Forum » Šport » NBA sezona 2020-2021
NBA sezona 2020-2021
Temo vidijo: vsi

Kodrnusa ::
Stavim na Utah. Niso prvi na zahodu ponesreč..
Igrajo kolektivno, sami šuterji z dobro obrambo.
Dallas pa... Kaj naj rečem... Porzingis največji fail nakup ever. Meče iz 9h metrov mim (zakaj ne stopi bližje?) , posledično ne skače, obrambe ne igra, noge steklene... Dončič se trudi ampak igra spominja na igro Hardnovih rocketsov, ki vsi vemo kako se je končala...
Preveč je igra enodemenzionalna.. Če je Dončič not vsi vemo da bo picknroll 1 na 1 pa met na kos ali podaja Dončiča. Čeprav je mali virtuoz bo mogel še malo spilit igro in manj matrtat žogo (Harden style).. Je treba mal tud na druge računat ne sam na Dončiča, ki je na koncu tekme vedno vidno utrujen in začne grešit in delat napake...
Carlyla ne prenesem in mi deluje čisto nesposoben, mislim da bi nek malo bolj napreden trener (kak Nick Nurse) zelo poživil ekipo z nešablonskim razmišljanjem..
Mislim da bojo prišli v playoff ko bodo popol i in še malo uigrani, kej več pa ni za pričakovati.. Rabijo še enega hudga igralca da bo kej več...
Mnenje fana košarke 90h let in aktivnega igralca košarke od malih nog. Jordan GOAT :}
Nikoli ne vstajam ponoci da bi gledal v živo. Zjutraj pogledam tekmo na league passu da ni reklam in rešeno...
Igrajo kolektivno, sami šuterji z dobro obrambo.
Dallas pa... Kaj naj rečem... Porzingis največji fail nakup ever. Meče iz 9h metrov mim (zakaj ne stopi bližje?) , posledično ne skače, obrambe ne igra, noge steklene... Dončič se trudi ampak igra spominja na igro Hardnovih rocketsov, ki vsi vemo kako se je končala...
Preveč je igra enodemenzionalna.. Če je Dončič not vsi vemo da bo picknroll 1 na 1 pa met na kos ali podaja Dončiča. Čeprav je mali virtuoz bo mogel še malo spilit igro in manj matrtat žogo (Harden style).. Je treba mal tud na druge računat ne sam na Dončiča, ki je na koncu tekme vedno vidno utrujen in začne grešit in delat napake...
Carlyla ne prenesem in mi deluje čisto nesposoben, mislim da bi nek malo bolj napreden trener (kak Nick Nurse) zelo poživil ekipo z nešablonskim razmišljanjem..
Mislim da bojo prišli v playoff ko bodo popol i in še malo uigrani, kej več pa ni za pričakovati.. Rabijo še enega hudga igralca da bo kej več...
Mnenje fana košarke 90h let in aktivnega igralca košarke od malih nog. Jordan GOAT :}
Nikoli ne vstajam ponoci da bi gledal v živo. Zjutraj pogledam tekmo na league passu da ni reklam in rešeno...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kodrnusa ()

Zvezdica27 ::
yo. jaz sem gledal - ćeprav sem rekel, da ne bom - Lakers vs. Philly - zadnjo četrtino aktivno, prej pa tko vmes malo. Ah... ponovno bom ponovil, česar se ne bom držal - tega sranja do playoffa sploh ni za gledat.
LBJ je igral sicer res dobro, ampak vse na silo, vse sam, Davis ni lih blestel. Takoj, ko je žoga začela krožiti je bila igra oljša, seveda vse na trice. Se ne spomnim, a mislim, da je Philly zapravil vodstvo +15, no, v zadnjih sekundah pa jim je ratalo zmagati (slabo so tud vsi metali proste). Ampak kot nek basket - pa podn. Nobene igre, sploh pa ne, ko je bil AD neki slabe volje. Philly je igral ful lahkotno, Embiid je bil zelo dober. No, saj state si lahko pogledate.
Po tekmi - spet - nobeneg apozdrava. LBJ in AD kar v slačilnico. Mislm, noben ni dal roke nobenmu? Pa kaj je to za en shit zdaj, jebote? Pa tud če zgubiš - ni nasprotnik kriv - oni so naredili vse prav. To mi gre ful na jetra v tem jebenem NBA. Čedalje več je tega.
Zdaj sem še bolj prepričan, da se NBA sploh ne da gledati - ne, ker imam serie A na dosegu roke. Tko da zdaj pa res ne bom več. Tole mi je kar zamorilo vse skup...
LBJ je igral sicer res dobro, ampak vse na silo, vse sam, Davis ni lih blestel. Takoj, ko je žoga začela krožiti je bila igra oljša, seveda vse na trice. Se ne spomnim, a mislim, da je Philly zapravil vodstvo +15, no, v zadnjih sekundah pa jim je ratalo zmagati (slabo so tud vsi metali proste). Ampak kot nek basket - pa podn. Nobene igre, sploh pa ne, ko je bil AD neki slabe volje. Philly je igral ful lahkotno, Embiid je bil zelo dober. No, saj state si lahko pogledate.
Po tekmi - spet - nobeneg apozdrava. LBJ in AD kar v slačilnico. Mislm, noben ni dal roke nobenmu? Pa kaj je to za en shit zdaj, jebote? Pa tud če zgubiš - ni nasprotnik kriv - oni so naredili vse prav. To mi gre ful na jetra v tem jebenem NBA. Čedalje več je tega.
Zdaj sem še bolj prepričan, da se NBA sploh ne da gledati - ne, ker imam serie A na dosegu roke. Tko da zdaj pa res ne bom več. Tole mi je kar zamorilo vse skup...

Kodrnusa ::
Sem gledal tole tekmo La - Phily. Groza. Trajala je 2 uri brez reklam in timeoutov... Vsak dotik foul. Lebron se preriva in vsakic foul nad njim. Groza kam so usmeril nba samo da je vec kosov in nabijanje statistik... Obrambe se sploh ne da več igrat. Napadalec se vrze levo desno naprej nazaj v obrambnega igralca in izsili foul. Košarka je postala brezkontakten šport. WTF!
pogrešam 80s/90s basketballl...
Edit:
Je Karl Malone enkrat sokomentiral cca 2 let nazaj in rekel da današnje košarke ne bi več mogu igrat ker bi bil fouled out v 5 miuttah haha
pogrešam 80s/90s basketballl...
Edit:
Je Karl Malone enkrat sokomentiral cca 2 let nazaj in rekel da današnje košarke ne bi več mogu igrat ker bi bil fouled out v 5 miuttah haha
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kodrnusa ()

GupeM ::
Zvezdica27 je izjavil:
To je pa zaradi covid ukrepov. Imajo prav varnostnike, če se kdo spozabi, da jih opomnijo, da ne smejo :D
https://twitter.com/BleacherReport/stat...

Samael ::
Izredno frustrirajoča prva četrtina Dallasa. En kup zgrešenih tric, izgubljenih žog da niti ne omenjam, do koša praktično pridejo ne ... medtem, ko se Utah sprehaja in počne kar želi. Negledljivo.
11:37 trenutno
11:37 trenutno
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()

eric_cartman ::
Glede današnje tekme pa le tole:
In tole:
https://twitter.com/i/status/1355393601...
Luka je edini, ki mu je do zmage trenutno...
In tole:
https://twitter.com/i/status/1355393601...
Luka je edini, ki mu je do zmage trenutno...

Kurzweil ::
@GupeM, sicer vidim, da sem zadel... ampak jaz se ne grem gostilniških športov za denar... torej stave, pikado, nogomet, biljard in ne vem kaj še. Not that kind of man! Včeraj me je po zajebanem dnevu zmanjkalo že zvečer, tako da če bi bila tekma DAL po še tako ugodnem terminu, je verjetno ne bi videl več kot eno četrtino. Škoda pa za DAL... ni lepo videt tako zafrustriranega Dončiča, je pa to seveda del učnega procesa, ne bo hudega... pelje pa to verjetno v položaj, ko bo Luka podobno kot Giannis pogojeval svoj obstanek v DAL s tem, da pripeljejo nekega proper igralca ali dva, kar je prav! Je pa tu tudi precej olajševalnih okoliščin... DAL je imel v tem obdobju verjetno največji tempo tekem, mnogo jih ni igralo in so morda povsem out... mogoče rabi DAL kakšen dan počitka in kakšno tekmo, da ta ekipa spet zaigra vsaj približno kompletna. Navsezadnje pa, UTA je trenutno vodilna ekipa lige!
Mogoče sta trenutno ravno MIA in DAL največje razočaranje lige, eden 13. na vzhodu, drugi 13. na zahodu... če zanemarimo neodigrane tekme oz. razliko v odigranih tekmah. Mogoče bi tu dodal še TOR.
Po drugi strani letos zaenkrat pozitivno MEM, NYK in CLE.
Mogoče sta trenutno ravno MIA in DAL največje razočaranje lige, eden 13. na vzhodu, drugi 13. na zahodu... če zanemarimo neodigrane tekme oz. razliko v odigranih tekmah. Mogoče bi tu dodal še TOR.
Po drugi strani letos zaenkrat pozitivno MEM, NYK in CLE.

Nedasemiveč ::
Utah Jazz letos kaže predstave, kot smo jih tisti, ki malce bolj spremljamo NBA ligo pričakovali že lani.
So pametno selekcionirana ekipa z dobro mešanico mladosti in izkušenj. Mnogi so se posmehovali max ponudbi Gobertu, čeprav so s tem izpeljali res odličen posel. Majhen trg, odličen obrambni center, why not?
So pametno selekcionirana ekipa z dobro mešanico mladosti in izkušenj. Mnogi so se posmehovali max ponudbi Gobertu, čeprav so s tem izpeljali res odličen posel. Majhen trg, odličen obrambni center, why not?

IL_DIAVOLO ::
Porzingisa na nek nacin tradeat(nimam pojma, kdo bi ga sploh zelel), karlajla pa nagnat. Obdrzat kleberja, hardawaya, richardsona in rookieje. Ostale soon 30 letnike se naj tradea, ker so za en kurac.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Badwolff ::
Trae najhitreje do 400 trojk.
Dallas.. Govori se, da so imeli. Jrich, DFS, Kleber (?) covid. Lahkonso bili tes bolni in bodo rabili nekaj časa, da pridejo nazaj.
Zaenkrat se njihovi offaeason nakupi niso obrestovali, delno jih je zjebal Giannis, na katerega odločitev so čakali , malo jih tepe menjava Curry-JRich, ki smo jo sicer vsi pohvalili. Wright tudi uxgleda kar dobro v Detroitu, za razliko od JJ. Draft se meni niti ne zdi slab, samo rookieje je treba razvijat, jim dati redne minute, Green recimo bi moral stalno dobit 10 minut, le tako lahko v drugi polovici sezone pričakuješ njegov pozitivni prispevek. Terry je zame zaenkrat razočaranje, velik hypa, malo učinka.
Dallas.. Govori se, da so imeli. Jrich, DFS, Kleber (?) covid. Lahkonso bili tes bolni in bodo rabili nekaj časa, da pridejo nazaj.
Zaenkrat se njihovi offaeason nakupi niso obrestovali, delno jih je zjebal Giannis, na katerega odločitev so čakali , malo jih tepe menjava Curry-JRich, ki smo jo sicer vsi pohvalili. Wright tudi uxgleda kar dobro v Detroitu, za razliko od JJ. Draft se meni niti ne zdi slab, samo rookieje je treba razvijat, jim dati redne minute, Green recimo bi moral stalno dobit 10 minut, le tako lahko v drugi polovici sezone pričakuješ njegov pozitivni prispevek. Terry je zame zaenkrat razočaranje, velik hypa, malo učinka.

Kleber je imel najslabši potek bolezni in bo rabil najmanj 1 mesec, da pride v kondicijo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

lp,
kako se ne smejo objemati - če pa sem včeraj (spet požrl besedo) gledal 2 in 3 Q Suns v Warriors in danes samo preletel Bucks v Pelicans. In točno se spomnim, da so se Pelicans in Bucksi po tekmi rokovali, objeli. Oni pa tudi.
To je že neki časa, in Kawhi, sploh pa LBJ, če izgubi, samo kidne z igrišča--- Isto se spomnim Boston, sam odšetajo...
No, glede tekme pa NO lepo, sicer so skor zapravili, a ko jim gre, igrajo lepo, Ingram mi je ful všeč, pa ta Zion, madona, kolk je ta žival eksplozivna (je pa še štorast). Bucksi sploh ne vem kaj je bilo narobe. Warriors, bog se usmili, kam so padli, Curry je še hiter, Wiggings ok, ampak Green kot da ga ni. OStali pa polom, parkrat airballi prve ekipe??? So pa Suns igrali tako lepo, da bom očitno bolj njih spremljal. POvezano, podaje, kombinacije. PG3 res paše sem in pa Crowder je izglkedal, kot da je za osnovno šolo in se heca. Uživali so v igri.
zz
kako se ne smejo objemati - če pa sem včeraj (spet požrl besedo) gledal 2 in 3 Q Suns v Warriors in danes samo preletel Bucks v Pelicans. In točno se spomnim, da so se Pelicans in Bucksi po tekmi rokovali, objeli. Oni pa tudi.
To je že neki časa, in Kawhi, sploh pa LBJ, če izgubi, samo kidne z igrišča--- Isto se spomnim Boston, sam odšetajo...
No, glede tekme pa NO lepo, sicer so skor zapravili, a ko jim gre, igrajo lepo, Ingram mi je ful všeč, pa ta Zion, madona, kolk je ta žival eksplozivna (je pa še štorast). Bucksi sploh ne vem kaj je bilo narobe. Warriors, bog se usmili, kam so padli, Curry je še hiter, Wiggings ok, ampak Green kot da ga ni. OStali pa polom, parkrat airballi prve ekipe??? So pa Suns igrali tako lepo, da bom očitno bolj njih spremljal. POvezano, podaje, kombinacije. PG3 res paše sem in pa Crowder je izglkedal, kot da je za osnovno šolo in se heca. Uživali so v igri.
zz

aborko ::
Eno je da ne gre met, čeprav tudi izbira metov, sploh pri KP je katastrofa. Tak velikan pa mora vedno iz nekega obrata iz poldistance metat, to pa je sramota in enodimenzionalna igra. Dej zabij žogo v koš pizda pri 1 na 1. In pa meti 2m iza črte za 3pt, pa kdo misli da je? Eden od Curryev? Nobenega sramu, on si vzame svojih 15-20 metov, pa če mu gre ali ne, nikoli nobene asistence. Da njegovega skoka in obrambe ne omenjam... Ja Utah raztura, ampak ko so 50/50 situacije, borba za žogo, skok ... tle se pa vidi, da je nekaj fejst narobe. Luka bo pa itak živčni zlom dobu, je tak karakter in predvsem nikoli ni bil navajen izgubljat, sploh pa ne toliko in za toliko. Je za dosti tega kriv trener, nekaj odsotnost igralcev. Verjamem da bo šlo na bolje, ker slabše skoraj ne more biti....

bambam20 ::
Green recimo bi moral stalno dobit 10 minut,
Green je dobil dovolj visoko minutažo, da se je videlo, da je tip zgrešen nakup. Od 9.1. 2021 do 23.1. 2021 je na 8 zaporednih tekmah igral povprečno 20 minut in v tem času dosegal povprečno 3.6 točk , 0.8 asistence. Tip je 196 visok bek šuter.
SKupno je igral na 16-ih tekmah od 19-ih in v tem času ima v povprečju 12.9 minut 2.6 točke, 0.6 asistence LOL , 2.4 skoka, proste mete izvaja 54% LOL, trojke meče 16% .
Ni potrebno biti pretirano pameten, da se vidi, da so dobesedno vrgli stran pick. In to počnejo bolj ali manj ves čas.

RoccoC ::
Točno, ne vem zakaj ga še tišijo, jaz bi dal priložnost Hintonu in Beyu. Terry je tudi bust zgleda.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kodrnusa ()

Nedasemiveč ::
Sem tudi sam kritičen glede rookijev (več ali manj celoten letošnji izbor) ampak o bustih po manj kot 20 tekmah pa res nemoremo govoriti no 
Sploh za late 1st. Round ali celo 2.nd round igralce brez priprav in tistega klasičnega turnirja v Las Vegasu.

Sploh za late 1st. Round ali celo 2.nd round igralce brez priprav in tistega klasičnega turnirja v Las Vegasu.

Ne pridejo vsi rookieji v ligo kot Luka. Green je pokazal dovolj, da se splača vlagat vanj. Obeta v obrambi, lahko bi bil čist ok 3&d igralec, met ima lep, zaenkrat iz razdalje ni šel not, ampak skupni % je kar ok. Takemu igralcu daš neko manjšo vlogo, recimo konstantnih 8-10 minut. Če tega nisi pripravljen narediti, potem je res wasted pick. Ampak Rick ne igra rookiejev. Za razliko od Popovica, Spoelstre ipd...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Badwolff ()

RoccoC ::
Greena je povsem zadosti/preveč igral. Pokazal ni nič. Ostale res ni. Terry mi pa po konstituciji, nima ne višine, odriva, hitrosti, eksplozivnosti ni za NBA..

Mogoče se sam ne zastopimo.
Ne pravim, da je Green trenutno super / dober /boljši od drugih. Ampak če hočeš nekaj od takega igralca v drugi polovici sezone /v naslednjih sezonah, moraš vanj nekaj vložit. Ker drugače bi bilo daleč najboljše naredit neko menjavi ob draftu, kar se je veliko omenjalo.
Ne pravim, da je Green trenutno super / dober /boljši od drugih. Ampak če hočeš nekaj od takega igralca v drugi polovici sezone /v naslednjih sezonah, moraš vanj nekaj vložit. Ker drugače bi bilo daleč najboljše naredit neko menjavi ob draftu, kar se je veliko omenjalo.

No, zdaj ima Dallas dve tekmi s Phoenix, ki so direkt konkurenca za tisto 7, 8 mesto. Pa se bo hitr vidlo.
S tem, da kakor so Suns igrali proti Warriorsom (ki so tudi lih tle nekje) mislim da Dallas nima niti najmanjših pogojev. Po moje jih bo Phoenix zlomil, 2x.
zz
S tem, da kakor so Suns igrali proti Warriorsom (ki so tudi lih tle nekje) mislim da Dallas nima niti najmanjših pogojev. Po moje jih bo Phoenix zlomil, 2x.
zz

Kakšen je najdaljsi nic porazov?

Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

26
Philadelphia 76ers
2013-14
Jan 31, 2014 - Mar 29, 2014
26
Cleveland Cavaliers
2010-11
Dec 20, 2010 - Feb 11, 2011
Philadelphia 76ers
2013-14
Jan 31, 2014 - Mar 29, 2014
26
Cleveland Cavaliers
2010-11
Dec 20, 2010 - Feb 11, 2011

IL_DIAVOLO je izjavil:
Kakšen je najdaljsi nic porazov?![]()
28 zaporednih porazov, ki jih je doživela Philadelphija in se je razpotegnil skozi dve sezoni. Negativen niz porazov so začeli 15 marca 2015 ( sezona 2014/2015 ) in se zavlekel v novo sezono do 1. decembra 2015.
V eni sezoni, sta rekorderja z 26 zaporednimi porazi Cleveland ( 2010/2011 ) in Philadelphia ( 2013/2014).
Najdaljši zmagovalni niz je 33 tekem, ki je še vedno v rokah Lakersov iz sezone 71/72.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()

Samael ::
Zvezdica27 je izjavil:
No, zdaj ima Dallas dve tekmi s Phoenix, ki so direkt konkurenca za tisto 7, 8 mesto. Pa se bo hitr vidlo.
zz
Obe ekipi sta obupno potrebni zmage. Tudi Phoenix ima iz zadnjih 11-ih tekem zgolj štiri zmage. Pa manjkali bodo Booker (no, tudi Mitchell je zadnjo noč), Šarič in Payne, kar je precejšen hendikep za ekipo, po drugi strani pa se je Dallas znašel v veliki krizi, v bistvu v vseh teh letih prvič vidim Dončiča o tem javno spregovoriti, pa tudi vprašanje, koliko volje bodo zbrali v tej b2b tekmi, zna pa biti vseeno drugače, Phoenix ni po kakovosti niti blizu Utahu.
KP je za nocoj na listi pod vprašanjem, tako da ga mogoče ne bo, ampak če so pri Dallasu poštimali v glavah (za kar ni bilo prav veliko časa), jih tudi Ayton in CP3 nocoj ne bi smela ustaviti, če ne ... mi bo slo pa spet na k... kaj hudiča ob tej uri počnem pokonci :)
Stavim na Dallas.
Samael != Samuel

Sunsi izgledajo zelo stabilni in jih ni se noben res posolal.
Mislim, da bo dallas tudi to gladko izgubil.
Mislim, da bo dallas tudi to gladko izgubil.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Dallasova igra brez porzingisa je hitrejsa, bolj tekoča, več se gibljejo. Ko je v igri lavijski dolgin se igra zaustavi v napadu.

Dobro, v zadnji cetrtini popustili, drugace pa s takšno igro in brez porzingisa v prvi peterki, znajo splezat po lestvici navzgor.
Ampak ne verjamem, da ga bo carlisle dal cicat.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:
Dobro, v zadnji cetrtini popustili, drugace pa s takšno igro in brez porzingisa v prvi peterki, znajo splezat po lestvici navzgor.
Ni dobro. Že to ni dobro, da so imeli že lepo prednost, pa so pustili, da so se sunsi vrnili. LOL.
1:39 pred koncem 3 četrtine so vodili za 10. Bilo je 70:80 za Dallas.
4-ta četrtina 10:37 Cameron Johnson trojka za vodstvo Sunsov 85:82 . Se vprašaš, kaj je James Johnson počel v raketi, anmesto, da bi kril Camerona, saj je ta bil popolnoma sam na trojki. Zdaj dallas nima izgovorov, da jim manjkajo igralci.
WCS v enem primeru, ko je bil blok, sploh ni šel prevzemat in je dallas dobil enostaven in nepotreben koš.
V kontri 2 na ena hardaway vodi žogo, levo je Luka. Ta egoist od Hardawaya je popolnoma prepozno podal eno neuporabno kvazi alley opp podajo. Sicer je luka zadel , ampak Hardaway bi moral žogo podati luki veliko prej.
Teh cvetk v Dallasovi igri je cel kup.
WCs sploh ne ve kaj bi počel na igrišču, sploh ne prevzema ob blokih, tako, da se jim je CP3 mirno sprehaja po raketi, kakor se mu je zazadleo. In temu kekcu so dali 4 milijone.

Na prejsnjih tekmah so kasirali po 70 pik v prvem polcasu. Niti niso bili celo tekmo v nekem ogromnem zaostanku in so celo imeli priložnost za zmago. Nek napredek nedvomno je.
Ne gre to cez noc. Ekipa je kaksna je, nekaj zmag pa bodo ze nanizali. Ko se vsi vrnejo, bo veliko boljse vse skupaj.
Po gladkih porazih je bilo tezko pričakovati na zmago, na naslednji tekmi pa bi morali zmagat.
Ne gre to cez noc. Ekipa je kaksna je, nekaj zmag pa bodo ze nanizali. Ko se vsi vrnejo, bo veliko boljse vse skupaj.
Po gladkih porazih je bilo tezko pričakovati na zmago, na naslednji tekmi pa bi morali zmagat.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Tudi jaz sem že počasi v stanju, ko imam dovolj Porzingisa... tu sploh ni pomembna njegova situacija s poškodbami... tip je totalen destruktor ekipne igre, ki jo naprimer goji Luka... vrža iz prve, pa sploh ni pomembno iz kje in v kakšni situaciji, pač ne morem mimo zlajnane fraze, da je košarka ekipni šport, nekateri trenerji uporabljajo frazo, da je nujno, da sem čim več igralcev "dotakne" žoge, pač nekaj kar je recimo lani kazal MIA... niti malo posrečen draft izplen, slaba centerska linija, Luka ni v neki sanjski šuterski formi, ampak pustimo njega, ker je še edini, ki drži to ekipo stran od popolne sramote, potem imaš 2 instant šuterja Porzingisa in Hardawaya in shitload role playerjev, ki so sicer solidni, ampak daleč od nekega presežka, ki ti potegne tekmo iz sivine. Dodamo še hud tempo tekem in probleme s coronavirusom in smo tu.
Overall pa je James Johnson za 17-18M$ to sezono obup... imel je tekme, ampak za takšen denar, bi moral pokazati kaj več... vem, da je bila to tolažilna nagrada, ker DAL ni dobil drugega, bolj pametnega igralca v prestopnem roku, in da je slednji podpisal samo za eno leto... bi rekel, da je med free agenti možno dobiti podobno efektivnega igralca, za konkretno manj denarja... tudi sicer ne vem, zakaj ne cuknejo na plano kakšnega dodatnega igralca iz G-League, Free agenta, igralca iz Evrolige, ko komaj shajajo s tem rosterjem... ali se naj dodatno okrepijo, ali pa naj hlinijo, da imajo manj kot 8 igralcev, ker tole kar gledamo zadnje čase ni ne tič ne miš... realno sodi DAL seveda veliko višje, kar je pokazal na začetku sezone, ko se je smukal med 4-7. mestom in upam, da se čim prej izvijejo iz te krize. Bo pa očitno letos težka že za playoff... za play-in pa verjetno bo...
Overall pa je James Johnson za 17-18M$ to sezono obup... imel je tekme, ampak za takšen denar, bi moral pokazati kaj več... vem, da je bila to tolažilna nagrada, ker DAL ni dobil drugega, bolj pametnega igralca v prestopnem roku, in da je slednji podpisal samo za eno leto... bi rekel, da je med free agenti možno dobiti podobno efektivnega igralca, za konkretno manj denarja... tudi sicer ne vem, zakaj ne cuknejo na plano kakšnega dodatnega igralca iz G-League, Free agenta, igralca iz Evrolige, ko komaj shajajo s tem rosterjem... ali se naj dodatno okrepijo, ali pa naj hlinijo, da imajo manj kot 8 igralcev, ker tole kar gledamo zadnje čase ni ne tič ne miš... realno sodi DAL seveda veliko višje, kar je pokazal na začetku sezone, ko se je smukal med 4-7. mestom in upam, da se čim prej izvijejo iz te krize. Bo pa očitno letos težka že za playoff... za play-in pa verjetno bo...

Me zanima na podlagi česa so se odločili, da so ponovno podpisali WCS-a za 4 milijone, če tip v prejšnji sezoni, koliko je igral ni pokazal na tekmah nič. Nula od igralca.

yo.
sem gledal Boston-Lakers. No, očitno ko pride rivalstvo pa se tudi v NBA da gledati dober basket, celo obramba se je igrala kar na nivoju, a brez grobosti, tko resno, a s spoštovanjem. Obe ekipi sta igrali zelo moštveno, borbeno, brez popuščanja celo LBJ je le redko zasoliral, morda 1x na četrtino. Moram reči, da je (razen stalnega teženja sodnikom kako on lahko sploh osebno naredi oziroma da je nad njem vedno osebna) tokrat izgledal zelo dobro. Pravi PG. AD je bil neki tečen, šele na koncu, ko je zajebal in Boston ni zmagal se je le nasmehnil. Je pa tisto 3Q Lakerse na začetku gor držal. Super je igral. Tudi ostali iz prve peterke kar dobro, bench pa razen Gasola in Carusota sploh ni igral dosti. Mnogo so podajali in pa - presenečenje - silili so v raketo, normalno z AD in pa mnogo polrazdalje. Trojk sploh ni bilo veliko... moram preveriti, ja, skupaj 15 trojk obeh ekip. Takoj je bila igra mnogo bolj ... kako naj rečem... ma dober basket je bil.
Boston je igral odlično, morda so se malce bolj na individualne zmožnosti Tatuma vlekli (Kemba mislim da je dal samo 2 piki), ampak v osnovi so igrali tudi moštveno, se gibali.
Ne vem kaj se je zgodilo v 4Q, ker sem neki moral ta mali pomagati, da je Boston zapravil +7 in prišel na, če se ne motim na -11, ampak na koncu so bili bližje zmagi - in zgrešili zadnja dva meta. So pa delovlai v zadnjih 2 minutah izjemno močno.
Tekma pa je bila drugače top, nervoza, obramba se je dejansko igrala in sodniki so ful dobro sodili, precej "moško" za NBA. Še vedno je bil poudarek na nekih individualnih presežkih zvezdnikov, a zadaj je bila moštvena igra. Ti dve ekipi sta glede na videno, saj vsi vemo, v vrhu. Je pa res, da razen prve peterke so ostali žalost. Gasol nič od njega, Caruso letos ne vem kaj mu je, Caldwell Pope pa včasih zgleda kot da prvič žogo vidi. PRi Celticsih pa imam občutek kot da imajo samo prvo peterko in nič drugega, žal pa jih ne spremljam, da bi katerega bolj poznal. So pa Tatum, Brown, Kemba in Theiss tako ogrodje, da pač zadeve laufajo. Sploh Tatum je nenormalen, tale bo še ime NBA, kolikor še ni.
Za Suns-Mavs pa sem mislil, da jih bodo bolj razbili, če pravite, da so še v 3Q bili +10.
zz
sem gledal Boston-Lakers. No, očitno ko pride rivalstvo pa se tudi v NBA da gledati dober basket, celo obramba se je igrala kar na nivoju, a brez grobosti, tko resno, a s spoštovanjem. Obe ekipi sta igrali zelo moštveno, borbeno, brez popuščanja celo LBJ je le redko zasoliral, morda 1x na četrtino. Moram reči, da je (razen stalnega teženja sodnikom kako on lahko sploh osebno naredi oziroma da je nad njem vedno osebna) tokrat izgledal zelo dobro. Pravi PG. AD je bil neki tečen, šele na koncu, ko je zajebal in Boston ni zmagal se je le nasmehnil. Je pa tisto 3Q Lakerse na začetku gor držal. Super je igral. Tudi ostali iz prve peterke kar dobro, bench pa razen Gasola in Carusota sploh ni igral dosti. Mnogo so podajali in pa - presenečenje - silili so v raketo, normalno z AD in pa mnogo polrazdalje. Trojk sploh ni bilo veliko... moram preveriti, ja, skupaj 15 trojk obeh ekip. Takoj je bila igra mnogo bolj ... kako naj rečem... ma dober basket je bil.
Boston je igral odlično, morda so se malce bolj na individualne zmožnosti Tatuma vlekli (Kemba mislim da je dal samo 2 piki), ampak v osnovi so igrali tudi moštveno, se gibali.
Ne vem kaj se je zgodilo v 4Q, ker sem neki moral ta mali pomagati, da je Boston zapravil +7 in prišel na, če se ne motim na -11, ampak na koncu so bili bližje zmagi - in zgrešili zadnja dva meta. So pa delovlai v zadnjih 2 minutah izjemno močno.
Tekma pa je bila drugače top, nervoza, obramba se je dejansko igrala in sodniki so ful dobro sodili, precej "moško" za NBA. Še vedno je bil poudarek na nekih individualnih presežkih zvezdnikov, a zadaj je bila moštvena igra. Ti dve ekipi sta glede na videno, saj vsi vemo, v vrhu. Je pa res, da razen prve peterke so ostali žalost. Gasol nič od njega, Caruso letos ne vem kaj mu je, Caldwell Pope pa včasih zgleda kot da prvič žogo vidi. PRi Celticsih pa imam občutek kot da imajo samo prvo peterko in nič drugega, žal pa jih ne spremljam, da bi katerega bolj poznal. So pa Tatum, Brown, Kemba in Theiss tako ogrodje, da pač zadeve laufajo. Sploh Tatum je nenormalen, tale bo še ime NBA, kolikor še ni.
Za Suns-Mavs pa sem mislil, da jih bodo bolj razbili, če pravite, da so še v 3Q bili +10.
zz

Serija jazzov se bo očitno klavrno koncala. Nuggetsi jih lepo solajo :)
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Jokić v prvem polačsu 33 točk ob metu 13-17.
Kaj takšnega še tudi nisem doživel, da bi kakšna ekipa imela 88% trojke! V prvem polčasu je Denver zadel 15 trojk iz 17 poizkusov!
Kaj takšnega še tudi nisem doživel, da bi kakšna ekipa imela 88% trojke! V prvem polčasu je Denver zadel 15 trojk iz 17 poizkusov!

Glede MVP tele sezone je bolj ali manj že odločeno, da je Jokić > Dončič. Ampak to samo zaradi ŽNJ ekipe, ki igra z Dončičem. Če bi bili sedaj Mavsi na 4. ali 5. mestu sploh ne bi bilo dileme, kdo je MVP kandidat.
Tako pa.. Res škoda.. Ker se mi počasi zdi, da niti Cuban niti Donnie ne bosta znala izkoristiti tega, da imata generational HOF-a v svojih vrstah. Se oba zavedata tega, ampak ne vem če bosta znala privabit oz. ponudit kakšen high contract za dobrega igralca, zato da postanejo legit contenderji... Še prej se pa morajo znebit slabih naložb... khm.. Powell&co ... khm..
Tako pa.. Res škoda.. Ker se mi počasi zdi, da niti Cuban niti Donnie ne bosta znala izkoristiti tega, da imata generational HOF-a v svojih vrstah. Se oba zavedata tega, ampak ne vem če bosta znala privabit oz. ponudit kakšen high contract za dobrega igralca, zato da postanejo legit contenderji... Še prej se pa morajo znebit slabih naložb... khm.. Powell&co ... khm..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()

judoka ::
eric_cartman je izjavil:
Glede MVP tele sezone je bolj ali manj že odločeno, da je Jokić > Dončič. Ampak to samo zaradi ŽNJ ekipe, ki igra z Dončičem. Če bi bili sedaj Mavsi na 4. ali 5. mestu sploh ne bi bilo dileme, kdo je MVP kandidat.
Tako pa.. Res škoda.. Ker se mi počasi zdi, da niti Cuban niti Donnie ne bosta znala izkoristiti tega, da imata generational HOF-a v svojih vrstah. Se oba zavedata tega, ampak ne vem če bosta znala privabit oz. ponudit kakšen high contract za dobrega igralca, zato da postanejo legit contenderji...
Cca 1/4 sezone in stvari so odlocene? Mislim da bodo zdaj odigrali prvo tekmo z kompletno ekipo, s tem da se Maxi se vrava po covid-u.
Fani obicajno nimajo potrplenja ob kratkem in selektivnem spominu.

eric_cartman je izjavil:
Tako pa.. Res škoda.. Ker se mi počasi zdi, da niti Cuban niti Donnie ne bosta znala izkoristiti tega, da imata generational HOF-a v svojih vrstah. Se oba zavedata tega, ampak ne vem če bosta znala privabit oz. ponudit kakšen high contract za dobrega igralca, zato da postanejo legit contenderji...
Cca 1/4 sezone in stvari so odlocene? Mislim da bodo zdaj odigrali prvo tekmo z kompletno ekipo, s tem da se Maxi se vrava po covid-u.
To že res in navijam za njih.. Samo ne pričakuj nekega preporoda ekipe in to da se prerinejo na 4. ali 5. mesto zahodne konference, ki je trenutno nahype-ana do konca..
Ja .. Če bo šlo vse po planu se lahko prebijejo in zadržijo 6. mesto max. Kar pa pomeni, da po vsej verjetnosti spet fašejo nehvaležno ekipo za prvo rundo playoff-a. Ampak dejmo bit realni.. 6 mesto s takšno igro je zelo visoka stopnička. Problem je ker so tako nekonsistenčni igralci..
THJ je zahebal ravno toliko tekem kolikor jih je pomagal zmagati.. KP pa isto..
In to se mora nekako v 1 mescu spremenit. Do neke mere se to lahko spremeni.. Ampak problemi so drugje.. THJ verjetno ne bo ratal kar čez noč konsistenčen, ker je takšen že 1 leto.. KP pa ne da je še zarjavel, ampak se boji nove poškodbe in če si pozorno spremljal njegovo igro bi opazil, da igra zelo previdno in se boji igrati na polno.. To pa je problem.. Še tisti, ki so zelo rezerviranega mnenja in stalno mirijo vse fan-e glede tega, so sedaj malce v skrbeh (Jimmy Crowther, Dallas Prospect, Kevin Gray,...). Ker problem je če se bojiš nove poškodbe in zaradi tega igraš na 60% svoje zmogljivosti.. Od tu njegovo brickanje trojk iz 500m. Ker se boji prodirat pod koš in bit agresiven.. Isto velja za njegovo obrambo.. Ker se boji bit agresiven, je kip v obrambi..
KD je prišel iz ACL-a in začel igrati na polno in nima nobenega strahu pred novo poškodbo..Še celo ostali ne morejo verjeti, da praktično ni bil nič zarjavel po taki poškodbi.. No.. Prve 3 tekme.. KP pa stalno pravi, da mora priti nazaj v formo.. Pa mu v igri vidiš, da forma nima veze s tem.. A res kupujete še te njegove izgovore? Bubble KP je bil niz parih tekem..Ne pa cele sezone.. Vprašanje če je sposoben tudi zdrav speljat v taki formi 70 % sezone..
Zgodovina sprememb…

Ce je kdo slučajno mislil, da bo kaksna sprememba filozofije ali bognedaj kaksen igralec na nivoju doncica ali visje. Ne bo 
https://www-si-com.cdn.ampproject.org/v...
We are fine as we are

We are fine as we are

Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:
Ce je kdo slučajno mislil, da bo kaksna sprememba filozofije ali bognedaj kaksen igralec na nivoju doncica ali visje. Ne bo
We are fine as we are![]()
No saj sem vesel za Dončiča, da je še tako mlad.. Ker če do 2025 nič ne bo, bo pobegnil iz Dallasa.. Pa noben mu ne more tega zamerit.. Tudi Dirk si je zaslužil veliko boljše.. Pa sta bila Donnie in Cuban škrtice..Je pač ostal sam skupaj z JJ Bareo..

Smurf ::
eric_cartman je izjavil:
No saj sem vesel za Dončiča, da je še tako mlad.. Ker če do 2025 nič ne bo, bo pobegnil iz Dallasa.. Pa noben mu ne more tega zamerit.. Tudi Dirk si je zaslužil veliko boljše.. Pa sta bila Donnie in Cuban škrtice..Je pač ostal sam skupaj z JJ Bareo..
Daj primer, ko sta bila Donnie in Cuban skrtici in je bila to slaba odlocitev, ker jaz se ga ne spomnem.

Recimo tak na hitrco 

That summer, he (Cuban) really didn't make a big effort to keep me. I think he thought he didn't want to overpay -- I think he'd overpaid a few guys, and didn't want to overpay an aging point guard -- and that's how I ended up in Phoenix, really. I don't think he was confident in my future at that point," Nash told Stephen Jackson and Matt Barnes in the All The Smoke podcast, via the Dallas News.
Cuban offered Nash a four-year, $36M deal, yet the Canadian signed a six-year, $63M contract with the Phoenix Suns, winning the MVP award twice (2005, 2006).
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

lp,
ne vem kako lahko navijate za katerokoli NBA ekipo... pač, spremljaš naše in gledaš dober basket. Konec koncev, s ebodo tudi Luke takoj znebili, ko bo interes. Tam je to samo biznis. Če za kaj navijaš, navijaš za neki lokalnega - ne pa neke keš-based NBA ekipe. So pa tiste, kjer os naši, bolj simpatične, jasno.
Sem gledal 4Q Denver vs Utah. Zelo hitra, ameriška igra. Denver je bil klaso nad Utahom, Jokić res se igra z žogo. Zgleda štorast, sam kar rata mu ;)
zz
ne vem kako lahko navijate za katerokoli NBA ekipo... pač, spremljaš naše in gledaš dober basket. Konec koncev, s ebodo tudi Luke takoj znebili, ko bo interes. Tam je to samo biznis. Če za kaj navijaš, navijaš za neki lokalnega - ne pa neke keš-based NBA ekipe. So pa tiste, kjer os naši, bolj simpatične, jasno.
Sem gledal 4Q Denver vs Utah. Zelo hitra, ameriška igra. Denver je bil klaso nad Utahom, Jokić res se igra z žogo. Zgleda štorast, sam kar rata mu ;)
zz

eric_cartman je izjavil:
eric_cartman je izjavil:
To že res in navijam za njih.. Samo ne pričakuj nekega preporoda ekipe in to da se prerinejo na 4. ali 5. mesto zahodne konference, ki je trenutno nahype-ana do konca..
Ja .. Če bo šlo vse po planu se lahko prebijejo in zadržijo 6. mesto max. Kar pa pomeni, da po vsej verjetnosti spet fašejo nehvaležno ekipo za prvo rundo playoff-a. Ampak dejmo bit realni.. 6 mesto s takšno igro je zelo visoka stopnička. Problem je ker so tako nekonsistenčni igralci..
THJ je zahebal ravno toliko tekem kolikor jih je pomagal zmagati.. KP pa isto..
In to se mora nekako v 1 mescu spremenit. Do neke mere se to lahko spremeni.. Ampak problemi so drugje.. THJ verjetno ne bo ratal kar čez noč konsistenčen, ker je takšen že 1 leto.. KP pa ne da je še zarjavel, ampak se boji nove poškodbe in če si pozorno spremljal njegovo igro bi opazil, da igra zelo previdno in se boji igrati na polno.. To pa je problem.. Še tisti, ki so zelo rezerviranega mnenja in stalno mirijo vse fan-e glede tega, so sedaj malce v skrbeh (Jimmy Crowther, Dallas Prospect, Kevin Gray,...). Ker problem je če se bojiš nove poškodbe in zaradi tega igraš na 60% svoje zmogljivosti.. Od tu njegovo brickanje trojk iz 500m. Ker se boji prodirat pod koš in bit agresiven.. Isto velja za njegovo obrambo.. Ker se boji bit agresiven, je kip v obrambi..
KD je prišel iz ACL-a in začel igrati na polno in nima nobenega strahu pred novo poškodbo..Še celo ostali ne morejo verjeti, da praktično ni bil nič zarjavel po taki poškodbi.. No.. Prve 3 tekme.. KP pa stalno pravi, da mora priti nazaj v formo.. Pa mu v igri vidiš, da forma nima veze s tem.. A res kupujete še te njegove izgovore? Bubble KP je bil niz parih tekem..Ne pa cele sezone.. Vprašanje če je sposoben tudi zdrav speljat v taki formi 70 % sezone..
Point je ta da nic ni odloceno kakor pravis.
Ce se prav spomnim so, preden jih je zadel covid, nanizali 4 zmage se preden se je KP vrnil. Nato se je (logicno) usulo, ker ce ti 5 pomembnih igralcev odpade bodo posledice. Poglej Miami, ni sans da so tako slabi z prakticno enako ekipo kot lansko sezono. KP je igralec ki rabi precej casa da zaigra kot zna, spomni se lanske sezone ko je bil 2 meseca enostavno slab. To se mi osebno zdi bolj kriticno kot pa njegova nagnjenost k poskodbam in ne bi ga v nobenem kontekstu primerjal z KD. Ce te okoliscine niso dovolj so imeli se najtezji razpored v ligi, najvec tekem v gosteh in 3 back2back-e.
Kot receno fani nimajo potrpezljivosti ob kratkem spominu. Ce si kdaj preberes reddit game thread ko zgubijo ti bo vse jasno. Folk bi takoj menjal vse vkljucno z trenerjem.

Smurf ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Recimo tak na hitrco
That summer, he (Cuban) really didn't make a big effort to keep me. I think he thought he didn't want to overpay -- I think he'd overpaid a few guys, and didn't want to overpay an aging point guard -- and that's how I ended up in Phoenix, really. I don't think he was confident in my future at that point," Nash told Stephen Jackson and Matt Barnes in the All The Smoke podcast, via the Dallas News.
Cuban offered Nash a four-year, $36M deal, yet the Canadian signed a six-year, $63M contract with the Phoenix Suns, winning the MVP award twice (2005, 2006).
1 napaka v 20 letih. To je nadpovprecno dobro.

Point je ta da nic ni odloceno kakor pravis.
Ce se prav spomnim so, preden jih je zadel covid, nanizali 4 zmage se preden se je KP vrnil. Nato se je (logicno) usulo, ker ce ti 5 pomembnih igralcev odpade bodo posledice.
Tekma za MVP-jem je za lUko letos zaključena. To ni nekaj, kamor se boš priključil po 20 tekmah. Tukaj je potrebno odigrati celotno sezono na nivoju.

Tekma za MVP-jem je za lUko letos zaključena. To ni nekaj, kamor se boš priključil po 20 tekmah. Tukaj je potrebno odigrati celotno sezono na nivoju.
Koga bk za mvp, v ekipnem sportu so vazni ekipni rezltati ne pa individualne nagrade. In ne tudi ta tekma ni zakljucena.

Koga bk za mvp, v ekipnem sportu so vazni ekipni rezltati ne pa individualne nagrade. In ne tudi ta tekma ni zakljucena.
Pustimo res MVP.. To sem izpostavil le kot stranski produkt slabega igranja Mavsov.
Cilj je priti globoko v playoffe, torej vsaj 2. runda.. Ampak trenutno sanjati o tem, da so Mavsi contenderji pa me ne prepriča noben.. In ni ga truda, ki bi lahko popeljal Mavse v konferenčni finale.. Čeprav so imeli Mavericksi 3. najtežji razpored, zdaj pa bodo imeli skoraj najlažjega.. Me to nič ne tolaži.. Po navadi zgubljajo ravno proti slabim ekipam in doma in ravno to jih čaka.
Pa še glede tega, da so na "začetku" sezone.. Do konca februarja pomeni polovica odigranih tekem. Urca tiktaka :) Če res rabijo samo "čas".. No tega nimajo na pretek..
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 179521 (58200) | bambam20 |
» | NBA (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Šport | 217593 (114902) | Samael |