» »

Nakazilo v ZDA na transakcijski račun

Nakazilo v ZDA na transakcijski račun

kajetan ::

Se da preko klika kako nakazati. Torej ker ni SEPA območje, dam naročilo plačila v tujino.

problem je da ta banka nima IBANA. sem pa dobil te podatke in seveda naslov banke in naslov komu bom nakazal:

ROUTING #: *******
ACCOUNT NAME: *****
ACCOUNT #: 3301425326
SWIFT ID (FOR INT’L PAYMENTS): ******

če tam kliknem naročilo plačila je eno polje kjer moram vnest:

Prejemnik
IBAN oz. račun prejemnika:

a lahko tu vnesem številko računa, ker ibana ni?
  • spremenilo: kajetan ()

krneki ::

Ja. Saj piše "IBAN oz. račun prejemnika". oz. = oziroma

kajetan ::

krneki je izjavil:

Ja. Saj piše "IBAN oz. račun prejemnika". oz. = oziroma

ja, samo preverjam. hvala

imam še routing number, ki pa ga očitno moram napisati pod kirilinško kodo. sem govoril z svetovalcem, in še v polje druge informacije o banki.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kajetan ()

krneki ::

Vpišeš čim več podatkov, ker ta obrazec potem en človek pretipka, kar seveda tudi dobro zaračunajo :D

McBoby ::

Rad bi nakazal denar v Ameriko pre Klik-a. Včasih je bilo to naročilo plačila v tujino. Sedaj te možnosti ni več oz. jo ne najdem. Poizkušal sem preko navadnega obrazca pa ne gre. A so ta obrazec za naročilo kam skrili, da ga ne najdem ali te funkcije ni več in bo treba spet fizično na banko?

kloko ::

Po navodilih sodeč bi moralo iti na istem mestu, kot domača (SEPA) plačila. Kje se ti ustavi?

Galaxy ::

Najlažje je, da si odpreš Revolut, nakažeš gor denar (SEPA) in pošlješ v Ameriko - trenutno je cena pošiljanja 5EUR ne glede na višino plačila.

Tam imaš tudi vse te opcije: Account Name, Routing No, AHC ipd.

By the way "Account Name" =/= IBAN. IBAN je pri nas v SEPA območju enoznačna številka računa, pri njih pa potrebuječ najmanj Account number in Routing number.

Lahko uporabiš moj ref link.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Galaxy ()

Kanban ::

Galaxy je izjavil:

Najlažje je, da si odpreš Revolut, nakažeš gor denar (SEPA) in pošlješ v Ameriko - trenutno je cena pošiljanja 5EUR ne glede na višino plačila.

Naredil dve nakazili v ZDA danes - za cca 1000usd in cca 20000usd, feeja (Metal plan) sta bila cca 1eur in 15eur.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SEPA Instant Credit Transfer - pri nas? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8717037 (763) WizzardOfOZ
»

Nakazilo v tujino

3447791 (2440) M-XXXX
»

Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )

261115857 (43778) Andro457
»

Bank transfer pomoč

61882 (1754) Machete
»

Plačilo v tujino

4411675 (9126) Tilen

Več podobnih tem