» »

Simultano polnjenje prenosnika in uporaba ostalih prikljuckov na USB-C docku

Simultano polnjenje prenosnika in uporaba ostalih prikljuckov na USB-C docku

bajsibajsi ::

Prenosnik ima en polno funkcionalen USB-C konektor in original polnilec 65W. Polnilec je za USB-C.

Ali je taksen dock https://www.banggood.com/Bakeey-2-In-1-... zmozen poganjati na dock prikljucene pritikline (npr. flash, UTP kabel, slusalke itd) in istocasno polniti/poganjati prenosnik z originalnim 65W polnilcem?

Mjaw?

DamijanD ::

Nisi napisal kakšen notebook imaš pravzaprav. Jaz vem samo, da imajo originalni docki za Lenovote močnejše napajalnike, kot za sam notebook.

Za razlicne prenosnike, konkreten prenosnik ni pomemben. Sicer pa ta dock na linku nima napajalnika. Polnilo bi se z originalnim polnilcem prenosnika, ki bi bil konektan na dock, dock pa v prenosnik.

V primeru, da ni mozno simultano polnjenje in uporaba prikljuckov na docku, sam dock sploh nima smisla. Imam tudi stari Lenovo X220 (i5) + original dock station z DVD romom in ni problema uporabljati vse naenkrat. Zanima me pri modernih USB-C prenosnikih, ker vem, da je pri nekaterih tezava, saj tudi sam dock porablja energijo. Imam Huawei Matebook 2020 (Ryzen CPU H, ki trosi 45W).

Ne bi rad brezveze kupil, sploh ker se dobi tudi precej cenejse docke (z manj pritiklinami), kot ta na linku, katerega imam nagledanega (vsec mi je, da je obenem tudi laptop stand).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB C docking station

Oddelek: Kaj kupiti
314432 (1448) Morison
»

65W type C polnilec

Oddelek: Kaj kupiti
171878 (1176) hotlips
»