Forum » Loža » Nakazilo v ZDA na transakcijski račun
Nakazilo v ZDA na transakcijski račun
kajetan ::
Se da preko klika kako nakazati. Torej ker ni SEPA območje, dam naročilo plačila v tujino.
problem je da ta banka nima IBANA. sem pa dobil te podatke in seveda naslov banke in naslov komu bom nakazal:
ROUTING #: *******
ACCOUNT NAME: *****
ACCOUNT #: 3301425326
SWIFT ID (FOR INT’L PAYMENTS): ******
če tam kliknem naročilo plačila je eno polje kjer moram vnest:
Prejemnik
IBAN oz. račun prejemnika:
a lahko tu vnesem številko računa, ker ibana ni?
problem je da ta banka nima IBANA. sem pa dobil te podatke in seveda naslov banke in naslov komu bom nakazal:
ROUTING #: *******
ACCOUNT NAME: *****
ACCOUNT #: 3301425326
SWIFT ID (FOR INT’L PAYMENTS): ******
če tam kliknem naročilo plačila je eno polje kjer moram vnest:
Prejemnik
IBAN oz. račun prejemnika:
a lahko tu vnesem številko računa, ker ibana ni?
- spremenilo: kajetan ()
kajetan ::
Ja. Saj piše "IBAN oz. račun prejemnika". oz. = oziroma
ja, samo preverjam. hvala
imam še routing number, ki pa ga očitno moram napisati pod kirilinško kodo. sem govoril z svetovalcem, in še v polje druge informacije o banki.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kajetan ()
krneki ::
Vpišeš čim več podatkov, ker ta obrazec potem en človek pretipka, kar seveda tudi dobro zaračunajo
McBoby ::
Rad bi nakazal denar v Ameriko pre Klik-a. Včasih je bilo to naročilo plačila v tujino. Sedaj te možnosti ni več oz. jo ne najdem. Poizkušal sem preko navadnega obrazca pa ne gre. A so ta obrazec za naročilo kam skrili, da ga ne najdem ali te funkcije ni več in bo treba spet fizično na banko?
kloko ::
Po navodilih sodeč bi moralo iti na istem mestu, kot domača (SEPA) plačila. Kje se ti ustavi?
Galaxy ::
Najlažje je, da si odpreš Revolut, nakažeš gor denar (SEPA) in pošlješ v Ameriko - trenutno je cena pošiljanja 5EUR ne glede na višino plačila.
Tam imaš tudi vse te opcije: Account Name, Routing No, AHC ipd.
By the way "Account Name" =/= IBAN. IBAN je pri nas v SEPA območju enoznačna številka računa, pri njih pa potrebuječ najmanj Account number in Routing number.
Lahko uporabiš moj ref link.
Tam imaš tudi vse te opcije: Account Name, Routing No, AHC ipd.
By the way "Account Name" =/= IBAN. IBAN je pri nas v SEPA območju enoznačna številka računa, pri njih pa potrebuječ najmanj Account number in Routing number.
Lahko uporabiš moj ref link.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Galaxy ()
Kanban ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SEPA Instant Credit Transfer - pri nas? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17037 (763) | WizzardOfOZ |
» | Nakazilo v tujinoOddelek: Loža | 47791 (2440) | M-XXXX |
» | Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 115857 (43778) | Andro457 |
» | Bank transfer pomočOddelek: Loža | 1882 (1754) | Machete |
» | Plačilo v tujinoOddelek: Loža | 11675 (9126) | Tilen |