» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
69 / 81
»»

hamez66 ::

Komentar je bil, da porabi 16 metov, ampak teh 16 metov je enako učinkovitih, kot 16 Lukovih. Gledam dovolj tekem, da lahko rečem, da Luka meče težje mete, mete iz nemogočih položajev v zadnjih sekundah, meče vedno 33 sekund do konca četrtine itd., torej bistveno težje mete.

Ampak njegovih 16 metov bo vseeno prineslo približno toliko pik, kot Lukovih 16.

bambam20 ::

Glede, da Lat vijec meče po večini neoviran, je ta njegov 47% met katastrofalno slab. Če bi Luka bil tako odkrit, kot je Latvijec, bi metal konkretno čez 50%.

Latvijec bi moral imet met konkretno čez 50%, zato je drek na palici.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Pri prostih metih ni noben oviran. :D

Pa boste rekli, da je Luka bolj utrujen. Res je, vem.

Soler, ki 99% žog vrže na koš. jordan bi ga parkrat usekal na gobec, če bi takole igral zraven njega. Pa kObe bi ga tudi zbrcal pod koš.

Nedasemiveč ::

bambam20 je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

To golo statistiko bi lahko kvečjemu primerjal zgolj pri prostih metih, kjer je KP odličen, Luka pa obupno slab.

Porzingis v letošnji sezoni v povprečju 2.7 zadetih prostih metov z 85%, kar je enako nič. Kurac si pri tej višini ni spososoben priborit v povprečju 7 prostih metov.

Leto prej pa je metal 87% (6.7-7.7).

Ben Dover ::

bambam20 je izjavil:

Soler, ki 99% žog vrže na koš. jordan bi ga parkrat usekal na gobec, če bi takole igral zraven njega. Pa kObe bi ga tudi zbrcal pod koš.

Bo Bobi KP-ja zmetu po parketu! Luka ne vem če doseže.. xD

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ben Dover ()

hamez66 je izjavil:

tebi se prav vidi, da ne igraš košarke. Luka je že iz vidika tega, da ves čas žogo dobija in dribla veliko bolj utrujen. Če nimaš žoge v rokah ne boš pretirano utrujen.

bambam20 je izjavil:

Ja, in potem ima še ego, ki mu pravi, da se ne splača trudit.

Samo jaz mislim, da je sama taktika taka, da ko Porzingis dobi žogo, da pač meče na koš. Saj lahko. Če bi on igral v nekem drugem klubu kot 1 violina, bi imeli več akcij izdelanih zanj. Če bi recimo ostal v Dallasu, bi morali med sezono več igrati na Porzingisa, da potem ta lahko v playoffu "nadomešča" Luka, da mu ne bo treba igrati 40+ minut, ampak optimalnih 35.

bambam20 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

tebi se prav vidi, da ne igraš košarke. Luka je že iz vidika tega, da ves čas žogo dobija in dribla veliko bolj utrujen. Če nimaš žoge v rokah ne boš pretirano utrujen.

Sem hotel pri komentarju napisati še

"a moram napisat, da Luka pač opravi več dela"?

Očitno bi moral.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Eh Luka mora popraviti izvajanje prostih metov. Tudi ko ni utrujen jih greši. Tu ga vsak, ki gleda na zadevo objektivno težko brani.

Še enkrat, KP je dober strelec, ima pa očitno low IQ, da bi znal oceniti, kaj je v kakšnem momentu bolje za ekipo. Ne zna izkoristiti višine, skratka na momente ga je res težko gledati.

Zgodovina sprememb…

hamez66 je izjavil:

Samo jaz mislim, da je sama taktika taka, da ko Porzingis dobi žogo, da pač meče na koš. Saj lahko. Če bi on igral v nekem drugem klubu kot 1 violina, bi imeli več akcij izdelanih zanj. Če bi recimo ostal v Dallasu, bi morali med sezono več igrati na Porzingisa,
.

Ne moreš igrat na njega, če je model košarkaško neinteligenten. Ne moreš vsake žoge najprej vržit na koš, pač pa je potrebno tudi spremljat, kje so soigralci. S takšnim bednikom, kot je Porzingis je muka. Takoj, ko dobi žogo, bo vrgel. Že tako je frustrirajoče gledat 221 cm igralca, katerega pozicija bi morala biti pod košem in ne da ti stoji na trojki.

Celotno je porzingis katastrofa od igralca.

Če bi Dallasu uspelo, da ga urine Clevelandu za Jarett Allena in še enega igralca zraven so zmagali. Samo to se ne bo zgodilo.

Jah, maš tekme, ko je Luka težko gledati. Pa Giannisa. Pa Hardna. Pa Westbrooka. V košarki je zelo veliko odvisno od psihe. Včasih pač ne gre in takrat dober igralec nekako prepusti zadeve drugemu, slab igralec bo pa "tiltal" in zajebal igro. Včasih dobri igralci igrajo kot slabi, ampak ker so večkrat dobri, kot slabi, se jih dojema kot dobre.

Zdaj pa navijat za Milwaukee, da bo bolj zanimivo :D

Pač Porzingis je problem, ne glede na to, kako obrnemo. Če ga dobro prodajo, super, če ne, pa mislim, da je rešitev pihanje na njegov ego in pač tako, kot sem zgoraj napisal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Nedasemiveč je izjavil:

Eh Luka mora popraviti izvajanje prostih metov. Tudi ko ni utrujen jih greši. Tu ga vsak, ki gleda na zadevo objektivno težko brani.

Še enkrat, KP je dober strelec, ima pa očitno low IQ, da bi znal oceniti, kaj je v kakšnem momentu bolje za ekipo. Ne zna izkoristiti višine, skratka na momente ga je res težko gledati.

Latvijec je v osnovi velik egoist in takšnega ne moreš naučit timske košarke. To mu je prirojeno. Pa tudi na post se noče postavit.

Dončić se bo moral pošteno vzet v roke, ker je njehgov % prostih metov v končnici močno slabši, kot v rednem delu, kar nakazuje, da ni psihološko trden.

Lani v končnici 62%, letos sramotnih 53%. Glede na količino prostih metov, ki jih izvaja je to kritično.

Brooklyn brez Hardna in Irvinga deluje popolnoma razglašeno.

Durant danes že vsaj 5-ič na tleh :D

hunter01 ::

Ali je kdo tukaj, ki dejansko za Brooklyn navija? Osebno bi vsem ostalim prej privoščil - ok razen Clippersom - tu bi se težko odločil komu :)

KD solo, po moje da ne bo nobene vec uspel dobit, oz bi rekel da dveh ne. Vsaj enega bodo rabili nazaj, da bodo konkurenčni

Verjetno bo Harden nazaj ? Ker drugače gredo Bucksi v konferenčno finale.

Massacra ::

Meni so Bucksi zelo antipatična ekipa. In nimajo nobene šanse, če pridejo v finale.

In škoda mi je Netsov zaradi vseh teh poškodb.

Jaz sem navijal za Buckse, da bi bilo 2:2. To se je uresničilo, ampak nisem želel, da se pri tem poškoduje Kyrie. Do tistega momenta je bila tekma super, potem pa pač enosmerni promet. Drugače mi je Durant zelo v redu igralec... ampak če bi navijal zanj tako kot za Luka, bi ga bilo danes težko gledati :D

Massacra ::

hamez66 je izjavil:

Jaz sem navijal za Buckse, da bi bilo 2:2. To se je uresničilo, ampak nisem želel, da se pri tem poškoduje Kyrie. Do tistega momenta je bila tekma super, potem pa pač enosmerni promet. Drugače mi je Durant zelo v redu igralec... ampak če bi navijal zanj tako kot za Luka, bi ga bilo danes težko gledati :D

Ja, Durant je na svoja pleča prevzel popolnoma vso igro v napadu. In je pregorel. Takšne vloge ni imel celo sezono. Tega več ne zmore.

Od ostalih, da bodo potegnili voz po poškodbi Kyria, pa ni bilo za pričakovati.

No pa je reprezentanca po hitrem postopku močnejša še za Čančarja 8-)

Sem pa vsakič znova bolj presenečen, kako zelo soft je postala ta liga (izključitev Jokića).

Zgodovina sprememb…

judoka ::

Dvomim da bi vsako nba zvezdo izkljucili po taki zadevi..

Nedasemiveč je izjavil:

Ki je celo sezono presedel. Takšen igralec je izven tekmovalnega ritma, če ne igra tekem.

bambam20 je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Ki je celo sezono presedel. Takšen igralec je izven tekmovalnega ritma, če ne igra tekem.

Nekaj minut je dobival, sicer pa je redno treniral in človek ne pozabi igrati košarke :) Mi smo pod košom res tanki, in vsaka dodatna moč (predvsem v obrambi) bo prav prišla, Čančar pa v tem smislu lahko ogromno ponudi, četudi ni v tekmovalnem ritmu.

belo mleko ::

Se pa pri Nuggetsih in Netsih lepo vidi da ekipa brez dveh all star igralcev ne more zelo visoko zlesti. Jokic je MVP pa so jih Sunsi razbili. KD pa tudi nič ne more brez ostalih dveh. Še en dokaz več kako dober je Luka.
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg

Goody ::

https://theathletic.com/2649806/2021/06...

Zanimiv članek, mnogo info o katerih še nisem slišal (Voulgaris?!)

Se moraš registrirat, samo je lahko free account.

belo mleko je izjavil:

Se pa pri Nuggetsih in Netsih lepo vidi da ekipa brez dveh all star igralcev ne more zelo visoko zlesti. Jokic je MVP pa so jih Sunsi razbili. KD pa tudi nič ne more brez ostalih dveh. Še en dokaz več kako dober je Luka.

Jap. Tudi pri BYN bo verjetno podobno. BYN samo z Durantom bodo verjetno popušili proti MIL. V bistvu bo KD v podobnem položaju, kot je Luka v Dallasu. Edina zvezda. Durant je zelo dober igralec, ampak v medsebojnih tekmah proti Luku je imel pogosto probleme.

Goody je izjavil:

https://theathletic.com/2649806/2021/06...

Zanimiv članek, mnogo info o katerih še nisem slišal (Voulgaris?!)

Se moraš registrirat, samo je lahko free account.

Uporabis https://archive.vn/ in ti gre mimo paywall-a.

Očitno bo veselica v FO Dallas to podjetje.

[Bleacher Report] While Luka Doncic intends to sign a supermax extension with the Mavericks this summer, "dysfunction" in the front office and the team's inability to build a contender "could impact his current desire" to stay in Dallas long-term, per @tim_cato and @sam_amick

Tim Cato: Inside the Mavericks front office, Mark Cuban's shadow GM is causing a rift with Luka Doncic

Povzetek na celo situacijo nekega uporabnika na redditu:

"Mavs FO is concerned that Luka might not stay long-term because of issues with this douche that Mark hired. Bob something, he's a sports gambling guy that Mark hired because he apparently is really good with AI or whatever (Typical Mark). This Bob guy apparently is the Second in command in terms of power just under mark and apparently had input on the starting lineup. He also didn't listen to what the scouting department had said and I think he essentially made the choices for Josh Green and Terry. There were reports that Rick had an eye on the Bucks coaching job but he has since refuted them. Mark has also tweeted out that the story is "total bullshit" in Mark fashion, which no one really believes. If I'm missing anything, please feel free to add"

Zgodovina sprememb…

O tem govori v članku, ki sem ga linkal zgoraj. Ta shadow gm naj bi bil en profi gambler Voulgaris.

Slis se tole kot ena bucka, nic druzga.

drvo ::

Goody je izjavil:

O tem govori v članku, ki sem ga linkal zgoraj. Ta shadow gm naj bi bil en profi gambler Voulgaris.

Včasih je bil poker pro. Če je kdo gledal, se je parkrat pojavil na High stakes poker.

Mato989 ::

belo mleko je izjavil:

Kak all star je v prvem krogu je odletel za razliko od jokicev in kdjev
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Sources: NBA's Competition Committee met Monday to further explore rules changes to restrict unnatural motions on jump shots players use to draw fouls. NBA wants to limit players - including stars like Trae Young, James Harden - from leaning backwards and sideways to draw fouls.

Woy

drvo je izjavil:

Goody je izjavil:

Včasih je bil poker pro. Če je kdo gledal, se je parkrat pojavil na High stakes poker.

Ja. Sem si takoj mislil "o boh a ta kreten". Ta tip nima osebnosti za šport.

LAC solajo Utah Jazz...

Leonard and George have each scored at least 20 points in all 11 games this postseason. They are just the third duo in NBA history to do that in a team's first 11 playoff games and the first since Shaquille O'Neal and Kobe Bryant with the Lakers in 2003.

Donovan Mitchell led Utah with 37 points, making him the first player since Golden State's Stephen Curry in 2019 to have six straight 30-point games in the playoffs.

Gre kdo na tekmo Slovenija Hrvaška? Kje se bo dalo kupit karte? Upam, da ne bo prehitro razprodano.. no, glede na to, da je prijateljska tekma, morda sploh ne bo razprodano. Kaj pravite? Če bo razprodano, bo to lepa popotnica za našo ekipo.

Eventim

IL_DIAVOLO ::

Nedasemiveč je izjavil:

Očitno bo veselica v FO Dallas to podjetje.

[Bleacher Report] While Luka Doncic intends to sign a supermax extension with the Mavericks this summer, "dysfunction" in the front office and the team's inability to build a contender "could impact his current desire" to stay in Dallas long-term, per @tim_cato and @sam_amick

Tim Cato: Inside the Mavericks front office, Mark Cuban's shadow GM is causing a rift with Luka Doncic

Povzetek na celo situacijo nekega uporabnika na redditu:

"Mavs FO is concerned that Luka might not stay long-term because of issues with this douche that Mark hired. Bob something, he's a sports gambling guy that Mark hired because he apparently is really good with AI or whatever (Typical Mark). This Bob guy apparently is the Second in command in terms of power just under mark and apparently had input on the starting lineup. He also didn't listen to what the scouting department had said and I think he essentially made the choices for Josh Green and Terry. There were reports that Rick had an eye on the Bucks coaching job but he has since refuted them. Mark has also tweeted out that the story is "total bullshit" in Mark fashion, which no one really believes. If I'm missing anything, please feel free to add"

Dejansko bi se Doncic resil vecne dileme, kaj bo s fransizo dallas, ki je vsak dan manj privlačna destinacija za športne dosežke.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Goody je izjavil:

Eventim

tnx.

Ja, čist fajn bi bilo, če bi Dončić šel v kak prestižnejši klub. Tle drkat ta Dallas na tak način, kot je to počel Dirk, je krneki. Cuban je gamblal, gamble se ni izplačal, ne rabi zdaj Luka plačevati njegovih grehov.

Po drugi strani je Dallas (klub) veliko dal Dončiću, saj so mu hitro prepustili glavno mesto in mu pač poskušali pomagati v okviru zmožnosti. Nek klub, ki si ga ni zares želel, bi ga morda celo več puščal na klopi in podobne fore (Dražen Petrovič varjanta).

Ampak, glede na to, kako je Dallas odpuščal (npr. Harrisona Barnesa sredi tekme) in kako se govori, da je NBA pač biznis, tudi Luka ne sme čutiti nekih zadržkov zaradi 2. točke. Če bi rad igral kje drugje, naj raje čim prej pobere šila in kopita. Če pa on meni, da je Dallas prava stvar zanj, potem je pa pač to to in bomo še naprej navijali za Dallas.

hamez66 je izjavil:

Goody je izjavil:

Eventim

tnx.

Ja, čist fajn bi bilo, če bi Dončić šel v kak prestižnejši klub. Tle drkat ta Dallas na tak način, kot je to počel Dirk, je krneki. Cuban je gamblal, gamble se ni izplačal, ne rabi zdaj Luka plačevati njegovih grehov.

Dončića boš v Dallasu gledal še kar nekaj let. Na žalost.

eric_cartman ::

Nedasemiveč je izjavil:

Sources: NBA's Competition Committee met Monday to further explore rules changes to restrict unnatural motions on jump shots players use to draw fouls. NBA wants to limit players - including stars like Trae Young, James Harden - from leaning backwards and sideways to draw fouls.
Woy

Sem videl tole Woj bomb ja.. koncno.. vsaj ne bo vec tega floppinga.. trae je na ta nacin zmetal 15 do 20 prostih metov na tekmo..

Badwolff ::

eric_cartman je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Woy

Sem videl tole Woj bomb ja.. koncno.. vsaj ne bo vec tega floppinga.. trae je na ta nacin zmetal 15 do 20 prostih metov na tekmo..

Ahm...

Kodrnusa ::

Doncic tud kake 5 na tekmo ja.
Sploh k je skakal s trojke naprej. Grozno za gledat. Bo vsaj Van Gundy boljse volje haha

Ekspert Kodrnusa...

Kodrnusa je izjavil:

Kva se tukaj dogaja? Paralelni svet..
Jokic je something special... Gianis dokker ne popravi sut.. se vidi kam gre Milwakie...

Ko bodo Luku pisakli kot ostalim, bo imel par prostih metov več na tekmo.

Kodrnusa ::

Zgleda da noben ni gledal dallasa letos...
Doncic tud vsak fake sut skace naprej, levo, desno. Ne vem kaj spet jokate. Pac izkoriscajo trenutna pravila. Upam da se ukine, ker je res grozno za gledat.. Young gre u pridor se vrze desno v obrambnega igralca se odbije.. 2 prosta. Groza..
Luka drugace vecinoma sam vzpostavi kontakt z obrambnim igralcem, tako da mu kar dibr piskajo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodrnusa ()

Upam, da poštimajo to, da bo to namerno iskanje prekrškov iz obupa kaznova. Pa naj začnejo še tehnične piskat, ker se kar nekaj dripcev non stop dere "and one". Prav nadležni so s tem dretjem. Med njimi je tudi Dončić.

Duhec ::

http://blackbird.si/

Kodrnusa je izjavil:

Luka drugace vecinoma sam vzpostavi kontakt z obrambnim igralcem, tako da mu kar dibr piskajo

A bejž, baje da se temu reče prodor pod koš. Statistično gledano je Luka po št. prostih metih na prodor na dnu lestvice. Toliko o tem kdo zadevo gleda...
««
69 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914167700 (46379) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759206739 (104048) Samael

Več podobnih tem