstvo krivo, ne znajo po mizi udarit, pa ne more si prekla zmišlevati, če je tolk plačan hudič...Sej ni KP neka avtoriteta no, razn če jim res skoz glumi neke poškobe.
Sej ne da bi kej podcenjeval napore v NBA, št. tekem je ubijalsko, pa potujejo skoz, ampak KP pomoje izgubi ene 3x manj energije kot LD, sej sam pod košem/za 3pt stoji in čaka na podajo, ne organizira igre, med tem ko se LD ukvarja z hitrimi branilci, prodira pod koš bistveno več, tudi v obrambi je vseeno več od LD kot od KP, čeprav verjetno slednji več blokad potala.
Sej ne da bi kej podcenjeval napore v NBA, št. tekem je ubijalsko, pa potujejo skoz, ampak KP pomoje izgubi ene 3x manj energije kot LD, sej sam pod košem/za 3pt stoji in čaka na podajo, ne organizira igre, med tem ko se LD ukvarja z hitrimi branilci, prodira pod koš bistveno več, tudi v obrambi je vseeno več od LD kot od KP, čeprav verjetno slednji več blokad potala.
Kurzweil ::
...ja te B2B tekme se morajo končat, ker to ni dobro praktično za nikogar, vedno več je load managementa, ekipe s krajšo klopjo tako še bolj izgubljajo možnosti, več je poškodb,... da ne naštevam v nedogled...
---
Bi pa naj danes igrala tako Porzingis, kot Dončič... pa tudi Dragič je možnost, da bo igral:
Miami at New York:
MIA - Victor Oladipo (head cold) will not play.
MIA - Kendrick Nunn (ankle) will not play.
MIA - Goran Dragic (back) probable.
MIA - Gabe Vincent (knee) probable.
MIA - KZ Okpala (protocol) will not play.
MIA - Udonis Haslem (protocol) will not play.
NYK - Julius Randle (thigh) questionable.
NYK - Mitchell Robinson (foot) will not play.
NYK - Reggie Bullock (ankle) questionable.
Dallas at Oklahoma City:
DAL - Willie Cauley-Stein (protocol) will not play.
DAL - J.J. Redick (heel) will not play.
DAL - Tyrell Terry (personal) will not play.
OKC - Shai Gilgeous-Alexander (foot) will not play.
OKC - Al Horford (coach's decision) out for season.
OKC - Lu Dort (concussion) unlikely to play.
OKC - Darius Bazley (shoulder) will not play.
OKC - Mike Muscala (ankle) will not play.
---
Bi pa naj danes igrala tako Porzingis, kot Dončič... pa tudi Dragič je možnost, da bo igral:
Miami at New York:
MIA - Victor Oladipo (head cold) will not play.
MIA - Kendrick Nunn (ankle) will not play.
MIA - Goran Dragic (back) probable.
MIA - Gabe Vincent (knee) probable.
MIA - KZ Okpala (protocol) will not play.
MIA - Udonis Haslem (protocol) will not play.
NYK - Julius Randle (thigh) questionable.
NYK - Mitchell Robinson (foot) will not play.
NYK - Reggie Bullock (ankle) questionable.
Dallas at Oklahoma City:
DAL - Willie Cauley-Stein (protocol) will not play.
DAL - J.J. Redick (heel) will not play.
DAL - Tyrell Terry (personal) will not play.
OKC - Shai Gilgeous-Alexander (foot) will not play.
OKC - Al Horford (coach's decision) out for season.
OKC - Lu Dort (concussion) unlikely to play.
OKC - Darius Bazley (shoulder) will not play.
OKC - Mike Muscala (ankle) will not play.
Smurf ::
Haha, ne igra b2b, sej to ne morš verjet. Mislim to je čist vodstvo krivo, ne znajo po mizi udarit, pa ne more si prekla zmišlevati, če je tolk plačan hudič...
Sej vodstvo udari po mizi in mu pove, da ne sme igrati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smurf ()
eric_cartman ::
Haha, ne igra b2b, sej to ne morš verjet. Mislim to je čist vodstvo krivo, ne znajo po mizi udarit, pa ne more si prekla zmišlevati, če je tolk plačan hudič...
Sej vodstvo udari po mizi in mu pove, da ne sme igrati.
V tem primeru tudi jst mislim, da je tako.. Bolj se mi zdi, da KP želi igrati.. Ampak vodstvo je v njega vložilo preveč denarja, da bi se spet poškodoval in za njih to predstavlja največji riziko.
Vidim, da na Redditu pišejo, kako smo mladi gledalci nehvaležni, da gledamo takšno košarko kot jo gledamo pri Dallasu.. Da je to nekaj neverjetnega. In se do določene mere strinjam.. Zdaj se lahko navdušujemo nad Dončičem.. AMpak to je pa tudi vse kar ta team ima..
Mene bolj moti, ker FO ni pripravljen več nič tvegati. Vse naložbe so "varne" in temeljijo bolj na pozitivni nuli kar se glede doprinosa novih igralcev zadeva.. Res me iskreno zanima kaj bo to leto, ker MC pravi, da letos pa imajo denar na razpolago.. Pa si še vedno upam trdit, da bo kakšen manjši premik v teamu, ki ne premakne Dallasa na neko višjo raven.. Sploh pa si nekako upam stavit, da ne bodo reskirali tale offseason in res poskušali pridobit kakšnega all star caliber playerja iz neke skupine na dnu lestvice, ker bi lahko bil predrag.
Danes me je navdušilo vsaj to o čemer sem se penil nad RC-jem. Da ne da rookijev v igro.. Celo Melli je dočakal šanso in pravzaprav sploh ni slabo igral.
Hinton, Bey in Green so tudi zaigrali in končno dobili neke malo bolj vredne minute. Nima veze kaj so sproducirali, ker seveda je NBA totalno druga raven kot G-league košarka, kjer bi še DP izpadel kot All star igralec.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()
Vidim pa, da je včeraj zaigral že Nicolo Melli, za katerega sem za razliko od večine prpričan, da lahko doprinese ekipi več, kot se zdi... pa čeprav proti nekem OKHju brez nekaterih starterjev,...
Nicolo Melli... 11min... 6 točk (met za 2 točki 3/4, met za 3 točke 0/1), 3 skoki, 1 ukradena žoga
... jaz mislim, da bi možakar moral dobit tistih 15min, ker je atletsko dober, v skoku dober, lahko igra dobro obrambo in tudi šuter je dober... bomo videli... čeprav je bolj PF, kot C, sem prepričan, da lahko veliko bolje igra in več pripomore, kot denimo Marjanović... s tem, da je lahko nevaren tudi iz razdalje in je neprimerljivo bolj gibljiv, spreten in atletsko sposoben!
Nicolo Melli... 11min... 6 točk (met za 2 točki 3/4, met za 3 točke 0/1), 3 skoki, 1 ukradena žoga
... jaz mislim, da bi možakar moral dobit tistih 15min, ker je atletsko dober, v skoku dober, lahko igra dobro obrambo in tudi šuter je dober... bomo videli... čeprav je bolj PF, kot C, sem prepričan, da lahko veliko bolje igra in več pripomore, kot denimo Marjanović... s tem, da je lahko nevaren tudi iz razdalje in je neprimerljivo bolj gibljiv, spreten in atletsko sposoben!
RoccoC ::
Tudi sam (kot sem že zapisal), upe da bo okrepitev, bolj polagam na Mellija kot na JJRedicka.
@eric_cartman, pa veš, da sem točno to hotel dopisat
Lebron James pa bi naj že od All-Star tekme privat lobiral pri Curryju, če bi prišel v LAL, naj spomnim, da Stephenu Curryju letos po koncu sezone poteče pogodba... če ne bi bil Draymond Green karakterno takšen... bi bil več kot odlična izbira za DAL in seveda še marsikatero ekipo... imam občutek, da če Curry zapusti GSW, da bo šel slednji v rebuild...
Lebron James pa bi naj že od All-Star tekme privat lobiral pri Curryju, če bi prišel v LAL, naj spomnim, da Stephenu Curryju letos po koncu sezone poteče pogodba... če ne bi bil Draymond Green karakterno takšen... bi bil več kot odlična izbira za DAL in seveda še marsikatero ekipo... imam občutek, da če Curry zapusti GSW, da bo šel slednji v rebuild...
Zimonem ::
Pomoje tudi ne. Potegnil bo še en Max za prstane se ni tudi ne gre več pretirano. Za goat debato mu pa ni kaj dosti mar.
JA23 ::
Sam so pa kr padl tile GSW. V parih letih iz "light years ahead" na borbo za play in.
Nisem niti več prepričan, da bo vrnitev Klaya drugo leto, postavila stvari na stara pota.
Nisem niti več prepričan, da bo vrnitev Klaya drugo leto, postavila stvari na stara pota.
Sam so pa kr padl tile GSW. V parih letih iz "light years ahead" na borbo za play in.
Moraš vedet, da bo GSW spet priljubljena destinacija, ko se Klay vrne.. Potem je treba vedeti tudi to, da sta po navadi skupaj s Currjem na tekmo dajala po 70 točk. To je ogromna razlika, če imaš še enega tako dobrega igralca.. Seveda ob predpostavki, da se bo Klay še kadarkoli vrnil na to raven oz. vsaj blizu temu kar je bil.
Ko se vrne in če bo v dobri formi, potem bodo zelo hitro spet contenderji in zaželjena destinacija za FA. Kar se tiče življenja bi si tudi jaz rajši izbral San Francisco, kot pa recimo Milwuakee etc.
Zvezdica27 ::
GSW je svoje naredil s to generacijo, nimaš jim kaj očitati. V bistvu bi "morali" imeti še dva prstana več.
če bodo zdravi in da imata dobro ekipo, lahko še presenetijo kako leto, prav v vrh pa mičkeno težko...
zz
če bodo zdravi in da imata dobro ekipo, lahko še presenetijo kako leto, prav v vrh pa mičkeno težko...
zz
JA23 ::
eric_cartman je izjavil:
Moraš vedet, da bo GSW spet priljubljena destinacija, ko se Klay vrne.. Potem je treba vedeti tudi to, da sta po navadi skupaj s Currjem na tekmo dajala po 70 točk. To je ogromna razlika, če imaš še enega tako dobrega igralca.. Seveda ob predpostavki, da se bo Klay še kadarkoli vrnil na to raven oz. vsaj blizu temu kar je bil.
Ko se vrne in če bo v dobri formi, potem bodo zelo hitro spet contenderji in zaželjena destinacija za FA. Kar se tiče življenja bi si tudi jaz rajši izbral San Francisco, kot pa recimo Milwuakee etc.
Mogoče drži, kar praviš. Po drugi strani pa so glavni akterji že kar stari - Curry, Klay in Green. Tudi zdravi niso več najbolj zadnje čase. No, mogoče je kaj od tega tudi do neke mere namerno. Imajo pa tudi kar visoke pogodbe, tako da bodo verjetno bolje težko koga privabili z denarjem. Mogoče pa dobijo kakšnega ring chaserja...ampak to ponavadi niso ravno top igralci. Mogoče tudi kakšen od mladih naredi znaten korak naprej itd.
Ampak ne glede na vse te možne scenarije je to daleč 9d light years ahead. :)
bambam20 ::
hunter01 ::
Ja, zadeval je nore trojke preko obrambe.
Prvi april?
Joke, sem gledal highlights in je bilo kar nekaj trojk res norih.
Dejansko so se trudili , vendar ga niso mogli zaustavit. V marcu ima luka res elitne dosežke pri trojkah. V povprečju v marcu zadane več kot 4 trojke s 43% uspešnostjo, kar je vrhunski dosežek, glede, da si mora pozicije za met izborit sam.
Samael ::
10-dnevna pogodba. Najbrž, ker je Ibaka poškodovan.
Sicer pa sta tu še Zubac in Patrick Patterson, ki trenutno v LAC igra drugega centra, tako da Cousins v teh treh al nekaj igrah kaj dosti igrišča najbrž ne bo videl.
Sicer pa sta tu še Zubac in Patrick Patterson, ki trenutno v LAC igra drugega centra, tako da Cousins v teh treh al nekaj igrah kaj dosti igrišča najbrž ne bo videl.
Samael != Samuel
Aaron Gordon raztura tako v obrambi kot napadu... Kaj so spustili Dallas, točno takšnega igralca bi rabili.
Smurf ::
Sej niso spustili? Lepo so povedali, da so zainteresirani za menjavo, ampak je denver ocitno imel boljse assete za menjavo.
Ne nabijaj, Orlando je za Gordona in Clarka dobil vedno poškodovanega Harrisa, ki ni igral že lep čas, rukija iz druge runde Hamptona, ki je igral v Denverju zeloo malo, in pa 2025 protected picka. Dallas bi lahko kamot pripravil tudi boljši paket.
Ne nabijaj, Orlando je za Gordona in Clarka dobil vedno poškodovanega Harrisa, ki ni igral že lep čas, rukija iz druge runde Hamptona, ki je igral v Denverju zeloo malo, in pa 2025 protected picka. Dallas bi lahko kamot pripravil tudi boljši paket.
Ne moreš vedet, kako pri Denverju razmišljajo. Morda pa vidijo v Harrisu večjo vrednost kot v igralcih, ki jih ima na razpolago Dallas.
Ne moreš vedet, kako pri Denverju razmišljajo. Morda pa vidijo v Harrisu večjo vrednost kot v igralcih, ki jih ima na razpolago Dallas.
Verjetno res.. Mogoče je bilo pred začetkom sezone res to, da so pogrešljivi vsi samo KP in Dončič sta nedotakljiva..
Zdaj pa je Cuban spremenil taktiko.. Verjetno bi Dallas imel res bolj privlačen paket za Denver.. Ampak bi v prvi vrsti verjetno želeli Brunsona, Kleberja.. Te pa so postali nedotakljivi.. MC je že povedal, da bi jih menjal res samo v primeru, če jim ponudijo kakšnega nadrealistično dobrega igralca.. Kar pa je itak jasno, da se ne more zgodit. Pač ravno Jokiča ne bojo ponujali, zato da v zameno dobijo Brunsona in Kleberja..
A se strinjam s takšnim razmišljanjem? Ni nujno.. MC noče več nič tvegati.. Dam mu pa časa še tale offseason, ker imajo denar in bodo imeli možnost kaj narediti... Čeprav sem zelo skeptičen okrog tega in bodo na koncu le podaljšali pogodbe svojim igralcem in pa mogoče dodali še kakšnega igralca, ki jih sicer ne premakne na višjo raven.
sheeshkar ::
A je jeb... Aaron Gordon res vreden nekega večjega tveganja? Ok, če bi sprejeli neko smiselno ponudbo, bi seveda lahko bil koristen. Da pa bi zanj ponujali skoraj karkoli (razen Dončića in KPja), samo da ga dobimo, pa definitivno ne. Poleg tega je jasno, da veliko bolje paše v ekipo Denverja, kjer imajo trenutno bolje uravnoteženo ekipo (predvsem ball handlerjev) in je njegova vloga omejena - pri Mavericksih bi moral pokazati precej več, česar pa preprosto ni sposoben in bi čez dva meseca od enakih "pritoževalcev" brali, kako neumen je Cuban, da je vse tradeal za tega povprečneža.
Badwolff ::
Če bi razvijali Greena, bi bil vreden več kot RJ (1st round pick mimgrede, s precej hypa) in bi bili bolj konkurenčni. Če so se sploh zanimali seveda.
BREAKING:
Isaiah Thomas will sign a 10-day contract with the New Orleans Pelicans.
---
Danes in jutri pa b2b tekma za DAL... danes NYK... jutri pa ša WAS... danes igrata ta Luka, kot Porzingis, torej predvidevam, da jutri pa potem samo Luka
---
Danes in jutri pa b2b tekma za DAL... danes NYK... jutri pa ša WAS... danes igrata ta Luka, kot Porzingis, torej predvidevam, da jutri pa potem samo Luka
BREAKING:
---
Ne bi verjel, da bom kdaj še izjavil, da bo gostovanje pri Knicksih izjemno težko.
Sigurno bo ja... me zanima kako se bo odzval Porzingis, glede na to, da je še par dni nazaj na veliko razlagal kako pogreša NY... saj jutri za WAS velja podobno, če bi se dalo Westbrooku seveda igrat obrambi, bi bil to kar problem za Luko... Josh Richardson pa bo lahko pokazal kako je boljši defender od Setha... na Bradleyu Bealu
Carlisle says that this morning "I had an unexpected positive test. There's a chance and a hope that it will be a false-positive." Carlisle says he has been fully vaccinated since January. He is still in the Mavs hotel in NY. If new test results come back negative he could coach.
Vir.
Je že potrjeno.
Tisti, ki ga ne marate, ste se ga za ene dva do tri tedne rešili.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Izgleda, da bo nocoj vseeno nazaj :P
Rick Carlisle has rejoined the Mavericks for their trip to Washington after the team's 99-86 victory over New York under acting head coach Jamahl Mosley.
Vir.
Rick Carlisle has rejoined the Mavericks for their trip to Washington after the team's 99-86 victory over New York under acting head coach Jamahl Mosley.
Vir.
Samael != Samuel
Kje se dobi ugodne nba majice? Replike po možnosti.
Nazadnje sem naročil pred dvema letoma z dhgata, super kakovost, sam tistega tipa ne najdem več, pa poštnine tam so weird, tud po 100€...
Nazadnje sem naročil pred dvema letoma z dhgata, super kakovost, sam tistega tipa ne najdem več, pa poštnine tam so weird, tud po 100€...
Kje se dobi ugodne nba majice? Replike po možnosti.
Kkao misliš ugodne? Za 10€?
Tukaj imaš recimo različne NBA majice po znižani ceni znamke Mitchell and NEss. Kvaliteta odlična.
https://www.stadionshop.com/si/znamka/m...
In tukaj.
https://www.grosbasket.com/sl/oblacila/...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
ugodna aka ne po nba cenah
tile dve trgovini žal nimata ravno neke izbire igralcev
scer vsake toliko časa dobim tudi neke popuste kao neke ameriške nba trgovine, instagram se mi zdi, ampak poštnina in davek naredita vse skupaj neekonomično
tile dve trgovini žal nimata ravno neke izbire igralcev
scer vsake toliko časa dobim tudi neke popuste kao neke ameriške nba trgovine, instagram se mi zdi, ampak poštnina in davek naredita vse skupaj neekonomično
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Badwolff ()
NBA ima tudi evropsko podružnico.
https://www.nbastore.eu/en/
val46 ::
Ma maš tega na aliexpress ali wishu kolkr želiš...rang od par € do nekje 40€, odvisno kaj želiš. Aja, pa kakih 2 do 10€ še poštnine. Se boš pa načakal kak mesec da dobiš, ampak dobiš. Vsaj ponavadi, če pa ne, pa dobiš denar nazaj. Malo si preberi aliexpress temo tu gor, ti bo bolj jasno, če ne poznaš.
Meni se zdi, da ob išče replike dresov. In ne majice.
Sicer pa sploh ni napisal, kaj točno išče.
Lani poleti je bil NBA dres od Dončića znižan za 50%. Iz 99€ na 49€. Pa jih še vedno niso mogli prodat.
Sicer pa sploh ni napisal, kaj točno išče.
Lani poleti je bil NBA dres od Dončića znižan za 50%. Iz 99€ na 49€. Pa jih še vedno niso mogli prodat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
Nabavit mislim ene 2 dresa od rookiejev. Pred tremi leti sem kupil od Mitchella, kvaliteta ful dobra, cena ene 20€. Prek dhgata, prodajalca je pa en tle objavil.
Dallas nocoj ponovno v precej okrnjeni postavi, bo pa tudi pri Wizardsih manjkal Bradley Beal.
Vir.
Kristaps Porzingis C Sat, Apr 3 Knee Expected to be out until at least Apr 5 Maxi Kleber PF Sat, Apr 3 Leg Expected to be out until at least Apr 5 Josh Richardson SG Sat, Apr 3 Calf Expected to be out until at least Apr 5 JJ Redick SG Sat, Apr 3 Heel Expected to be out until at least Apr 5 Tyrell Terry PG Tue, Mar 30 Personal Expected to be out until at least Apr 5 Willie Cauley-Stein C Mon, Mar 29 Covid-19 Expected to be out until at least Apr 5
Vir.
Samael != Samuel
Zvezdica27 ::
lp,
heh... očitno je play-in skor zagotovljen. Dobro zmagujejo zdaj. Sem sicer gledal NYK in včeraj še Tronto-GSQ in Prva tekma je še šlo, drugo pa je bil rezultat 101:49 za Torinto in sem sam zaspal (nek sredi Q3).
Je pa Dallas bolj varen kot Miami, kjer je kar gužva v sredini lestvice.
zz
heh... očitno je play-in skor zagotovljen. Dobro zmagujejo zdaj. Sem sicer gledal NYK in včeraj še Tronto-GSQ in Prva tekma je še šlo, drugo pa je bil rezultat 101:49 za Torinto in sem sam zaspal (nek sredi Q3).
Je pa Dallas bolj varen kot Miami, kjer je kar gužva v sredini lestvice.
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 167706 (46385) | bambam20 |
» | NBA (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Šport | 206747 (104056) | Samael |