Forum » Pomoč in nasveti » BSOD in napaka v winXP
BSOD in napaka v winXP
nicjasno ::
Ok, ko se pojavi BSOD (random) napise:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
stevilka napake je x0000000000D1
Ma kdo kako idejo kaj bi bilo za to krivo? Ko sem zgooglal nisem prisu do nobene pametne ugotovitve.
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
stevilka napake je x0000000000D1
Ma kdo kako idejo kaj bi bilo za to krivo? Ko sem zgooglal nisem prisu do nobene pametne ugotovitve.
Predator ::
če imaš navit računalnik ga odvij, če nimaš navitega pa najprej preveri rame ( z memtest npr. )
Duhec ::
Lahko je vzrok kakšen nepodpisan gonilnik. Spomni se kaj si nazadnje inštaliral ali dodajal/spreminjal v sistemu.
V varnem zagonu potem deinštaliraj tisti gonilnik, napravo ...
V varnem zagonu potem deinštaliraj tisti gonilnik, napravo ...
Nobenih eksoticnih gonilnikov nimam. Sem si pa posnel memtest na disketo in ga bom opravil takoj ko/ce se bsod se enkrat ponovi. Da vidimo kaj bodo rezultati.
Memtest ni javu nobene napake. Tako da lahko ram izkljucimo.
Od gonilnikov pa mam namesceno samo gonilnike za mamaplato (nforce - lan,usb), graficno (nvidia), in pa zvocno kartico (sblive 5.1). Pa seveda vse windows update.
Od gonilnikov pa mam namesceno samo gonilnike za mamaplato (nforce - lan,usb), graficno (nvidia), in pa zvocno kartico (sblive 5.1). Pa seveda vse windows update.
Duhec ::
Odstrani PCI kartice in poizkusi znova.
in preberi TUKAJ
in preberi TUKAJ
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
Burn in test je povedal naslednje:
FAIL
Sound, could not open MIDI sequencer or MIDI file
Vse ostalo dela BP.
Kaj zaj to pomeni? Zvocna mi spila 100 ok. Midijev itak ne nucam nikoli. Upam da mi i treba zaj se zvocne menjat, ker bom pol pop*** !!!
Evo se slikica:
http:\\www.nicjasno.com\burnintest-rezultat.jpg
FAIL
Sound, could not open MIDI sequencer or MIDI file
Vse ostalo dela BP.
Kaj zaj to pomeni? Zvocna mi spila 100 ok. Midijev itak ne nucam nikoli. Upam da mi i treba zaj se zvocne menjat, ker bom pol pop*** !!!
Evo se slikica:
http:\\www.nicjasno.com\burnintest-rezultat.jpg
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nicjasno ()
Mr.B ::
Ali ti pri BSOD-u ne javi nobenega *.VXD ali DLL datoteke ? To bi pomagalo !
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Kot sem reku. Zgleda je bil sound blaster. Zaj ko sem ga dal ven deluje vse brez problemov. Ze na burnintestu je midi nekaj je**l. Zgleda ga je to motlo.Grrrrrr!!!!! Sem ze upal, da ne bom mel stroskov z gajbo, in glej ga zlomka mi gre sound blaster crknit!!!!! Pa tak vreji je delal do zaj. Za pop****t!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6140 (4906) | Enron x86 |
» | windows 7 audio driveriOddelek: Operacijski sistemi | 5083 (3725) | skyspy |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5119 (4454) | BB4l |
» | Novi komp se resetira kaj naj najprej testiram?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2094 (1623) | tomanator |
» | Win XP --> nenadni restartiOddelek: Operacijski sistemi | 1825 (1261) | CaqKa |